Αξίες και αρχές

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Κύριε Πάγκαλε, έχεις δίκαιο «μαζί τα φάγατε» αλλά εμείς που πιστεύουμε στην αθάνατη Ελλάδα και συνεχίζουμε να την επισκεπτόμαστε νοιώθουμε ότι η κλοπή, το ψέμα και η απάτη πρέπει να τιμωρείται. Διστυχώς η κατάσταση σας είναι κρίσιμη, έχετε περάσει κάθε όριο ανοχής. Πήγα στην Σαντορίνη και σας καταθέτω ότι α) εάν ζητήσεις απόδειξη γίνονται επιθετικοί β) εάν υποβάλεις ερώτηση που έχει σχέση με τις τιμές σε ειρωνεύονται και απλά σε αγνοούν γ) εάν Δημόσιος Υπάλληλος σε κλέψει τότε η υπάλληλος ξέρει την απάντηση΄΄άλλος΄΄ τα πήρε, και ότι είδαν τα μάτια σου είναι ΄΄οφθαλμαπάτη΄΄ .

Αστυνομία δεν υπάρχει, υπευθυνός στους αρχαιολογικούς χώρους δεν υπάρχουν, υπάρχει μόνον αναρχία και αταξία. Στα περιβόητα ΚΤΕΛ ανήλικα παιδιά κόβουν εισιτηρία, οι επιβάτες στριμώχνονται ως να είναι ζώα, δεν σου επιτρέπεται να μιλήσεις, μόνον να πληρώσεις, είναι πολύ συνειδητοποιιμένοι στην λέξη και φιλοσοφία του ρήματος ΚΛΕΒΩ. Ευχαριστώ που μου επιτρέπετε έστω και μέσω του διαδικτύου να εξομολογηθώ περιληπτικά τα απίστευτα δεδομένα της ελληνικής παρακμής. Θα σας ζητούσα την έκδοση του βιβλίου σας όχι μέσω ηλεκτρονικής μορφής για να μπορέσω να το έχω για τα παιδιά μου και τα εγγόνια…..

Διαδωσέ το...
Posted in Γενική άποψη - γνώμη
One comment on “Αξίες και αρχές
 1. Ο/Η Δ λέει:

  ολοι μαζί τα φάγαμε γιατί κανείς μας δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
  Το θέμα είναι να επιστρέψει ο καθένας αυτό που πρέπει και του αναλογεί.Οσοι πήραν χρήματα που δεν τα δικαιούνται,μισθούς χωρίς παραγωγικότητα,συντάξεις ,επιδόματα ,πλασματικές αποδοχές ,επιδοτήσεις κομμάτων,εφάπαξ χωρίς εισφορές,κλπ να τα επιστρέψουν αναδρομικά.Διοικητές οργανισμών και υπεύθυνοι υπουργείων που δεν κατάφεραν να περιφρουρήσουν το δημόσιο απο τη λεηλασία και την κλοπή δεν πρέπει να επιστρέψουν ένα μεγάλο μέρος απο αυτά που εισέπραξαν;Τα χρήματα απο φοροδιαφυγή,εισφοροδιαφυγή να πληρωθούν.
  Και οσοι δεν έκλεψαν τίποτα,χρωστάνε χρόνο. Για να συμμετέχουν
  να καταγγέλλουν να υπερασπίζονται τη ζωή τους αντί να παρακολουθούν απλώς σα θεατές και να παραχωρούν όλα τα δικαιώματα τους σε συνδικαλιστές και πολιτικούς

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

 • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
 • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια