Προνόμια δικηγόρων

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Dikas

Γιατί ένας δικηγόρος μπορεί να είναι διορισμένος μόνιμος καθηγητής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Λύκειο-Γυμνάσιο) και συγχρόνως να δικηγορεί σαν ελεύθερος επαγγελματίας ενώ σε όλους τους άλλους κλάδους (π.χ Μηχανικοί) απαγορεύεται ρητά όταν είναι δημόσιοι υπάλληλοι να ασκούν και ελεύθερο επάγγελμα.

Αυτό το είχα επισημάνει σε όλους τους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (Διαμαντοπούλου-Καστανίδη- Χρυσοχοϊδη-Λοβέρδο-Βενιζέλο ) αλλά κανείς δεν επιλήφθηκε του θέματος και καμία απάντηση δεν καταδέχθηκαν να μου δώσουν. Με έγραψαν κανονικά. Τώρα θα το θέσω και σ’ αυτήν την τρικομματική κυβέρνηση να δω τι θα κάνει;;; Να κληθούν άμεσα οι εκπαιδευτικοί Δικηγόροι να επιλέξουν ένα από τα δύο καθηγητηλίκι ή Δικηγόρος.

Διαδωσέ το...
Posted in Δημόσια Διοίκηση - Τοπική Αυτοδιοίκηση
One comment on “Προνόμια δικηγόρων
 1. Ο/Η Μιχαλης λέει:

  στην φορολογική δήλωση που έκανα πέρσυ ,υπήρχε στις δαπάνες κωδικός, που αφορούσε χρήματα που πήγαν σε δικηγόρο.
  Φέτος αντί να γίνει προσθήκη στον κωδικό αυτό του ονόματος του δικηγόρου που πήρε τα χρήματα αυτά ώστε να μπορεί να ελεγχθεί φορολογικά, ο κωδικός αυτός καταργήθηκε εντελώς!!!
  Αυτό το κράτος έχουμε.Καλύπτονται οι δικηγόροι να παίρνουν «μαύρα» χρήματα.
  Αίσχος!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

 • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
 • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια