Μαζί τα φάγαμε, αλλά ποιος έκανε την αρχή;

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Κώστας Στεφάνου

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το «Μαζί τα φάγαμε » έχει μια λογική. Βεβαίως και οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοί τους (μεγαλοεκδότες, εργολάβοι, συγγενείς και φίλοι) φάγανε τα περισσότερα, αλλά και μεγάλος αριθμός Ελλήνων ακολούθησαν το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου όταν για να δικαιολογήσει τη ροζ βίλα έβαλε τον Παπούλια να εμφανιστεί ως δανειστής!!! Από εκεί ξεκίνησε η φοροαποφυγή, το ξέπλυμα χρήματος, η απάτη και η κάθε λογής λαμογιά που έγινε συνώνυμο του «έξυπνου Έλληνα».

Αποκορύφωμα το πάρτυ του Χρηματιστηρίου όπου σε μια νύχτα μικροβιοτέχνες και ιδιοκτήτες μάντρας οικοδομικών υλικών γινόντουσαν μεγαλοεπιχειρηματίες, πρώην φτωχοδιάβολοι γινόντουσαν ιδιοκτήτες Cayenne, και πρώην αγράμματοι αεριτζήδες βαφτίζονταν opinion makers – ιδιοκτήτες Lifestyle περιοδικών. Και όλα αυτά σε ανάλογο κλίμα, όπου Υπουργοί (και όχι μόνον ο Άκης) μετατρέπονταν σε μιζαδόρους με μεγάλες μπάζες κτίζοντας τεράστιες περιουσίες και λογαριασμούς σε off-shore. …………. Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον Πάγκαλο υπό τον όρο ότι προτού ζητήσει επώνυμες καταγγελίες λαμογιάς από πολίτες θα αναφερθεί ο ίδιος ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε πολιτικά πρόσωπα ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι έφαγαν τα λεφτά του Κράτους!

Διαδωσέ το...
Tagged with: , , , , ,
Posted in Γενική άποψη - γνώμη

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια