Σαν την (Λερναία) ΎΔΡΑ ή σαν την ΠΑΡΟ(Ω την απόφαση να αλλάξω;).

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: thskal

Νομίζω ότι:
Από τη μεταπολίτευση, κυβέρνησε τη χώρα μας ο ενθουσιασμός της γενιάς του πολυτεχνείου. Ο ενθουσιασμός έγινε χαλαρότητα, η χαλαρότητα έγινε ανοχή και η ανοχή οδήγησε στην συνδιαλλαγή και στην κατάπτωση κάθε αξίας. Και επειδή νιώθουμε τις ευθύνες μας, έχουμε γίνει υποκριτές. Καμωνόμαστε πως ούτε φάγαμε ούτε στηρίξαμε ούτε ανεχθήκαμε. Καμωνόμαστε πως αυτούς τους πολιτικούς, μας του επιβάλανε, δεν τους ψηφίζαμε, δεν ξέραμε για το φαγοπότι. Και όταν πιανόμαστε επ’ αυτοφώρω, δείχνουμε τον μπροστινό μας, που έχει κάνει μεγαλύτερο κακό (το ίδιο κάνει και ο Τσοχατζόπουλος).
Και έρχονται οι επιχειρηματίες της ΥΔΡΑΣ και μας λένε: Κουράστηκα να υποκρίνομαι. Nαι θέλω να κλέψω…..
Και έρχεται ο ταξιτζής της ΠΑΡΟΥ και μας λέει: Κουράστηκα να υποκρίνομαι. Nαι θέλω να αντιδράσω………..
Ας μην υποκριθούμε ότι δεν υπάρχουν οι επιλογές.
Είναι εδώ μπροστά μας.

Διαδωσέ το...
Posted in Γενική άποψη - γνώμη
One comment on “Σαν την (Λερναία) ΎΔΡΑ ή σαν την ΠΑΡΟ(Ω την απόφαση να αλλάξω;).
  1. Ο/Η Βασιλειάδης Θεόδωρος λέει:

    Αυτή η χιλιοτραγουδισμένη γενιά του πολυτεχνείου όπου παρεπιπτώντος ανήκω κι εγώ,αυτή η γενιά της σαπίλας, της μίζας, της λαμογιάς, της ψευτιάς, της υποκρισίας, της κλεψιάς και της απατεωνιάς, αυτή η γενιά των χοντροκάπουλων πλέον κοιλαράδων με τα εξοχικά, τις βάρκες και τα τεράστια αυτοκίνητα που είναι αποτέλεσμα κατασπαραγμού του ελληνικού δημοσίου και επιβολής γρηγορόσημων προς τους άμοιρους πολίτες, αυτή η γενιά που τάχα μου – τάχα μου μας έσωσε από τα γαμψά νύχια της χούντας για να μας καταβροχθίσει η ίδια με την ησυχία της, αυτή η γενιά που παρεξήγησε την δημοκρατία με κομματοκρατία, ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΑ ΓΕΝΙΑ είναι η μοναδική υπεύθυνη για την κατάντια της χώρας, για τους σκουπιδοφάγους, τους ζητιάνους, τα υποσιτισμένα παιδάκια, και τα χίλια – μύρια κακά που βιώνει αυτή η άμοιρη χώρα.

    Ντροπή σας μωρέ, ντροπή!!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια