Το Σουηδικό κανάλι «KANAL 5» στο Δήμο Πλατανιά για γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «SUPERSTARS»

Στις 24 Οκτωβρίου 2017, η Σουηδική εταιρεία παραγωγής ITV STUDIOS SWEDEN AB, για λογαριασμό του Σουηδικού καναλιού «KANAL 5» (www.dplay.se/kanal5 ), θα βρίσκεται στο Δήμο Πλατανιά προκειμένου να πραγματοποιήσει τηλεοπτικά γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «SUPERSTARS» (www.dplay.se/superstars ), για την προβολή της σεζόν 2018 στην Σουηδία. Το τηλεοπτικό συνεργείο στο σύνολό του θα απαρτίζεται περίπου από 50-60 άτομα, συμπεριλαμβανομένου των Σουηδών αθλητών, παρουσιαστών και τεχνικού προσωπικού.

Τελ. ενημέρωση 16/10/2017

Υπογραφή Σύμβασης Έργου ”Αναβάθμιση Υποδομών Σχολικής Μονάδας Γυμνασίου- Λυκείου Κολυμβαρίου” Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας γνωρίζει ότι τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου  και ώρα 11:00π.μ.,στο Δημοτικό κατάστημα Αλικιανού, θα πραγματοποιηθεί η Υπογραφή της Σύμβασης από το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας,  για το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ» συνολικού προϋπολογισμού 1.925.528,46 € το οποίο έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Ε.Π.«ΚΡΗΤΗ 2014-2020»

Τελ. ενημέρωση 16/10/2017

Λειτουργία Γραφείου Δημοτικής Κατάστασης Δ.Πλατανιά

Από τον  Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται   ότι το Γραφείο Δημοτικής Κατάστασης και το Ληξιαρχείο της  Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά, θα λειτουργεί κατά το μήνα Οκτώβριο, καθημερινά από 9:00  έως 13:00, λόγω της εκπαίδευσης του προσωπικού στο πρόγραμμα “Μητρώο Πολιτών”.  

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μας μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ του Δήμου Πλατανιά, για την άμεση παραλαβή  πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης, τα οποία πιστοποιητικά  εκδίδονται μέσω Εθνικού Δημοτολογίου.

Τελ. ενημέρωση 16/10/2017

Υποβολή ενστάσεων

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποστολής από τον ΕΛΓΑ Πινάκων Εκτίμησης Ζημιών Φυτικής Παραγωγής, οι παραγωγοί των Τ.Κ. Βρυσών, Ζουνακίου, Μανολιοπούλου, Γερανίου, Πλατανιά και Συριλίου που υπέβαλλαν δήλωση ζημιάς για τις καλλιέργειές τους στον ΕΛΓΑ λόγω της ανεμοθύελλας και της χιονόπτωσης που σημειώθηκαν στις 11/02/2017 & 8/01/2017 αντίστοιχα, μπορούν έως 20/10/2017 να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις τους στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στο δημοτικό κατάστημα Πλατανιά, στο Γεράνι.

Τελ. ενημέρωση 11/10/2017

Βραβείο Για Το Δήμο Πλατανιά Στο Διαγωνισμό Καινοτομίας “BEST CITY AWARDS 2017”: Για Την Ηλεκτρονική Εφαρμογή Υποβολής Αιτήσεων Του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Ασημένιο (Silver) Βραβείο στο διαγωνισμό των Best City Awards που αφορούσε τις ελληνικές πόλεις που προωθούν την καινοτομία, έλαβε ο Δήμος Πλατανιά ο οποίος διακρίθηκε στην ενότητα «Βιώσιμη Πόλη» (Liveable City) και ειδικότερα στην Κατηγορία «ΤΠΕ & Διακυβέρνηση» για το έργο του «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ (platanias.aitiseispoliton.gr)».

Τελ. ενημέρωση 09/10/2017

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης: στις 5-6 Οκτωβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης θα βρίσκεται την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στην τελετή απονομής βραβείων του διαγωνισμού διοικητικής καινοτομίας Best City Awards στον οποίο ο και Δήμος Πλατανιά διακρίθηκε, λαμβάνοντας σχετικό βραβείο.

Τελ. ενημέρωση 05/10/2017

“VISIT PLATANIAS” Νέα σελίδα τουριστικής προβολής στο Facebook από το Δήμο Πλατανιά

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του για αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενίσχυσης του δίαυλου επικοινωνίας και διάδρασης με τους επισκέπτες – και όχι μόνο – του τόπου, ο Δήμος Πλατανιά προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας σελίδας στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook με θέμα την τουριστική προβολή και πληροφόρηση του Δήμου με τίτλο “VISIT PLATANIAS” (www.facebook.com/visitplatanias).

Τελ. ενημέρωση 04/10/2017

Κινηματογράφηση Ιαπωνικού Τηλεοπτικού Σταθμού Στο Δήμο Πλατανιά Και Στην Μνημειακή Ελιά Των Βουβών

Συνεργείο του δημοφιλούς ιαπωνικού τηλεοπτικού σταθμού TV Man Union, πρόκειται να επισκεφθεί στις 23 Οκτωβρίου 2017 το Δήμο Πλατανιά, με σκοπό να πραγματοποιήσει επίγειες λήψεις στην τκ κοινότητα Βουβών και ιδιαίτερα στο Μνημειακό δένδρο της Ελιάς των Βουβών, στο πλαίσιο παραγωγής ντοκιμαντέρ πολιτιστικού περιεχομένου με τίτλο “Discovery of the World's Mysteries”.

Τελ. ενημέρωση 03/10/2017

Ενημέρωση για πρόγραμμα ενίσχυσης της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ο Δήμος Πλατανιά, ενημερώνει τους δημότες του οι οποίοι είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ότι η δράση «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (Β' Κύκλος) του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαρκέσει μέχρι και τις 11.10.2017.

Τελ. ενημέρωση 02/10/2017

Συνεργασία Δήμου Πλατανιά με ΚΑΠΕ για θέματα εξοικονόμησης ενέργειας

Στο πλαίσιο των συνεργειών που επιδιώκει ο Δήμος Πλατανιά για την υλοποίηση του στρατηγικού του σχεδιασμού σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης είχε το προηγούμενο διάστημα συνάντηση στο δημαρχείο Πλατανιά με τον Πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) κ. Βασίλειο Τσολακίδη και τον Γενικό Δ/ντη του ΚΑΠΕ κ. Βασίλη Κίλια.

Τελ. ενημέρωση 02/10/2017

Διανομή Φρούτων απο τον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά  παρέλαβε, από Μεμονωμένους  Παραγωγούς  , με έδρα:  τον Τύρναβο και την Ανάβρα Αγιάς Λάρισσας,  11.655 κιλά (ΡΟΔΑΚΙΝΑ & ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ) και 8.117 κιλά ΜΗΛΑ, αντίστοιχα, μέσω του προγράμματος αποσυρόμενων  προϊόντων,  κανονισμών (ΕΚ) 543/2011, 1308/2013,  1031/14, 1369/15, 921/2016, 1165/2017 αποκλειστικά και μόνο για την δωρεά διανομή, από τον δικαιούχο φορέα παραλαβής.

Τελ. ενημέρωση 29/09/2017

Συνέντευξη Τύπου στο Δήμο Πλατανιά

Tην Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12.00μ.μ θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, για τα παρακάτω θέματα: Για το 7ου  Φεστιβάλ του Δήμου Πλατανιά  «Γη Πολιτισμός Τουρισμός»

Τελ. ενημέρωση 22/09/2017

Υποβολή Ενστάσεων στους πίνακες εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αποστολής από τον ΕΛΓΑ Πινάκων Εκτίμησης Ζημιών Φυτικής Παραγωγής, οι παραγωγοί των Τ.Κ. Βρυσών, Μοδίου & Ντερέ  που υπέβαλλαν δήλωση ζημιάς για τις καλλιέργειές τους στον ΕΛΓΑ λόγω της ανεμοθύελλας και της χιονόπτωσης που σημειώθηκαν στις 11/02/2017 & 8/01/2017 αντίστοιχα, μπορούν έως 27/09/2017 να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις τους στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στο δημοτικό κατάστημα Πλατανιά, στο Γεράνι.

Τελ. ενημέρωση 19/09/2017

Με επιτυχία η υλοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά

Περισσότερα από 80 άτομα παρακολουθήσαν μέχρι σήμερα, τα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια που οργάνωσε και υλοποίησε ο Δήμος Πλατανιά και το Κέντρο Κοινότητας αυτού, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσουν για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την αναβάθμιση των συνθηκών εκπαίδευσης, εργασίας και κοινωνικής κατάστασης των ενηλίκων πολιτών του Δήμου.

Τελ. ενημέρωση 18/09/2017

Αργία Δημοτικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δημοτικό Κατάστημα Δ.Ε. Μουσούρων Δήμου Πλατανιά

 

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι τη

Πέμπτη 14  Σεπτεμβρίου ,

Εορτή της “ Υψώσεως Τιμίου Σταυρού” πολιούχου  Κοινότητας Αλικιανού,

δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες που στεγάζονται στην Δ.Ε. Μουσούρων  του Δήμου Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 14/09/2017

Πρόσληψη Προσωπικού Δύο (2) Ατόμων Ειδικότητας Βρεφονηπιοκόμων ΤΕ Για Δύο (2) Μήνες , Για Τις Ανάγκες Λειτουργίας Των Παιδικών Σταθμών Βουκολιών & Σκινέ .

Σας κάνουμε γνωστό ότι σύμφωνα με την 53/2017 (ΑΔΑ: ΨΖΦΗΟΚ64-Ε9Υ) απόφαση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά (η οποία έχει αποσταλεί για το νόμιμο έλεγχο) , προτιθέμεθα να προσλάβουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα , προσωπικό για τη στήριξη  της λειτουργίας των παιδικών σταθμών Βουκολιών & Σκινέ , δύο (2) άτομα ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου , για  διάστημα 2 μηνών .

Τελ. ενημέρωση 12/09/2017

Ευχές Δήμαρχου Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-18

Ευχές για μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, απηύθυνε σε εκπαιδευτικούς, σε μαθητές αλλά και σε γονείς, ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος παρέστη σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, σε τελετές Αγιασμού που τελέσθηκαν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Πλατανιά, με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Τελ. ενημέρωση 12/09/2017

Επισκέψεις Δημοτικής Αρχής στην Τελετή Αγιασμού των Σχολείων του Δήμου Πλατανιά

Από το Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη ,των Αντιδημάρχων,Εντεταλμένων Συμβούλων και Προέδρων Δημοτικών Επιχ/ων Δήμου,  στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, κατά την έναρξη του σχολικού  έτους.

Τελ. ενημέρωση 10/09/2017

Επισκέψεις Δημοτικής Αρχής στην Τελετή Αγιασμού των Σχολείων του Δήμου Πλατανιά

Από το Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου, κ. Ιωάννη Μαλανδράκη ,των Αντιδημάρχων,Εντεταλμένων Συμβούλων και Προέδρων Δημοτικών Επιχ/ων Δήμου,  στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, κατά την έναρξη του σχολικού  έτους.

Τελ. ενημέρωση 11/09/2017

Συνάντηση Στο Πλαίσιο Του Έργου: Διερεύνηση Δυνατοτήτων Διατήρησης Του Ιδιόρρυθμου Γενετικού Υλικού Καστανιάς Του Ν. Χανίων Μέσω Της Προστασίας Γενοτύπων Των Εντόπιων Ποικιλιών Και Της Ενίσχυσης Της Εμπορευσιμότητας Του Κάστανου

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου, 2017 στο γραφείο του Διευθυντή του CIHEAM-ΜΑΙΧ, πραγματοποιήθηκε μη προγραμματισμένη σύντομη συνάντηση στο πλαίσιο του έργου «Διερεύνηση δυνατοτήτων διατήρησης του ιδιόρρυθμου γενετικού υλικού καστανιάς του Ν. Χανίων μέσω της προστασίας γενοτύπων των εντόπιων ποικιλιών και της ενίσχυσης της εμπορευσιμότητας του κάστανου» που υλοποιείται από το ΜΑΙΧ σε συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Χανίων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, δικαιούχο το Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας  (ΥΠΕΝ) και χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Τελ. ενημέρωση 02/09/2017

Ενημέρωση Προσωπικού Κοινωνικών Δομών & Προγραμμάτων Δ. Πλατανιά Για Θέματα Εξαρτήσεων Από Το ΚΕΘΕΑ

Συνάντηση ενημέρωσης και δικτύωσης με τα στελέχη της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, είχαν την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά – στο δημοτικό κατάστημα Αλικιανού – στελέχη και προσωπικό των κοινωνικών δομών και προγραμμάτων που λειτουργούν στο Δήμο Πλατανιά - και ειδικότερα του Κέντρου Κοινότητας και των δύο προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» - παρουσία του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Πλατανιά (ΚΕΔΗΠ) κ. Αντ. Καπνισάκη.

Τελ. ενημέρωση 02/09/2017

Σύναψη συμφωνίας με πιστωτικό ίδρυμα για την τήρηση των χρηματικών διαθεσίμων του Δήμου Πλατανιά με κριτήριο την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του  άρθρου 171 του Ν. 3463/2006  τα χρηματικά διαθέσιμα των Δήμων κατατίθενται εντόκως, σε λογαριασμό όψεως ή  προθεσμιακό, σε πιστωτικό ίδρυμα που καθορίζεται με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού  συμβουλίου. Ο Δήμος Πλατανιά , καλείται  να αναζητήσει και να επιλέξει  τον τραπεζικό εκείνο οργανισμό που θα προσφέρει την συμφερότερη οικονομική προσφορά για την  διαχείριση των τραπεζικών του διαθεσίμων. Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα πιστωτικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρας μας να υποβάλουν προσφορές για την  διατήρηση διαθεσίμων σε προθεσμιακή κατάθεση χρονικής διάρκειας ενός μηνός (1) , τριμήνου (3)  και εξαμήνου (6).

Τελ. ενημέρωση 30/08/2017

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη στους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, μετά την ανακοίνωση των φετινών βάσεων για την εισαγωγή  των μαθητών  μας , στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας, στο συγχαρητήριο μήνυμα του αναφέρει τα παρακάτω:

Τελ. ενημέρωση 25/08/2017

Έως 8 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων, πρόκειται να υλοποιήσει φέτος, για 2η συνεχή χρονιά, τον θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, για τη εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Τελ. ενημέρωση 23/08/2017

Δημόσια Εσκαφή της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta , στην παραλία Γερανίου του Δήμου Πλατανιά.

Στα πλαίσια αυτά ο Σύλλογος για την προστασία της θαλάσσιας Χελώνας “ Ο ΑΡΧΕΛΩΝ”,   σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά, την Δευτέρα 21 Αυγούστου,   εντόπισε τα ίχνη των πρώτων νεοσσών που εξήλθαν από τις φωλιές τους και στην παραλία Γερανίου και   οδηγήθηκαν προς την θάλασσα, για τέταρτη φορά φέτος στα όρια του Δήμου μας.

Τελ. ενημέρωση 23/08/2017

Φωταγώγηση νέων πεζοδρομίων στην ΤΚ Μάλεμε

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ήμερες η φωταγώγηση του τμήματος των νέων πεζοδρομίων επί της Π.Ε.Ο στη τ.κ Μάλεμε. του Δήμου Πλατανιά .

Τελ. ενημέρωση 23/08/2017

Δωρεάν Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης & Συμβουλευτικής Από Το Κέντρο Κοινότητας Του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά και το Κέντρο Κοινότητας αυτού, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσουν για ενίσχυση των δεξιοτήτων των ενηλίκων πολιτών του Δήμου, για την παροχή ευκαιριών ενεργούς συμμετοχής των κατοίκων του Δήμου στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας και για την αναβάθμιση των συνθηκών εκπαίδευσης, εργασίας και κοινωνικής κατάστασης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού, προχωρούν στην υλοποίηση μιας σειράς νέων προγραμμάτων/σεμιναρίων επαγγελματικής κατάρτισης και γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Τελ. ενημέρωση 04/08/2017

Ο Δήμος Πλατανιά, Συμμετέχει Στο Ευρωπαϊκό Έργο E-Delivery Για Την Ασφαλή Διακίνηση Εγγράφων Στο Δημόσιο

Με αφορμή την εφαρμογή Διακίνησης Εγγράφων αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, μεταξύ των Δημόσιων Φορέων, όπως ορίζει η νομοθεσία, ο Δήμος Πλατανιά, συμμετέχει στο καινοτόμο έργο της υλοποίησης του πρότυπου e-Delivery, το οποίο προωθεί την ανταλλαγή δεδομένων και εγγράφων ανάμεσα στις Δημόσιες Υπηρεσίες, τις Επιχειρήσεις και τους Πολίτες με ασφαλή, αξιόπιστο τρόπο.

Τελ. ενημέρωση 21/07/2017

Εγκαίνια Για Τη Νέα, Αναπλασμένη Πλατεία Στην TK Συριλίου: Απο Τη Δημοτική Αρχή Του Πλατανιά

Με κάθε επισημότητα και παρουσία τοπικών αρχών, φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή του Πλατανιά, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2017, τα εγκαίνια της νέας πλατείας στην ΤΚ Συριλίου καθώς και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων στην περιοχή. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης, οι αντιδήμαρχοι Κων/νος Μπεμπλιδάκης, Νίκ. Δασκαλάκης και Γ. Μαλακωνάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ Γ. Σταματάκης, ο Εντεταλμένος δημ. σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας Π. Μαυρογένης, πρόεδρος της ΤΚ Συριλίου, Αιμ. Καλαφάτης, κ.α.

Τελ. ενημέρωση 27/07/2017

Πολιτιστικές Δράσεις Δήμου Πλατανιά

Στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, παραχωρήθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου με θέμα “Πολιτιστικές Δράσεις  Δήμου Πλατανιά”.

Τελ. ενημέρωση 27/07/2017

Την Τροποποίηση Του ΟΕΥ Και Τη Σύσταση 31 Νέων Θέσεων Για Την Υπηρεσία Καθαριότητας, Ενέκρινε Το ΔΣ Πλατανιά

Την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ ) του Δήμου Πλατανιά (ΦΕΚ 3201 τχ. Β΄/28-11-2014) για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα και τη σύσταση 31 νέων οργανικών θέσεων τακτικού προσωπικού, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά, με την υπ. αρ. 273/2017 απόφαση του, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 του ν. 4479/2017 και λαμβάνοντας υπόψη τα αναφερόμενα στην υπ. αρ. 19/2017 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τελ. ενημέρωση 27/07/2017

Συνάντηση Δημάρχου με τα φιλοξενούμενα παιδιά από την Ορθόδοξη Μητρόπολη της Μποτσουάνας

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , είχε σήμερα συνάντηση με τα 23  παιδιά από την Ορθόδοξη Μητρόπολη της Μποτσουάνας που φιλοξενούνται από την Ι.Μ.Κυδωνίας & Αποκορώνου   σε συνεργασία και   με το  Δήμο Πλατανιά , στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Μητροπόλεων με την  Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης.

Τελ. ενημέρωση 20/07/2017

Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με το Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων – Παράρτημα Χανίων

Ο Δήμαρχους Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης , είχε τo προηγούμενo   διάστημα  συνάντηση  γνωριμίας με το Σύλλογο Ελλήνων Κοινωνιολόγων – Παράρτημα Χανίων, στη συνάντηση αυτή   συμμετείχαν, ο  Πρόεδρος κ. Αρετή Μαρματάκη,η Γραμματέα κ. Νεκταρία Ιωάννα Τσάμη και ο Ταμίας κ. Ηρακλή Δρακάκη , σκοπός της συνάντηση ήτα τα θέματα που απασχολούν τον Σ.Ε.Κ.

Τελ. ενημέρωση 18/07/2017

Προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ για το έτος 2017

Ενημερώνουμε  τους  ενδιαφερόμενους  δημότες , ότι  μπορούν  να προσέρχονται στο ΚΕΠ  του Δήμου Πλατανιά  για  τις  αιτήσεις  συμμετοχής  στα  προγράμματα  Παροχών Αγροτικής  Εστίας ΛΑΕ 2017 

από την Παρασκευή 7.7.2017 μέχρι την Τρίτη 25.7.2017.

Τελ. ενημέρωση 13/07/2017

Διαθέσιμες θέσεις προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & επαγγελματικής Ζωής» στους παιδικούς σταθμούς ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ & ΣΚΙΝΕ του ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς κατόχους voucher  ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς Βουκολιών & Σκινέ του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» 2017-2018.

Τελ. ενημέρωση 13/07/2017

Λύση για την παραχώρηση της χρήσης του παλιού αιγιαλού στο Δήμο Πλατανιά” Μετά από ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη

Οριστική λύση σ’ ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που ταλάνιζε το Δήμο και την επιχειρηματική κοινότητα, όπως αυτό της παραχώρησης χρήσης του παλαιού αιγιαλού στο Δήμο Πλατανιά, δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, μετά από ενέργειες και πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης – όλο το προηγούμενο διάστημα – και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να δοθεί εν τέλει το «πράσινο φως» από τη Διοίκηση της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) – μετά και τη συνεργασία που είχε την περασμένη Πέμπτη 22 Ιουνίου ο κ. Μαλανδράκης στην Αθήνα, με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Γ. Τερζάκη -  προκειμένου να καταστεί εφικτή η απευθείας παραχώρηση σε 19 όμορες επιχειρήσεις, καταρχήν, στη Δ.Ε. Πλατανιά – στις οποίες  παρεμβάλλεται παλαιός αιγιαλός - του δικαιώματος απλής χρήσης  αιγιαλού και παραλίας.

Τελ. ενημέρωση 03/07/2017

Συνδέσεις

  •  (147)
  • Life_Agroclima (142)
  •  (141)
  •  (140)
  •  (46)
  •  (108)
  •  (138)
  •  (146)
  •  (80)
  •  (75)
  •  (139)
  •  (62)
  •  (125)
  •  (124)