Το λαμόγιο ο φίλος μου

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Δημήτρης Π.

Καλησπέρα Ελλάδα.
Έχω και εγώ ένα πολύ καλό φίλο που τον λένε Πέτρο (αληθινή ιστορία με αληθινά ονόματα στην διάθεση του site). Ζούμε και εργαζόμαστε στον έρημο πλέον Πειραιά. Για την ακρίβεια, εγώ εργάζομαι. Ο Πέτρος λέει ότι εργάζεται. Αν τον ρωτήσεις που, θα σου πει στο βιβλιοπωλείο που έχει το ταίρι του.
Στην ουσία, ο Πέτρος δεν δούλεψε ποτέ, πραγματική δουλειά εννοώ.

Ήταν πάντα του κόμματος, της ΝΔ. Πολιτικάντη θα τον έλεγες αλλά μεσάζων και λαμόγιο αποτυπώνουν καλύτερα την κατάσταση. Πολύ κοντά πάντα στους τοπικούς βουλευτές και δημοτικούς άρχοντες. Επί Καραμανλή, σύμβουλος σε ΔΕΚΟ παίρνοντας 6.000 το μήνα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Μιλάει πολύ όμως, και όταν λέμε πολύ εννοούμε δεν σταματάει.
Αρκετοί τον λένε γραφικό. Εγώ όμως ξέρω πολύ καλά ότι ο Πέτρος κάνει την δουλειά του. Και την ώρα που όλοι εμείς ζοριζόμαστε, ο Πετράκης εξακολουθεί να κάνει την ίδια (καλή) ζωή που έκανε και πριν χωρίς να εργάζεται ποτέ. Εκτός αν θεωρείτε εργασία η παροχή υπηρεσιών στα κόμματα!!

Διαδωσέ το...
Tagged with: , , ,
Posted in Δημόσια Διοίκηση - Τοπική Αυτοδιοίκηση
2 comments on “Το λαμόγιο ο φίλος μου
  1. Ο/Η Βασίλης λέει:

    Μεγάλο Λαμόγιο!!

  2. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Είστε σίγουρα φίλοι;

    :)

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια