Αφού μαζί τα φάγαμε, γιατί μόνο εμείς τον πίνουμε;

  

Δεν έχω να επιλέξω καμμία κατηγορία. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Και ντρέπομαι που πρέπει για άλλη μια φορά να απολογηθώ για λάθη και εγκλήματα άλλων.
Ριμάξατε τη χώρα, φάγατε ότι ήταν δυνατό να φαγωθεί…..(μέχρι και γάμους πρόκληση στα Παρίσια κάποιοι από εσάς είχαν την χαρά να κάνουν).
Νίκος Τσατσαρός λέγομαι και είμαι 36 ετών. Σας έφτυσα στα μούτρα από τα 18 μου γιατί κρίνατε μέσα από ένα άδικο σύστημα που κατακρεούργησε νεολαίες, ότι δεν ήμουν ικανός να σπουδάσω στο Πολυτεχνείο. Ένα άλλο Πανεπιστημίο κάπου στην Αγγλία, είχε διαφορετική άποψη.
Μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να πετύχω….όχι όμως στην Ελλάδα αλλά στην Αγλλία….γιατί για το Ελλαδιστάν που τόσα χρόνια το χτίζατε κατά τα συμφέροντά σας τα διαπλεκόμενα, εγώ ήμουν βάρος…τι θες μου έλεγαν? δουλειά? τι λε ρε μεγάλε, στη σειρά και να περιμένεις….προηγούντε οι γνωριμίες….όχι αυτές του δημοσίου, μιλάμε μόνο για ιδιωτικό τομέα…ακόμα και εκεί ρε είχατε ρίξει το μικρόβιο των πελατειακών σχέσεων. Δεν είχε σημασία τι ξέρεις, αλλά ποιόν ξέρεις.
Και όμως η Αγγλία, η μόνη χώρα που μου πρόσφερε μια στοιχειώδη παιδεία (την οποία εσείς πρώτοι φροντίσατε να την καταστρέψετε εντελώς στην Ελλαδίτσα)μου έδωσε εργασία, μου έδωσε την δυνατότητα να αγοράσω σπίτι με σωστούς και όρους δανεισμού, με πραγματική δωρεάν υγεία (και ας έχει και εκεί τα ελλατώματά της)……αξιοπρεπέστατες και ανθρώπινες συνθήκες εργασίες….με ένα σύστημα που δουλεύει….και με σεβασμό στον πολίτη…και χωρίς βουλευτικές ασυλίες…
Α, και κανένας βουλευτής δεν παίρνει σύνταξη μετά από 8 χρόνια στη βουλή…η” κανένας δήμαρχος….και αν βρέθει και καποιος από το κυβερνών κόμμα να διαφωνήσει με κάτι δεν τον στέλνουν σπίτι του….
Αγαπητέ Πάγκαλε τα φάγαμε μαζί? Όταν παραλάβαμε τις πυραυλακάτους από τη Γαλλία (commandate II) τύπου Μπλέσσα (P-21) γιατί το συνάφι σας είχε επιβάλλει την αγορά ειδικών τάχα μου φίλτρων μηχανών από τη Γερμανία προς 1050 δραχμές το κομμάτι, όταν το ίδιο φίλτρο σε αφθονία υπήρχε στην Ελλάδα με 180 δραχμές? Και εκεί μαζί τα τρώγαμε?
Μήπως μαζί φάγαμε όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα, την Σίμενς, το ξεπούλημα στα Ίμια, το Μακεδονικό, τα υποβρύχια, τα Βατοπαίδεια, οι κουμπάροι και οι κουμπάρες…..όλα αυτά…..μαζί τα φάγαμε?
Και ποιος προσέλαβε στο δημόσιο τομέα τόσο κόσμο? όταν πας στον άνεργο και του τάξεις δουλειά και μάλιστα σίγουρη…..δεν θα σου πεί όχι, θα σε ψηφίσει…..

Τέλος αγαπητέ μου…….αφού μαζί τα φάγαμε, γιατί μόνο εμείς τον πίνόυμε?

Διαδωσέ το...
Posted in Ένοπλες Δυνάμεις - Στρατός
One comment on “Αφού μαζί τα φάγαμε, γιατί μόνο εμείς τον πίνουμε;
  1. Ο/Η nmar λέει:

    Ακριβώς έτσι είναι, φίλε μου!! Να είσαι καλά!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια