ΟΛΘ

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Λιμάνι Θεσ/νίκης – 4 χρονια πριν. Πρώτη μου φορά στα 25 μου, έχω αναλάβει από τον πατέρα μου και αφεντικό της επιχείρησης να επιβλέπω τη φόρτωση από το χώρο μας ως το λιμάνι.

Στην προσπάθεια να φορτώσουμε εμπόρευμα για εξαγωγή στην Ισπανία, ο εργάτης του γερανού καθυστερούσε τραγικά αλλά και ο επόπτης (!!!!) εργασίας από κάτω μας ενημέρωνε πως δε γίνεται να βγει η δουλειά τη συγκεκριμένη μέρα. Ο ναυτιλιακός μας πράκτορας με ενημέρωσε πως πρέπει να ανέβω στο γερανό και να τον «υποκινήσω¨με κάποιον τρόπο, τον οποίο μου τον υπέδειξε:

Ανεβαίνω στο γερανό και ακολουθεί ο εξής διάλογος: – Αδερφέ κάνε ότι μπορείς και μην ανησυχείς, θα κεράσω καφέ. – Φρόντισε να “ναι γλυκός ο καφές.

Όλη η δουλειά ήταν 200 Ευρώ για μια εξαγωγή αξίας 1000000. ΣΤις επόμενες 3 ώρες η φόρτωση είχε ολοκληρωθεί. Αυτή είναι μια μόνο από τις δεκάδες ιστορίες που έχω «μαζέψει» σε 5 χρόνια συναλλαγών με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (Ελεγκυές, εφορία, λιμενικοί κλπ.)

Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Επενδύσεις - Επιχειρήσεις
One comment on “ΟΛΘ
  1. Ο/Η Και αν πάνε να τους ελέγξουν λέει:

    Κι αν πάνε να τους ελέγξουν θα κατέβει σύσωμο το ΠΑΜΕ να ξυλοφορτώσει.. Άντε να τα πάρουν οι ιδιώτες, να γίνονται οι δουλειές γρήγορα, να έρχονται κρουαζιέρες άφοβα, να μην αποκόπτονται και τα νησιά.. να.. να… άντε διώξτε τους επιτέλους τους βολεμένους

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια