Φοροδιαφυγή στον ιδιωτικό τομέα υγείας

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: tasos

Απο επαρχία στη Β.Ελλάδα. Θέλω να καταθέσω και εγώ κάποια περιστατικά με την φοροδιαφυγή στο ιδιωτικό τομέα της υγείας. Σίγουρα ο δημόσιος τομέας στην υγεία είναι υποβαθμησμένος και οδηγούν τον κόσμο στον ιδιωτικό τομέα. Εκεί με χαμόγελο σε υποδέχονται, σε ρωτάν το πρόβλημα σου και άμεσα βρίσκουν τη λύση και σε οδηγούν στο χειρουργείο πάλι με χαμόγελο και την σιγουριά ότι σώθηκες. Μέχρι εδώ όλα καλά!

Τελειώνει το χειρουργείο με καλά αποτελέσματα και στην συνέχεια η λυπητερή. Πόσο κάνει γιατρέ μου η επέμβαση? – Θα μου δώσεις εμένα 5000 ευρώ σύν 2000 για την κλινική. – πάρε γιατρέ μου τα δικά σου για την επέμβαση και δώσε μου απόδειξη! Εκεί αρχίζει το γλέντι! Ο κορυφαίος γιατρός που σώζει ζωές, είναι και πατριώτης, δίνει απόδειξη για 300 ευρώ! Πολλά περιστατικά με φοροδιαφυγή Ιατρών και κλινικών στον ιδιωτικό που συνάντησαν φίλοι μου και λένε τις ιστορίες τους ενω το κράτος τους αφήνει να κάνουν ότι θέλουν! Δέν είμαι εναντίον του ιδιωτικού τομέα αντιθέτος ειμαι και πολύ υπέρ, αλλα με κανόνες. Πόσα θέλεις γιατρέ? 10000,20000 δώσε απόδειξη για όλο το ποσό..

Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Υγεία - Νοσοκομεία

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια