Νεποτισμός

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Μολονότι δεν σας συμπαθούσα ιδιαίτερα δεν το κρύβω ότι το βιβλίο σας με εντυπωσίασε. Πιστεύω ότι θέλει τόλμη για έναν παλιό πολιτικό να ασχοληθεί σε βάθος με την παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους.

Και δεν το κρύβω ότι το βρήκα ιδιαίτερα ευφυές και «ψαγμένο».

Και μάλιστα πιστεύω ότι άν δεν ήταν το όνομά σας λανσαρισμένο – που δεν είστε και πολύ δημοφικής – θα γινόταν και μπεστ σέλερ.

Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι είναι άλλο πράγμα το 1.000.000 παράσιτα που είναι χωμένα από δω και από κει μέσα στο δημόσιο, έχοντας προσληφθεί στο 80% με κομματικά κριτήρια (και δω η μεγάλη ευθύνη των 2 μεγάλων κομμάτων), τα οποία τρώνε και πίνουν για δεκαετίες προσφέροντας υπηρεσίες στο 1/5 που θα πρόσφερε ένας αξιοκρατικά προσλαμβανόμενος δημόσιος υπάλληλος και άλλο πράγμα ένας ιδιώτης που έκανε τη δουλειά του λαδώνοντας κάποια στιγμή για κάτι που έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να του εγκριθεί χωρίς λάδωμα.

Οι ιδιώτες απλοί πολίτες αναγκαζόμαστε να προσορμαζόμαστε στους δυνάστες μας για να επιβιώσουμε.

Και αν φοροδιαφεύγουμε είναι γιατί καταλαβαίνουμε ότι οι φόροι δεν πηγαίνουν σε δημόσιες παροχές αλλά στην συντήρηση και άλλων περισσότερων παράσιτων.

Τι άλλο να κάνουμε?

Να, σε όλο το βοβλίο σας ούτε εσείς δεν τολμήσατε να γράψετε ότι η πιο αναγαία υπηρεσία της ελλάδας – η εφορία – δουλεύει 4 μέρες τη βδομάδα και κανείς δεν το αλλάζει γιατί μάλλον η μαφία της εφορίας φοβίζει τους πάντες, ακόμη και εσάς τον ίδιο.

Και ποιός είναι πίσω από την φοροδιαφυγή?

Ο αρμόδιος του ηλεκτρονικού συστήματος της εφορίας κ. Σπινέλης όταν παραιτήθηκε δήλωσε ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για τη πάταξη της φοροδιαφυγής και προφανώς ενοούσε τα μεγάλα ψάρια και όχι εμένα.

Κομματικοί διορισμοί, ημέτεροι, ανίκανοι παρατρεχάμενοι και μέχρι τώρα έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και 4 (τέσσερεςι) επίορκους απολυμένους στον δημόσιο. Γιατί εκεί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι για να με υπηρετούνε,. αλλά γενίτσαροι, με κυριαρχικά δικαιώματα πάνω μου, με την άδεια του σουλτάνου που τους διόρισε. Επειδή αλλαξοπίστησαν και έπρεπε να αμοιφθούν γι αυτο. Από έλληνες έγιναν απάτριδες κομματοσκυλίτηδες, μπλε ή πράσινοι.

Διαδωσέ το...
Posted in Γενική άποψη - γνώμη

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια