Πόσα ΕΣΠΑ και κοινοτικά προγράμματα θα φάνε ακόμα στα Πανεπιστήμια για δήθεν έρευνα = Διορισμό Συγγενών, αυλικών?

  

Πόσα ακόμη κύριε Πάγκαλε και κύριοι συμπατριώτες θα πηγαίνουν σε επιτήδειους.
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, εάν κοιτάξει κανείς στη διαύγεια θα δει ότι έχουν δοθεί (σε κολλητούς) με την αιτιολογία έρευνας, από την έναρξη της διαύγειας πάνω από 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Εάν δει κανείς και τις συμβάσεις των «αξιοκρατικά συμβασιούχων» θα δει ότι έχουν μισθούς από 2000 έως 3000 ευρώ το μήνα. Στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι αυτοί οι συμβασιούχοι μόνο συμβασιούχοι δεν είναι, καθώς απολαμβάνουν προνόμια καλύτερα από όποιους άλλους εργαζομένους λόγω της σχέσης τους με τη διοίκηση- πολιτικό κατεστημένο και οι συμβάσεις του ανανεώνονται συνέχεια και επί σειρά ετών μέχρι που να βγουν σε σύνταξη με αυτούς τους «μικρούς μισθούς» .
Για να αποκτείστε μια εικόνα στο φαγοπότι που συμβαίνει κοιτάξτε τα αποτελέσματα των συμβάσεων αυτών που έγιναν αορίστου χρόνου με το προεδρικό διάταγμα Παυλόπουλου το 2004, εκεί θα δείτε ότι το 80% των συμβασιούχων που έγιναν αορίστου χρόνου προέρχονταν από Πανεπιστήμια και ΟΤΑ.

Γιατί κύριοι το ΕΣΠΑ και το κάθε ΕΣΠΑ που είναι χρήματα από εισφορές του ελληνικού λαού προς την ευρωπαϊκή ένωση, να επιστρέφει και να τρώγεται από μερικούς δήθεν για έρευνα κ.ά?
Γιατί αυτά τα χρήματα να μην δίνονται σε ανθρώπους που έχουν θέληση για δημιουργία επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας αλλά να τους βάζουν το προκάλυμμα της έρευνας και να τρώνε οι αρουραίοι?
Γιατί να μην δίνονται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη επιβίωσης?
Για πόσο ακόμα θα διορίζονται με αδιαφανή διαδικασίες άτομα?

Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε να μας διοικούν οι δημαγωγοί, οι δημοσιοσχεσίτες και οι καρεκλοκένταυροι?

Διαδωσέ το...
Posted in Εκπαίδευση - Παιδεία

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια