Εκδήλωση τιμής και μνήμης από το Δήμο Πλατανιά στο μνημείο πεσόντων Κερίτη στον Αλικιανό

Στo πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 75η επέτειο της Μάχης της Κρήτης πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σάββατου 21 Μαΐου στον Αλικιανό και πιο συγκεκριμένα στο Μνημείο Πεσόντων Κερίτη, εκδήλωση φόρου τιμής για τα θύματα των εκτελέσεων που έλαβαν χώρα στην περιοχή κατά την διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου.

Τελ. ενημέρωση 23/05/2016

Παράλληλες Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 75η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης στο Δήμο Πλατανιά με την παρέλαση Χορευτικών συλλόγων και Ομίλων του Νομού στη ΔΚ Πλατανιά

Στο πλαίσιο των Παράλληλων Εκδηλώσεων για το Εορτασμό της 75ης  Επετείου της Μάχης της Κρήτης ο Δήμος  Πλατανιά , διοργάνωσε  την Τετάρτη 18 Μαΐου , για πρώτη φορά  στη Δημοτική Κοινότητα  Πλατανιά, την  παρέλαση  Χορευτικών Συλλόγων και Ομίλων του Νομού Χανίων για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ανθρώπους που έδωσαν την ζωή τους για να υπερασπιστούν ιδανικά, όπως η ελευθερία και η Πατρίδα.

Τελ. ενημέρωση 20/05/2016

Συνάντηση Δημάρχου Γ. Μαλανδράκη με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων - Για θέματα λιμενικών υποδομών στο Δήμο Πλατανιά

Ζητήματα αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών στο Δήμο Πλατανιά συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε τη Δευτέρα 16 Μαΐου, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης με τον Πρόεδρο της  Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων (ΛΤΝΧ) κ. Κωνσταντίνο Μανωλικάκη.

Τελ. ενημέρωση 18/05/2016

Επιστολή Δημάρχου Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη για την παράταση της προθεσμίας μίσθωσης των παραλιών από τους Δήμους

Τον «κώδωνα του κινδύνου» για την καθυστέρηση που καταγράφεται – για μία ακόμη χρονιά - στο θέμα της διαχείρισης και μίσθωσης των παραλιών από τους Δήμους, επισημαίνει με επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης προς τους συναρμόδιους υπουργούς α) Οικονομικών κ. Ευκ. Τσακαλώτο, β) Εσωτερικών κ. Π. Κουρουμπλή και γ) Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη καθώς και προς τον ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας κ. Νικ. Ματζάκο.

Τελ. ενημέρωση 18/05/2016

Ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης των πυρκαγιών από το Δήμο Πλατανιά

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου (1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου) και στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δήμου Πλατανιά για ενημέρωση των πολιτών σχετικά με μέτρα πρόληψης των πυρκαγιών που οφείλουν να λαμβάνουν, αλλά και συγκεκριμένων σχετικών νομοθετικών διατάξεων, που βρίσκονται σε ισχύ.

Τελ. ενημέρωση 17/05/2016

Ευχές Δημάρχου Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκη στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκης στέλνει σ’ όλους τους μαθητές, μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας,

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκης στέλνει σ’ όλους τους μαθητές, μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας, επισημαίνοντας τα εξής:

 

«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν την Δευτέρα 16 Μαΐου, το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς, με νηφάλια σκέψη και ψυχραιμία. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό αγώνα στο στίβο των επιδιώξεών – και οπωσδήποτε όχι τον μοναδικό - όλων των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον ενώ παράλληλα αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών τους και την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας στη ζωή τους. Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας, η αισιοδοξία και το αγωνιστικό ήθος των μαθητών του τόπου μας, πρέπει να μας κάνει περήφανους και να μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα.

Εύχομαι επίσης κουράγιο και υπομονή σε όλους τους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους και ζουν επίσης πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία όπως επίσης και στους καθηγητές που στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειες των μαθητών τους με την σκέψη πάντα κοντά τους».

 

Τελ. ενημέρωση 16/05/2016

Πρόγραμμα ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για την φιλοζωία στα σχολεία από το Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τη σωστή διαχείριση και προστασία των αδέσποτων ζώων και σε εφαρμογή της 125/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του, θα υλοποιήσει το αμέσως προσεχές διάστημα – και πιο συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 16 έως και την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Τελ. ενημέρωση 16/05/2016

Ενημερωτικές συναντήσεις για το πρόγραμμα της Δακοκτονίας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πλατανιά (Κ.Ε.ΔΗ.Π.)  στα πλαίσια ενημέρωσης των  αγροτών – παραγωγών  για το πρόγραμμα της Δακοκτονίας  έτους 2016,άρχισε τις ενημερωτικές συναντήσεις προς τους ενδιαφερόμενους.

Τελ. ενημέρωση 16/05/2016

Ανάκληση απόφασης διακοπής λειτουργίας υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) στην Τ.Κ. Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά

Από το Δήμο Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι μετά τις έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν από πλευράς της Δημοτικής Αρχής  προς τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και προς κυβερνητικά στελέχη, η αρχική απόφαση για διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ)  στην Τ.Κ. Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά, ανακαλείται από τα όποια σχέδια αναδιοργάνωσης των επόμενων ετών

Τελ. ενημέρωση 12/05/2016

Eπιστολή Δημάρχου Γ. Μαλανδράκη στη Διοίκηση του ΕΚΑΒ

“Δριμεία” επιστολή προς τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ απέστειλε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης με την οποία ζητάει να προχωρήσουν άμεσα όλες οι αναγκαίες ενέργειες, σε συνεργασία με αρμόδιο υπουργείο Υγείας, για την ίδρυση και λειτουργία μόνιμου Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Πλατανιά και για τη διασφάλιση της πλήρους και αποτελεσματικής κάλυψης των αναγκών διακομιδής και επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας του - δεύτερου σε πληθυσμού και πρώτου σε αριθμό επισκεπτών/τουριστών - Δήμου Πλατανιά του Ν. Χανίων καλώντας παράλληλα την ηγεσία του ΕΚΑΒ να απαντήσει «τι μεσολάβησε και ανατράπηκε ο μέχρι σήμερα σχεδιασμός λειτουργίας μόνιμου Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Πλατανιά»

Τελ. ενημέρωση 11/05/2016

5ο Παιδικό Πασχαλινό Τουρνουά Αγάπης

Την Τετάρτη  4 Μαΐου 2016 διεξήχθη στο δημοτικό  γήπεδο Κολυμβαρίου, με  μεγάλη επιτυχία για 5η συνεχόμενη χρονιά το « Παιδικό Πασχαλινό τουρνουά Αγάπης» που διοργάνωσε  ο Δήμος Πλατανιά & το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πλατανιά , μεταξύ των παιδικών ποδοσφαιρικών ομάδων U13 του Δήμου.

Τελ. ενημέρωση 05/05/2016

Κοπή Κότινου από την Ελιά των Βουβών για τη Στεφάνωση των Νικητών , του 1ου Μαραθώνιου Κρήτης

Ο Δήμος Πλατανιά   και το Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου, πραγματοποίησαν σε μια λιτή τελετή   το κόψιμο  του κότινου από την αρχαία ελιά των Βουβών , σύμβολο ειρήνης των λαών, ο οποίος και θα συνοδεύσει τη φλόγα της λαμπαδηδρομίας του 1ου Μαραθωνίου Κρήτης που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μακαριστού ιεράρχη  Ειρηναίου, όπως φυσικά και ο Μαραθώνιος που θα διεξαχθεί  την ερχόμενη  Κυριακή 8 Μαϊου.

Τελ. ενημέρωση 05/05/2016

Ο Δημος Πλατανια «Γιορτασε» Την Πρωτομαγια Στα Μεσκλα

Σ’ ένα περιβάλλον μοναδικού φυσικού κάλλους – το οποίο εξωραΐστηκε και αναβαθμίστηκε το 2012 με πρωτοβουλία του Δήμου Πλατανιά και το οποίο αποτελεί, έκτοτε, καθιερωμένο τόπο συνάντησης κάθε Πρωτομαγιά, αλλά και σημείο αναφοράς και επίσκεψης, όλο τον χρόνο (για φυσιολάτρες, πεζοπόρους, ποδηλάτες κλπ) -    γιορτάστηκε και φέτος  την Τρίτη 3 Μαϊου  στα Μεσκλά - στην τοποθεσία “Βρύση Νικολιανών” - η Πρωτομαγιά.

Τελ. ενημέρωση 05/05/2016

Με Επιτυχία Ολοκληρώθηκε Το Πρόγραμμα Δωρεάν Ξεναγήσεων Που Υλοποίησε Ο Δήμος Πλατανιά

Με επιτυχία και με πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 24 Απριλίου, το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων που διοργάνωσε - για πρώτη χρονιά φέτος - ο Δήμος Πλατανιά με τίτλο «Γνωριμία με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Φυσικό Περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά».

Τελ. ενημέρωση 28/04/2016

Βράβευση Ν. Γκάλη Και Γ. Καραγκούνη Από Το Δήμαρχο Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη Για Την Προσφορά Τους Στον Ελληνικό Αθλητισμό

Δύο παίκτες-θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου στα Χανιά, τιμώντας με την παρουσία τους δύο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 26/04/2016

Καθαρισμός Παραλιών Δήμου Πλατανιά

  Ο Δήμος Πλατανιά ολοκληρώνει αυτές τις ημέρες τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου του Δήμου, από τον Πλατανιά έως το Κολυμβάρι, με μηχανικά μέσα  αλλά και με τα συνεργεία καθαριότητας , ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Τελ. ενημέρωση 22/04/2016

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Τόπος συνάντησης αλλά και αγορών, το παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής στην πλατεία των Βουκολιών αποτελεί μια παράδοση που συνεχίζεται για περισσότερο από 160 χρόνια. Πασχαλινές αγορές από τους δεκάδες υπαίθριους εμπόρους, σαρακοστιανοί μεζέδες στα γραφικά ταβερνάκια της πλατείας, σε συνδυασμό με το αντάμωμα φίλων και γνωστών, συνθέτουν χρόνια τώρα το πολύχρωμο μωσαϊκό του παζαριού.

Τελ. ενημέρωση 22/04/2016

Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πλατανιά για Προσφυγικό πρόβλημα και εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Με αφορμή τις εξελίξεις στο προσφυγικό πρόβλημα και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά κατά την Τακτική του Συνεδρίαση την Παρασκευή 8/04/2016, με ομοφωνία των παρόντων μελών του προχώρησε στην έκδοση ψηφίσματος

Τελ. ενημέρωση 21/04/2016

Επιστολή Γ. Μαλανδράκη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την παραχώρηση στο Δήμο των μη χρησιμοποιουμένων χώρων του αεροδρομίου Μάλεμε

Επιστολή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμένο και τον Αναπλ. Υπουργό κ. Δ. Βίτσα, απέστειλε τη Δευτέρα 18/4 ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλανδράκης με την οποία επαναφέρει το αίτημα του Δήμου Πλατανιά για παραχώρηση των μη χρησιμοποιουμένων χώρων και εγκαταστάσεων του στρατιωτικού αεροδρομίου  του Μάλεμε  στο Δήμο

Τελ. ενημέρωση 20/04/2016

Με επιτυχία η ξενάγηση στα θρησκευτικά μνημεία του Κολυμβαρίου από το Δήμο Πλατανιά

Με επιτυχία συνεχίστηκε για μία ακόμη Κυριακή, το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων που διοργανώνει - για πρώτη χρονιά φέτος - ο Δήμος Πλατανιά με τίτλο «Γνωριμία με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Φυσικό Περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά». Στην ξενάγηση της Κυριακής 17 Απριλίου, οι 40 και πλέον συμμετέχοντες – όλων των ηλικιών - είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αξιόλογα θρησκευτικά μνημεία της περιοχής του Κολυμβαρίου.

Τελ. ενημέρωση 20/04/2016

Με Επιτυχία Ολοκληρώθηκε Η Δράση Εθελοντικού Καθαρισμού Στο Δήμο Πλατανιά

Με σύνθημα «η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας» και με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών κάθε ηλικίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική δράση καθαρισμού που διοργανώθηκε από τον Δήμο Πλατανιά - την Κυριακή 17 Απριλίου - στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας καθαρισμού "Let's do it 2016".

Τελ. ενημέρωση 19/04/2016

Δωρεάν Ξενάγηση Σε Θρησκευτικά Μνημεία Στο Κολυμβάρι Απο Το Δήμο Πλατανιά- Την Κυριακή 17/4

Το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Πλατανιά με τίτλο «Γνωριμία με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Φυσικό Περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά» συνεχίζεται την Κυριακή 17 Απριλίου, με επίσκεψη σε αξιόλογα θρησκευτικά μνημεία στην περιοχή του Κολυμβαρίου.

Τελ. ενημέρωση 15/04/2016

Απουσία Δημάρχου Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, θα απουσιάζει από τον Δήμο από  την Πέμπτη 14 έως και το Σάββατο 16 Απριλίου, λόγω της συμμετοχής του στη διημερίδα της ΚΕΔΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με  τον προληπτικό έλεγχο - προσυμβατικό & κατασταλτικό έλεγχο απολογισμών των Δήμων.

Τελ. ενημέρωση 15/04/2016

Εκδήλωση για την Επέτειο της Έναρξης της Επανάστασης του 1866 και της Ορκωμοσίας Αγωνιστών της Ι.Π.Μ.Γωνιάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 10 Απριλίου ,η εκδήλωση για την  επέτειο συμπλήρωσης 150 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1866 και Ορκωμοσίας  50  αγωνιστών, στο  παλιό καθολικό της Ι.Π.Μονής Γωνίας στο Κολυμβάρι.

Τελ. ενημέρωση 12/04/2016

Συνεχιζεται Την Κυριακη 17/4 Το Προγραμμα Δωρεαν Ξεναγησεων Του Δημου Πλατανια Με Επισκεψη Σε Θρησκευτικα Μνημεια Της Δ.Ε. Κολυμβαριου

Το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Πλατανιά με τίτλο «Γνωριμία με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Φυσικό Περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά» συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου, με επίσκεψη σε αξιόλογα θρησκευτικά μνημεία στην περιοχή της Δ.Ε. Κολυμβαρίου.

Τελ. ενημέρωση 12/04/2016

Ο Δήμος Πλατανιά συμμετέχει στο «Let's Do It 2016»

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων συμμετέχει, στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού "Let's do it", η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Ημερομηνία υλοποίησης της εν λόγω περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Τελ. ενημέρωση 15/04/2016

Κυκλοφοριακό και παραεμπόριο στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δ. Πλατανιά, εν’ όψει της νέας τουριστικής περιόδου

Τα ζητήματα της αστυνόμευσης και της καταπολέμησης του παραεμπορίου - εν όψει και της νέας τουριστικής περιόδου της πόλης - βρέθηκαν στο επίκεντρο της τακτικής συνεδρίασης της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/4/2016, στο δημαρχείο Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 11/04/2016

Δωρεαν Ξεναγηση Στα Μνημεια Της Δ.Ε. Βουκολιων Απο Το Δημο Πλατανια - Την Κυριακη 10/4/2016

Το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Πλατανιά με τίτλο «Γνωριμία με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Φυσικό Περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά» συνεχίζεται την Κυριακή 10 Απριλίου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αξιόλογα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία και χώρους πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Βουκολιών.

Τελ. ενημέρωση 08/04/2016

Εκδήλωση για την Επέτειο της Έναρξης της Επανάστασης του 1866 και της Ορκωμοσίας Αγωνιστών της Ι.Π.Μ.Γωνιάς

Στα πλαίσια των εορτασμών για την συμπλήρωση 150 χρόνων από την επανάσταση του 1866 που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε ολόκληρη την Κρήτη, κάνουμε γνωστό ότι την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς Κολυμβαρίου και την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την έναρξης της επανάστασης.

Τελ. ενημέρωση 07/04/2016

Τα αναπτυξιακά έργα-υποδομές συζητήθηκαν σε συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης με το δήμαρχο Πλατανιά

Τα αναπτυξιακά έργα και οι υποδομές στο δήμο Πλατανιά που έχουν υποβληθεί προς ένταξη για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ συζήτησαν σήμερα στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

Τελ. ενημέρωση 06/04/2016

Με Επιτυχία Η Πρώτη Ξενάγηση Του Δήμου Πλατανιά Σε Μνημεία Ιστορικού & Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος

Με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών κάθε ηλικίας ξεκίνησε την Κυριακή 3 Απριλίου το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων που υλοποιεί - για πρώτη χρονιά φέτος - ο Δήμος Πλατανιά με τίτλο «Γνωριμία με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Φυσικό Περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά» και το οποίο έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες του Πλατανιά να γνωρίσουν μέσα από οργανωμένες δωρεάν ξεναγήσεις το πλούσιο ιστορικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό και φυσικό απόθεμα της περιοχής.

Τελ. ενημέρωση 04/04/2016

Η Λειτουργια Του Κεντρου Δια Βιου Μαθησης Του Δημου Πλατανια Παρουσιαστηκε Ως Καλη Πρακτικη Στο 2ο Πανελληνιο Συνεδριο, Για Την Αυτοδιοικηση & Την Εκπαιδευση

Η επιτυχημένη λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Πλατανιά επιλέχθηκε από τους διοργανωτές του 2ου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου με κεντρικό «Τοπική Αυτοδιοίκηση, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», του ΙΑΚΕ, ως μια από τις βέλτιστες πρακτικές σε επίπεδο χώρας που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής, αλλά και στην αναβάθμιση των προσόντων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου κεφαλαίου σε τοπικό επίπεδο.

Τελ. ενημέρωση 04/04/2016

Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔ Κ. κ.Ελευθέριο Κοπάση και τη Διοικούσα Επιτροπή για θέματα τοπικής ανάπτυξης

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης  είχε την Πέμπτη 31 Μαρτίου  συνάντηση  στο Δημαρχείο  στο Γεράνι , με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Κρήτης κ.Ελευθέριο Κοπάση  και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, τον Αντιπρόεδρο κ.Σπ.Σοφιανό και της Γραμματέα κα.Αθηνά Βογιατζάκη, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γ.Γ.του Δήμου Πλατανιά κ.Γαβριήλ Κουρής.

Τελ. ενημέρωση 04/04/2016

Aποτελέσματα σειράς συναντήσεων Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη στην Αθήνα

Σειρά θεσμικών επαφών και συναντήσεων με κυβερνητικούς αξιωματούχους  - με θετικά αποτελέσματα - για την προώθηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν το Δήμο Πλατανιά, είχε τις προηγούμενες ημέρες, στην Αθήνα, ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης.

Τελ. ενημέρωση 01/04/2016

Ξεκινάει την Κυριακή 3 Απριλίου το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Πλατανιά

Με ξενάγηση σε σημεία ιστορικού, πολιτιστικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος της δημοτικής ενότητας Πλατανιά, ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 10.30 το πρωί το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων που υλοποιεί – για πρώτη χρονιά φέτος - ο Δήμος Πλατανιά με τίτλο: «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ».

Δηλώσεις συμμετοχής για την πρώτη ξενάγηση έως την Παρασκευή 1 Απριλίου

Τελ. ενημέρωση 30/03/2016

Δελτίο τύπου για ανεμοθύελλα της 23ης Μαρτίου 2016 στην παραγωγή (φυτική, ζωική κ.λπ.) καθώς και στο κεφάλαιο τους (πάγιο, φυτικό, ζωικό κ.λπ.)

Γνωστοποιούμε στους παραγωγούς  οι οποίοι υπέστησαν ζημιές από την  σφοδρή ανεμοθύελλα της 23ης Μαρτίου 2016 στην παραγωγή (φυτική, ζωική κ.λπ.) καθώς και  στο κεφάλαιο τους (πάγιο, φυτικό, ζωικό κ.λπ.) των γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων ιδιοκτησίας τους, που βρίσκονται εντός της περιφέρειας του Δήμου Πλατανιά, μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά  που υπέστησαν στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα του Δήμου (Βουκολιών, Κολυμβαρίου, Μουσούρων & Γερανίου) έως τις 4/04/2016

Τελ. ενημέρωση 30/03/2016

Συνδέσεις

  •  (147)
  • Life_Agroclima (142)
  •  (141)
  •  (140)
  •  (46)
  •  (108)
  •  (138)
  •  (146)
  •  (80)
  •  (75)
  •  (139)
  •  (62)
  •  (125)
  •  (124)