Επίσκεψη του Κοσμοναύτη Μαλτσένκο στο Δήμο Πλατανιά

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Πλατανιά  πραγματοποίησε   με την συνοδεία  του δημοσιογράφου Θανάση Αυγερινού καθώς καις της ομάδας αποθεραπείας  του ( γιατρό, ψυχολόγο  γυμναστή ) όσο και της οικογένειας του, ο   Κοσμοναύτης   Γιούρι Μαλεντσέκο στα πλαίσια της παραμονής του    στο νησι μας.

Τελ. ενημέρωση 20/07/2016

Κίνδυνος απένταξης του Φαραγγιού της Σαμαριάς από τον διεθνή κατάλογο των περιοχών που ανήκουν στο απόθεμα βιόσφαιρας της Unesco

 Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης, απέστειλε το υπ αριθμ.11936/14-7-16   έγγραφο του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος& Ενέργειας, το οποίο κοινοποίησε στους Βουλευτές του Νομού   και σε  άλλους παράγοντες , όταν με έκπληξη του πληροφορήθηκε από ηλεκτρονικά δημοσιεύματα τον  κίνδυνο απένταξης του Φαραγγιού της Σαμαριάς από τον διεθνή κατάλογο των περιοχών που ανήκουν στο απόθεμα βιόσφαιρας της Unesco.

Τελ. ενημέρωση 18/07/2016

Συνεδριακός Τουρισμός στον Δήμο Πλατανιά

Από την αρχή του φετινού καλοκαιριού ο Δήμος Πλατανιά είχε τη χαρά να φιλοξενήσει σημαντικά  Διεθνή Συνέδρια.

Ο Δήμος ανταποκρίθηκε στα αιτήματα  των διοργανωτών για στήριξη και συμμετοχή με παράλληλες δράσεις, κατά την διάρκεια των συνεδρίων, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για ενίσχυση  εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως ο συνεδριακός. Επίκεντρο όλων των δράσεων από την πλευρά του Δήμου, ήταν οι επισκέπτες σύνεδροι να γνωρίσουν τις παραδόσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  του τόπουμας.

Τελ. ενημέρωση 18/07/2016

Δακοκτονία Δήμου Πλατανιά

Κύριε διευθυντά,  
 σχετικά με την ανταπάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Απόστολου Βουλγαράκη  ,σημειωτέον ότι δεν πρόκειται να επανέλθω και δεδομένου ότι απευθύνεται σε μένα προσωπικά....

Τελ. ενημέρωση 14/07/2016

Προθεσμίες και διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την ανακατασκευή, αυτοστέγαση και επισκευή κτιρίων πληγέντων από τις πλημμύρες της 31ης Δεκεμβρίου 2014 και της 1ης Ιανουαρίου 2015 στο Δήμο Πλατανιά

 

Ο Δήμος Πλατανιά, κάνει γνωστό στους Δημότες του που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 31ης Δεκεμβρίου 2014 και της 1ης Ιανουαρίου 2015, ότι δημοσιεύτηκε η υπ. αριθμ. πρωτ. ΔΑΕΦΚ/οικ.3056/Α321/23-06-2016 Απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων [ΥΠΟΜΕΔΙ], με την οποία καθορίζονται οι   προθεσμίες και η διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την ανακατασκευή, αυτοστέγαση και επισκευή κτιρίων που επλήγησαν από τις ανωτέρω πλημμύρες στο Δήμο Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 14/07/2016

Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και συμμετοχή του στη σύσκεψη για τις ΟΧΕ στο Ηράκλειο

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, θα συμμετάσχει  αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου, στην  ενημερωτική συνάντηση  της Περιφέρειας Κρήτης , σχετικά με τη διαδικασία εφαρμογής του εργαλείου των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ)  στο πλαίσιο του ΕΠ Κρήτης 2014-2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00  στο Ηράκλειο.

Τελ. ενημέρωση 14/07/2016

Ενημερωτική εκδήλωση στο Δήμο Πλατανιά για το πρόγραμμα LEADER

Ενημερωτική εκδήλωση για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που παρέχει, σε ιδιώτες αλλά και δημόσιους φορείς, το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου το απόγευμα, στο Δημαρχείο Πλατανιά με πρωτοβουλία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά.

Τελ. ενημέρωση 13/07/2016

Απάντηση ΚΕΔΗΠ Δήμου Πλατανιά σχετικά με ανακοίνωση Αντιπεριφερειάρχη για το θέμα της Δακοκτονίας

Διαβάστε την απάντηση του κ. Καπνισάκη:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης τις άστοχες και υπαινικτικές δηλώσεις  του υπεύθυνου Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Χανίων Κου Βουλγαράκη, καθώς και την απρόκλητη επίθεση του κατά του Δήμου Πλατανιά και της ΚΕΔΗΠ  σχετικά με  πρόσφατο ψήφισμα του Δημοτικου Συμβουλίου   για το μείζον θέμα της  δακοκτονίας.

Τελ. ενημέρωση 12/07/2016

Σε Τελικό Στάδιο Η Μελέτη Για Την Πολιτιστική Ανάπτυξη Των Δήμων Κισσάμου & Πλατανιά

Οι κατευθύνσεις και οι προτάσεις πολιτικής για τη βέλτιστη ανάδειξη και αξιοποίηση των πολιτιστικών πόρων των περιοχών της Κισσάμου και του Πλατανιά μέσα από τη συνεργασία των δύο Δήμων, της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και της ΕΠΟΦΕΚ βρέθηκαν στο επίκεντρο της κοινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν σήμερα Δευτέρα 11/7/2016 στο Δημαρχείο του Πλατανιά, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Τελ. ενημέρωση 12/07/2016

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΚΕΔΗΠ Δήμου Πλατανιά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΗΠ) του Δήμου Πλατανιά , θα συνεδριάσει την Τρίτη 12 Ιουλίου και ώρα 19.30μ.μ., στο Δημαρχείο στο Γεράνι.

Τελ. ενημέρωση 12/07/2016

Απονομή αναμνηστικού από τον Δήμαρχο Πλατανιά στους Προκαθήμενους της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου

Κατά την διάρκεια δείπνου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης(Ο.Α.Κ) ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης παρέδωσε σε κάθε προκαθήμενο ένα πίνακα ζωγραφικής,έργο που απεικονίζε τον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου -Ροτόντα Επισκοπής φιλοτεχνημένο από την ζωγράφο -εικαστικό κ . Βασιλική Κάππα.

Τελ. ενημέρωση 08/07/2016

Ενημερωτική Εκδήλωση Στο Δήμο Πλατανιά Για Τις Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες Από Το Πρόγραμμα Leader (Clld 2014-2020)

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Πλατανιά, διοργανώνουν τη Δευτέρα 11/07/2016  και ώρα 18.30 το απόγευμα στο Δημαρχείο Πλατανιά, ενημερωτική εκδήλωση για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που παρέχει, σε ιδιώτες αλλά και δημόσιους φορείς, το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020).

Τελ. ενημέρωση 08/07/2016

Ψηφισμα για την Δακοκτονία

Γίνεται γνωστό ότι με αφορμή την καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματος της δακοκτονίας έτους 2016, η οποία προκαλεί έντονο προβληματισμό και εύλογα ερωτήματα στους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου Πλατανιά και ολόκληρου του νομού Χανίων, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά κατά την Τακτική του Συνεδρίαση στις 29/06/2016, με ομοφωνία των παρόντων μελών του ενέκρινε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Τελ. ενημέρωση 08/07/2016

Προτάσεις Δημάρχου Πλατανιά Ι. Μαλανδράκη για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών: Εν όψει και της έκτακτης ΓΣ της ΚΕΔΕ

Τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις του επί του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τίτλο «Αυτοτελής Υπηρεσία Εποπτείας Ο.Τ.Α, Ρύθμιση θεμάτων Ο.Τ.Α. & άλλες διατάξεις» απέστειλε προς το ΔΣ της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, εν όψει και της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ...

Τελ. ενημέρωση 06/07/2016

Ο Δήμος Πλατανιά ανακηρύχθηκε σε ελεύθερη ζώνη από τις συμφωνίες TTIP-CETA-TISA

Ο Δήμος Πλατανιά ανακηρύχθηκε σε «ελεύθερη ζώνη από τις συμφωνίες TTIP-CETA-TISA» μετά και την σχετική απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου που ελήφθη κατά την τελευταία τακτική συνεδρίαση αυτού (την περασμένη Τετάρτη 29/6), μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής. Έγινε έτσι ο 21ος  Δήμος της Ελλάδας που λαμβάνει μια τέτοια απόφαση.

Τελ. ενημέρωση 05/07/2016

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στην ΤΚ Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά και απονομή τιμητικής πλακέτας στον αρχηγό ΓΕΝ κ.Γεώργιο Γιακουμάκη Αντιναύαρχο

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επιτυχία πραγματοποίησε ο Δήμος Πλατανιά, χθες Κυριακή 03 Ιουλίου 2016, σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες  Ταυρωνίτη και Καμισιανών,  καθώς και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη, την εκδήλωση τιμής και μνήμης, στο Μνημείο των 12 Εκτελεσθέντων, κατά την γερμανική κατοχή , στην παραλία Ταυρωνίτη.

Τελ. ενημέρωση 05/07/2016

Συλλυπητήριο μήνυμα για το άγγελμα θανάτου του Κυριάκου Μαμιδάκη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης ,στο άκουσμα του απρόσμενου θανάτου του συντοπίτη μας κ.Κυριάκου Μαμιδάκη,  δήλωσε τα εξής:

Ο εκλιπόντας  που καταγόταν από το Δήμο μας,  είχε δείξει πάρα πολλές φορές  έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον τόπο καταγωγής του και τους ανθρώπους του.

Τελ. ενημέρωση 05/07/2016

Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο Κολυμβαρίου Δήμου Πλατανιά

 

Κατόπιν επανειλημμένων εγγράφων  προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ,αλλά και  προσωπικής παρέμβασης του Δημάρχου κ.Ιωάννη Μαλανδράκη προς την Περιφέρεια Κρήτης της οποίας είναι και αρμοδιότητα, αποκαταστάθηκε και επαναλειτουργεί  ο ηλεκτροφωτισμός  στον Ανισόπεδο Κόμβο Κολυμβαρίου ο οποίος ήταν στο σκοτάδι επί σειρά ετών.

 

Τελ. ενημέρωση 29/06/2016

Συνέντευξη Τύπου για το Συνέδριο “Το Ριζίτικο Τραγούδι”

 

Ο Δήμος Πλατανιά  και οι Οργανωτές του Συνεδρίου “ Το Ριζίτικο Τραγούδι”  σας ενημερώνουν ότι αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 12.30μ.μ., θα δοθεί συνέντευξη τύπου για τους σκοπούς και τους στόχους του Συνεδρίου, στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.

 

Τελ. ενημέρωση 29/06/2016

Ξεναγήσεις δημοσιογράφων της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας από τον Δήμο Πλατανιά

Στο περιθώριο των εργασιών της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδοξίας , πραγματοποιήθηκε  χθες Τρίτη 21 Ιουνίου,    ξενάγηση  από το Δήμο Πλατανιά προς τους δημοσιογράφους  που καλύπτουν το σημαντικό αυτό  θρησκευτικό γεγονός.

Τελ. ενημέρωση 23/06/2016

Εορτασμός από τα 120 χρόνια της Μάχης Δρομονέρου στο Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ζυμβραγού, εόρτασαν την Τρίτη 16 Ιουνίου την επέτειο των 120 χρόνων της Μάχης του Δρομονέρου, μια σημαντική στιγμής της τοπικής ιστορίας καθ' ότι η έκβαση της μάχης αυτής ήταν καθοριστική    για την απελευθέρωση της Κρήτης.

Τελ. ενημέρωση 17/06/2016

Συλληπητήρια Μηνύματα του Δημάρχου Πλατανιά

Συλλυπητήριο μήνυμα για το άγγελμα θανάτου του Αλκίνοου Νικολαϊδη

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Διοικητή του Γ.Ν.Χανίων

Τελ. ενημέρωση 16/06/2016

Καλωσόρισμα Δημάρχου στο 14ο Διεθνές συνέδριο του ΜAICH με τίτλο Cell Wall Meeting

    Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης  , καλωσόρισε  σήμερα τους συνέδρους στο 14ο Διεθνές Συνέδριο για το Κυτταρικό Τοίχωμα των Φυτών (Cell Wall Meeting) που διοργανώνει το MAICH,  με τη στήριξη του Δήμου Πλατανιά και διεξάγεται αυτές τις ημέρες  στο  Δήμο μας.

Τελ. ενημέρωση 13/06/2016

Πρόσκληση Για Υποβολή Αιτήσεων Για Υπαίθριους Ζωγράφους Για Την Περίοδο 2016

Ο Δήμος Πλατανιά θα δέχεται αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους ζωγράφους για παραχώρηση  θέσεων σύμφωνα με την υπ΄αριθμό  172/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας  Πλατανιά  έως  15/6/2016.

 

Τελ. ενημέρωση 13/06/2016

Συγχαρητήρια επιστολή στην νέα Υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

   Ο Δήμαρχος Πλατανιά  κ.Ιωάννης Μαλανδράκης  συνεχάρη με επιστολή του, την Υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης , κ.Ελένη Γιακουμάκη  για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της , εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως μέσα από τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει θα συμβάλει  καθοριστικά  στην  αναβάθμιση της Δημόσιας και  δωρεάν Υγείας των συνανθρώπων μας που στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, αποτελεί το βασικότερο κοινωνικό αγαθό  που οφείλουμε να προασπιζόμαστε . 

Τελ. ενημέρωση 13/06/2016

Αλλαγή Και Αναβάθμιση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Λιμένα Κολυμβαρίου, Στο Δήμο Πλατανιά

   Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον Δήμαρχο Πλατανιά κ.Ιωάννη Μαλανδράκη, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ.Κων/νο Μανωλικάκη και τον Αντιδημάρχο της Δ.Ε. Κολυμβαρίου κ.Ιωάννης Μαλακωνάκης στο Λιμάνι Κολυμβαρίου.

Τελ. ενημέρωση 13/06/2016

“ Εργαλείο” Τοπικής Ανάπτυξης Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός Του Δήμου Πλατανιά

Επισημάνσεις Γενικού Γραμματέα Γαβριήλ Κουρή στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την “Πόλη που Μαθαίνει”

Οι στρατηγικοί στόχοι και οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Πλατανιά για την περίοδο 2015-2019 παρουσιάστηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πλατανιά κ. Γαβριήλ Κουρή, στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνέδριου Διά Βίου Μάθησης-Εκπαίδευσης με θέμα: «Ο Τόπος Δικτυώνεται, η Πόλη Μαθαίνει» το οποίο διεξήχθη στα Χανιά από τις 3-5 Ιουνίου.

Τελ. ενημέρωση 10/06/2016

Στις 17 Ιουνίου ο διαγωνισμός την εκμίσθωση των παραλιών στο Δήμο Πλατανιά

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Πλατανιά ο ανοικτός πλειοδοτικός διαγωνισμός για την παραχώρηση σε τρίτους του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας, για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν λουόμενους καθώς και δραστηριοτήτων αναψυχής στο Δήμο Πλατανιά για το έτος 2016.

Τελ. ενημέρωση 09/06/2016

Στην τελική φάση η μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού για την πολιτιστική ανάπτυξη των Δήμων Πλατανιά & Κισσάμου

Στην τελική του φάση εισέρχεται η διαδικασία εκπόνησης του Στρατηγικού Σχεδίου Πολιτιστικής Πολιτικής και Βιώσιμης Ανάπτυξης των Δήμων Πλατανιά και Κισσάμου,  το οποίο αποτελεί ένα πρότυπο σχεδιαστικό εγχείρημα – στη βάση της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί από το 2015 - μεταξύ των δύο ανωτέρω Δήμων, της Περιφέρειας Κρήτης και του Υπουργείου Πολιτισμού, με σκοπό την ολοκληρωμένη καταγραφή και ανάλυση των πολιτιστικών πόρων των ανωτέρω περιοχών και την διαμόρφωση προτάσεων αξιοποίησης τους με όρους βιωσιμότητας.

Τελ. ενημέρωση 09/06/2016

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στον Κυπάρισσο του Δήμου Πλατανιά.

            Στην εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν,  την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016, ο Δήμος Πλατανιά, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπάρισσου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Τελ. ενημέρωση 07/06/2016

Παράλληλες Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 75η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης στη Χρυσαυγή του Δήμου Πλατανιά

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων για την 75η Επέτειο της  Μάχης της Κρήτης ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, διοργάνωσαν την Κυριακή 29 Μαϊου  τελετή  τιμής και μνήμης στους πεσόντες της περιοχής , στην  Τ.Κ. Χρυσαυγής .

Τελ. ενημέρωση 31/05/2016

Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Πλατανιά

Με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά διεξήχθη το Μαθητικό Πρωτάθλημα Δήμου Πλατανιά την Κυριακή που μας πέρασε. Μαθητές απ’ όλα τα σχολεία του Δήμου κατέκλυσαν τον Σκινέ συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται για έκτη συνεχή χρονιά. Οι αγώνες αυτοί είναι το επιστέγασμα ενός πλούσιου σκακιστικού προγράμματος εκμάθησης σκακιού που διεξάγει ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ του Δήμου  σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματά του. Ένα πρόγραμμα  το οποίο δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά του Δήμου να έρθουν σε επαφή με το πνευματικό αυτό άθλημα οξύνοντας την σκέψη τους!  

Τελ. ενημέρωση 31/05/2016

Συνδιοργανωτής ο Δήμος Πλατανιά στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Δια Βίου Μάθηση, την Κοινοτική Ενδυνάμωση και την Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών

Το δεύτερο Πανελλήνιο Συνέδριο (community based) για την Διά Βίου Μάθηση, την Εκπαίδευση Ενηλίκων και την Επιμόρφωση των Στελεχών (Εκπαιδευτικών, Πολιτισμικών, Αυτοδιοικητικών)  με θέμα ‘Κρήτη-Χανιά 2016: Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ’ θα πραγματοποιηθεί και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Παρασκευή 3 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων (επί της οδού Κοραή).

Τελ. ενημέρωση 31/05/2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πλατανιά το πρόγραμμα ενημέρωσης στα σχολεία για τα ζώα συντροφιάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Πλατανιά, σχετικά με την ανάγκη διαμόρφωσης υπεύθυνης στάσης απέναντι στα ζώα, με τίτλο “Συμβιώνω με τα ζώα γύρω μου”, που υλοποίησε ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, κατά το χρονικό διάστημα 16-25 Μαΐου.  

Τελ. ενημέρωση 27/05/2016

Πρόσκληση για Βράβευση Ορθών Πρακτικών Έκθλιψης και διαθεσης Ελαιόλαδου

Ο ΣΕΔΗΚ προκειμένου να προωθήσει  την βελτίωση της ποιότητας αλλά και την διάδοση ορθών και διαφανών πρακτικών διάθεσης στο επίπεδο της Κρήτης, αποφάσισε την επιβράβευση  και  προβολή  των  Συν/κων  και  ιδιωτικών Επιχειρήσεων  που  ακολουθούν βελτιωμένες μεθόδους στην έκθλιψη και διαφανείς πρακτικές στην διάθεση του ελαιολαδου.

Τελ. ενημέρωση 26/05/2016

Στο ΕΣΠΑ του ΠΕΠ Κρήτης εντάχθηκαν τα έργα αναβάθμιση υποδομών του Γυμνασίου – Λυκείου Κολυμβαρίου Δήμου Πλατανιά και η Προμήθεια Φυγόκεντρου Διαχωριστή στη ΔΕΥΑΒΑ

Την ένταξη δύο σημαντικών νέων έργων στο ΕΣΠΑ – συνολικού προϋπολογισμού 2,17 εκατ. € - πέτυχε η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά μετά από συντονισμένες ενέργειες και την προετοιμασία των αναγκαίων μελετών. Ο λόγος για το έργο της αναβάθμισης των υποδομών της σχολικής μονάδας Γυμνασίου – Λυκείου Κολυμβαρίου Δήμου Πλατανιά, π/υ 1.910.000,00 € και για το έργο της προμήθειας και εγκατάστασης φυγόκεντρου διαχωριστή αφυδάτωσης ιλύος της ΕΕΛ της ΔΕΥΑΒΑ, π/υ 260.000,00 €.

Τελ. ενημέρωση 26/05/2016

Συνδέσεις

  •  (147)
  • Life_Agroclima (142)
  •  (141)
  •  (140)
  •  (46)
  •  (108)
  •  (138)
  •  (146)
  •  (80)
  •  (75)
  •  (139)
  •  (62)
  •  (125)
  •  (124)