Η διαφθορά των πολιτών συντελέστηκε από τους πολιτικούς και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Βασίλης Βούγιας

Αγαπητέ κε Πάγκαλε οδηγήσατε εσείς και οι σύντροφοί σας, οι επαγγελματίες πολιτικοί, το καράβι στα βράχια. “Εως τώρα μοιράζατε μέρος των δανεικών στο σύστημα πελατειακών σχέσεων που το πολιτικό σύστημα εγκαθίδρυσε, ακριβώς για να νομιμοποιείται δια της ψήφου, ώστε να μην υπάρχουν προσκόμματα στη διαμοίραση μεγάλου μέρους των δανεικών στην νομενκλατούρα της εξουσίας. Έστω και τώρα όμως μπορείτε να εξιλεωθείτε, ζητώντας καθολικό πόθεν έσχες για όσους κατείχαν σημαντικές θέσεις στον Δημόσιο τομέα και στο πολιτικό-δημοσιογραφικό-επιχειρηματικό σκηνικό της μεταπολίτευσης.

Να δεί ο Ελληνικός λαός με ποιά περιουσία εισήλθαν στην μαρμίτα κάποιοι και ποιά περιουσία έχουν σήμερα.
Τώρα για το μαζί τα φάγαμε, ναι, η πλειονότητα του Ελληνικού λαού προσομοιάζει με τα πουλιά που καθαρίζουν τα δόντια από τα υπολλείματα τροφών στο ανοιγμένο στόμα του κροκόδειλου, ο οποίος έχει ντερλικώσει τον αγλέωρα και τους κάνει τη «χάρη» να τον καθαρίσουν.

Διαδωσέ το...
Tagged with: , , ,
Posted in Γενική άποψη - γνώμη

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια