ΣΔΟΕ: Κατέσχεσε 1.466.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

  

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκε στις 5 και 6 Δεκεμβρίου από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής.

Στις 5 Δεκεμβρίου υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής σε συνεργασία με υπαλλήλους του πέμπτου τελωνείου Πειραιά, διενήργησαν έρευνα σε εμπορευματοκιβώτιο προερχόμενο από το λιμάνι JebelL Ali, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με δηλωθέν φορτίο ενδύματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 430.000 πακέτα τσιγάρων.

Το εμπορευματοκιβώτιο είχε προορισμό το Αμβούργο Γερμανίας.

Σε άλλη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο, επίσης, προερχόμενο από το λιμάνι Jebel Ali, με δηλωθέν φορτίο δομικά υλικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 518.000 πακέτα τσιγάρων.

Παραλήπτης του κατασχεθέντος φορτίου εμφανίζεται Κύπριος υπήκοος κάτοικος Αλίμου Αττικής. Έχει απασχολήσει τις Διωκτικές Αρχές μετά από την κατάσχεση φορτίου λαθραίων τσιγάρων στη Γαλλία το 2011 και από τότε αγνοείται.

Τέλος στις 6 Δεκεμβρίου σε έρευνα σε τρίτο εμπορευματοκιβώτιο προερχόμενο από το λιμάνι Jebel Ali με δηλωθέν φορτίο καλύμματα αυτοκινήτων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 518.000 πακέτα τσιγάρων

Ως παραλήπτης εμφανιζόταν ανύπαρκτη εταιρεία στις Αχαρνές Αττικής.

Η συνολική ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων ανέρχεται σε 1.466.000 πακέτα ή 29.320.000 τεμάχια τσιγάρων ενώ οι διαφυγόντες δασμοί σε 4.867.808,65 ευρώ.

Πηγή: http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=487375

Διαδωσέ το...
Posted in Από τον τύπο, Λαθρεμπόριο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια