Μια άποψη για το μαζί τα φάγαμε

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: ΚΠ

Αγαπητέ κ. Πάγκαλε

Το μαζί τα φάγαμε έχει μεγάλη δόση αλήθειας αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι και λίγο άδικο.
Είναι άδικο για τις χιλιάδες των ευσυνείδητων ΔΥ που κρατούν το Δημόσιο (με τα όποια προβλήματα του) και υποχρεώνονται από ανάξιες ηγεσίες και φαύλους συνδικαλιστές να κάνουν και τη δουλεία των «έξυπνων» συναδέλφων τους που απλά έχουν τις ίδιες απολαβές αλλά το χρόνο τους τον αφιερώνουν περισσότερο στη δεύτερη «μαύρη» δουλειά, ή απλά δεν κάνουν τίποτα.
Είναι άδικο για τους χιλιάδες εργάτες που παράγουν όσο πλούτο παράγει αυτή η χώρα και είναι δέσμιοι των εργατοπατέρων που προωθούν το συμφέρων του Κόμματος παρά το συμφέρον αυτών που μοχθούν (με την ευρεία έννοια εργάτες ώστε περιλάβω και τους επιχειρηματίες που πέρα από τον πλούτο της χώρας προσφέρουν θέσεις εργασίας).
Ασφαλώς όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνες που πραγματικά τα «έφαγαν» όπως:
Οι ψευτοτυφλοί, ψευτοανάπηροι κλπ. Αυτοί απλά παίρνουν τα επιδόματα. Οι «Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης» που παίρνουν σύνταξη την αξίζουν; Ή μήπως όλοι όσοι παίρνουν αγροτικές συντάξεις ήσαν όλοι αγρότες;
Οι επιχειρήσεις που στήθηκαν για να προσφέρουν «συμβουλευτικές υπηρεσίες» για την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων τι έκαναν;
Οι χιλιάδες προσωπικές επιχειρήσεις, όπως και οι χιλιάδες πάροχοι υπηρεσιών «χωρίς απόδειξη» όπως, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, καθηγητές ιδιαίτερων, κλπ που έπαιρναν και παίρνουν «μαύρα» χρήματα, πλήρωσαν ποτέ φόρο εισοδήματος ή ΦΠΑ;
Οι «φίρμες» (καλλιτέχνες, αθλητές, κλπ) μαζί με τους εμπόρους τους και τους «μάνατζερς» τους, πόσο έχουν κοστίσει στη χώρα, ενώ ακούμε να παίρνουν εκατομμύρια.
Πρώτιστα όμως οι τελείως Διεφθαρμένοι ΔΥ (όπως έχουμε ακούσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις από τον κ. Ρακιντζή) που έχοντας ανοίξει ένα «μαγαζάκι» μέσα στην υπηρεσία τους πουλάνε διάφορες εξυπηρετήσεις.
Και πριν κλείσω δεν θα πρέπει να ξεχάσω τους συναδέλφους σας τους πολιτικούς που είτε ήλθαν στην επικαιρότητα για τις πράξεις τους, είτε φρόντισαν να τις καλύψουν.
Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ότι η πιο πάνω λίστα είναι πλήρης. Είναι αρκετός καιρός που, κάθε μέρα σχεδόν, έρχεται στο φως και μια τρανταχτή περίπτωση διαφθοράς που αυξάνει τη μαύρη λίστα της ντροπής.

Διαδωσέ το...
Posted in Γενική άποψη - γνώμη
One comment on “Μια άποψη για το μαζί τα φάγαμε
  1. Ο/Η μαστερ λέει:

    «Είναι άδικο για τις χιλιάδες των ευσυνείδητων ΔΥ που κρατούν το Δημόσιο (με τα όποια προβλήματα του) και υποχρεώνονται από ανάξιες ηγεσίες και φαύλους συνδικαλιστές να κάνουν και τη δουλεία των «έξυπνων» συναδέλφων τους που απλά έχουν τις ίδιες απολαβές αλλά το χρόνο τους τον αφιερώνουν περισσότερο στη δεύτερη «μαύρη» δουλειά, ή απλά δεν κάνουν τίποτα.»
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΩΣΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια