Παράνομοι διορισμοί στην ΕΥΠ

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Ο Βύρων Πολύδωρας όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης έστησε σε συνεργασία με τον διευθυντή προσωπικού του υπουργείου και τον διευθυντή του γραφείου του διαγωνισμό για την πρόσληψη υπαλλήλων στην ΕΥΠ. Προφανώς εκμεταλλευόμενος εξαίρεση της ΕΥΠ από την διαδικασία του ΑΣΕΠ είχε προαοποφασίσει ποιοί θα προσληθφούν.

Χιλιάδες υποψήφιοι έτρεξαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Έγραφαν οι εφημερίδες και τελικά προσλήφθηκαν η κόρη του ιδιαιτέρου, η κόρη του διευθυντή προσωπικού, ο γιός… κλπ κλπ. Και κάποιοι χωρίς ούτε καν τα τυπικά προσόντα που ζητούσε ο διαγωνισμός. Και όλα αυτά σε μια υποτίθεται ευαίσθητη για την εθνική ασφάλεια υπηρεσία.

Διαδωσέ το...
Tagged with: ,
Posted in Δημόσια Διοίκηση - Τοπική Αυτοδιοίκηση
2 comments on “Παράνομοι διορισμοί στην ΕΥΠ
  1. Ο/Η Juvenalis λέει:

    Ωραίος και συνεπής ο Βυρωνας, σαν γνήσιος λατινολατρης που ειναι ακολούθησε το ρητο.»Στη Ρώμη κανε ότι κάνουν οι Ρωμαίοι». (οι Ρωμιοί εν προκειμένω.)

  2. Ο/Η Μαύρη Οχιά λέει:

    Οι διαγωνισμοί της ΕΥΠ έχουν ιστορία στην διαπλοκή. Με προκηρύξεις που να βγαίνουν 13 Αυγούστου και να λήγουν 16 Αυγούστου!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια