Μαζί τα φάγατε

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Contrapunctus

Κε πρώην αντιπρόεδρε της κυβερνήσεως, όντως έχετε απόλυτο δίκιο: μαζί τα ΦΑΓΑΤΕ με ένα τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων που εσείς, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και κυρίως η πασοκονεοδημοκρατία, φροντίσατε μέσα σε τρεις-τέσσερεις δεκαετίες να διαφθείρετε μέχρι μυελού οστέων, για να διαιωνίσετε την παραμονή σας στην εξουσία και να επιδοθείτε ελεύθερα στη λεηλασία του εθνικού πλούτου, έχοντας βεβαίως μικροσυνεταιράκια στη λεηλασία τα εκατομμύρια των εκμαυλισμένων πολιτών–πελατών σας.

Έτσι κατασκευάσατε, εσείς, η πολιτική ελίτ, μία πυραμίδα ανείπωτης διαφθοράς και λεηλασίας, στην οποία, οι συνάδελφοί σας, σαν τον αξιότιμο κ. Τσοχατζόπουλο, όντες σχετικώς ολίγοι, φάγατε τα ιλλιγγιωδώς πολλά (μόνο ο συνάδελφός σας, φέρεται ότι ενθυλάκωσε περί τα 2 δις ευρώ!), ενώ κατεβαίνοντας στην πυραμίδα όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας–πελάτες σας–συνεργοί σας, τρώγανε όλο και λιγότερα. Το σύνολο της λεηλασίας και της κακοδιοίκησης όλων υμών ανέρχεται στο συνολικό χρέος της χώρας μας, το οποίο καλούμαστε και εμείς, οι υπόλοιποι, οι μη συμμετασχόντες στο πάρτυ της λεηλασίας, να πληρώσουμε με ατέλειωτες περικοπές μισθών και συντάξεων, αφού ακόμη το πολιτικό σύστημα αρνείται να πειράξει, ούτε κατά κεραίαν, το πελατειακό τέρας που κατασκεύασε.

Όμως κύριε πρώην αντιπρόεδρε, γιατί, άραγε, έχετε ανάγκη να προσφύγετε στις ιστορίες των απλών πολιτών–προϊόντων σας; Καλύτερα από όλους, γνωρίζουν οι συνάδελφοί σας στις κυβερνήσεις στις οποίες είχατε κορυφαίες θέσεις όλ” αυτά τα χρόνια, καθώς και τα στελέχη του κομματικού μηχανισμού σας και των συντεχνίών που εσείς εξεθρέψατε, οι οποίοι συνέλαβαν, οργάνωσαν και ενορχήστρωσαν όλην αυτήν τη μοναδική στην ιστορία των σύγχρονων δημοκρατιών εθνική λεηλασία. Αυτούς ρωτήστε, πώς διέφθειραν, εκμαύλισαν και έκαναν συνεταίρους στο κολοσσιαίο αυτό εθνικό έγκλημα ολόκληρα εκατομμύρια συμπατριωτών μας. Αυτοί θα σας δώσουν μοναδικής εκδοτικής αξίας ιστορίες, χωρίς καν να μπείτε στον κόπο να φτιάξετε αυτό το μπλογκ και να συλλέξετε ιστορίες από τους συνενόχους πελάτες σας.

Διαδωσέ το...
Posted in Γενική άποψη - γνώμη

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια