Τεχνική εκπαίδευση: μέτριοι προωθούν μετριότερους

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Teacher

H τεχνική εκπαίδευση είναι ο μοχλός ανάπτυξης της χώρας και o τομέας που θα μπορούσε να δώσει την μεγάλη ώθηση στη χώρα.
Όμως πέραν της γενικότερης απαξίας απο την ελληνική (καθώς πρέπει η μη) κοινωνία για τα επαγγέλματα της μουτζούρας η του μη λευκού κολάρου, αυτά διοικούνται σε ανώτερo επίπεδο (άκουσον, άκουσον) κυρίως από …Θεολόγους!! ( καθ όσον το διδακτικό τους αντικείμενο φθίνει από ετών και στρέφονται απελπισμένα σε διοικητικές θέσεις μη τυχόν και μείνουν άνεργοι, έχοντας ήδη μαζέψει αρκετά άχρηστα τυπικά προσόντα ώστε να εξασφαλίσουν τη θέση τους).

Στη συνέχεια και κατ εφαρμογή του «μέτριος προωθεί μετριότερους» παρατηρείται σήμερα , τεχνικές σχολικές μονάδες να διοικούνται από διαπλεκόμενα άτομα με χαμηλότατα προσόντα και να προΐστανται μάλιστα άλλων με υψηλότατα. Αντιλαμβάνεστε γιατί πρόοδο μιλάμε.

Διαδωσέ το...
Tagged with: , , , ,
Posted in Εκπαίδευση - Παιδεία

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια