Μαζί με τους Τσοχατζόπουλους τα φάγαμε

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Μέχρι πριν 10-15 χρόνια ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν το πρώτο όνομα ανάμεσα στους βουλευτές στη Θεσσαλονίκη και το δεύτερο όνομα στο Πασοκ πανελλαδικά.
Και για πάρα πολλούς Θεσσαλονικείς που ήθελαν μία «χάρη» ήταν η 1η τους επιλογή. Θέλω να καλοπεράσει ο γιος μου στον Στρατό; Θα πάω στον «Άκη». Θέλω να πάρει η κόρη μου που σπουδάζει στην Βουλγαρία μετάταξη στο ΑΠΘ; Θα πάω στον » Άκη». Τα παραδείγματα με τον Άκη και τα ρουσφέτια του είναι πάρα πολλά και έχω ακούσει από πολλούς Θεσσαλονικιούς να έχουν πρόχειρα 1-2.
Τώρα λοιπόν ας μην παραπονούμαστε. Εμείς συνδιαλαγήκαμε με τον κάθε Τσοχατζόπουλο και του δώσαμε την εξουσία να κάνει ότι έκανε. Και στο κάτω-κάτω τι πιστεύαν όσοι είχανε παρτίδες με το αζημίωτο μαζί του; Οτι για το ρουσφετάκι μας είναι ανέντιμος, ενώ όταν κλείνει συμφωνίες με τους εμπόρους όπλων ξαφνικά θα γινόταν έντιμος; Όχι. Απλώς μας βόλευε όταν μας έκανε τις χάρες και τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν.

Οπότε ναι, πολλοί από εμάς πράγματι μαζί με τους Τσοχατζόπουλους τα φάγανε. Καλή χώνεψη τώρα.

Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Γενική άποψη - γνώμη
2 comments on “Μαζί με τους Τσοχατζόπουλους τα φάγαμε
  1. Ο/Η Αγγελος λέει:

    Συμφωνώ απόλυτα.
    Τα λαμόγια 40 χρόνια τα κρατήσαμε στην εξουσία γιατι μας βόλευε!

  2. Ο/Η Ελένη λέει:

    Ν αγιάσει το στόμα σου ανώνυμε!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια