Αγρότης εξέδωσε εικονικά τιμολόγια 4,8 εκ. ευρώ

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Γιώργος Μπιρμπίλης

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/395953/agrotis-exedose-eikonika-timologia-48-ek-euro/

«Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 44χρονος εξέδωσε από την 1η Ιανουαρίου ως την 31 Δεκεμβρίου 2009 181 εικονικά τιμολόγια σε τρίτους αγρότες, οι οποίοι κατά κύριο λόγο είναι φυσικά πρόσωπα που βρίσκονται στη Θήβα. Το ύψος των τιμολογίων ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 4.807.428,42 ευρώ, ενώ από την μέχρι στιγμής έρευνα δεν έχει προκύψει εάν οι ιδιώτες στο όνομα των οποίων εκδίδονταν τα τιμολόγια ήταν ενήμερα για την όλη διαδικασία. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να αρνείται ότι πρόκειται για εικονικά τιμολόγια.»

από σχόλιο στο Facebook:
«Τα 4,8 εκ. ευρώ εικονικά τιμολόγια , που εκδόθηκαν από τον 44χρονο , και απευθύνονταν σε αγρότες της Θήβας , οι οποίοι , αν είναι δυνατόν , δεν είχαν ιδέα , χρησιμοποιήθηκαν από αυτούς σαν δικαιολογητικά , στην ΔΟΥ Θήβας , η οποία με την σειρά της , χωρίς κανένα ενδυασμό , εκταμίευσε για λογαριασμό τους , το ποσόν 530 0000 ευρώ , σαν επιστροφή ΦΠΑ …! Το πάρτι με την καταλήστευση του Δημόσιου χρήματος δυστυχώς συνεχίζεται . Οι αγρότες χρησιμοποιούνται στην κυριολεξία , από διεφθαρμένους εμπόρους , λογιστές και εφοριακούς και όλοι μαζί σαν συμμορίες κλέβουν τους Φορολογούμενους …!»

Διαδωσέ το...
Tagged with: ,
Posted in Επιδοτήσεις - Επιχορηγήσεις
One comment on “Αγρότης εξέδωσε εικονικά τιμολόγια 4,8 εκ. ευρώ
  1. Ο/Η dimi λέει:

    Νομίζεις ότι οι αγρότες χρησιμοποιούνται από άλλους, συμμετέχουν και αυτοί κανονικά στο πάρτι μεταμφιεσμένοι σε δήθεν αδικημένους και φτωχούς.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια