Θεσσαλονίκη: »Τυφλός» με δεξιοτεχνία στο παρκάρισμα – Πήρε 26.000 ευρώ από το δημόσιο

  

 

Όλα ξεκίνησαν από μία καταγγελία γνωστού του 60χρονου, που ανέφερε ότι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, έβλεπε μια χαρά και παρόλα αυτά… έπαιρνε επίδομα τυφλότητας. Οι άνδρες του ΣΔΟΕ άρχισαν να τον παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα και διαπίστωσαν πως ο 60χρονος πάρκαρε με ιδιαίτερη άνεση το αυτοκίνητό του.


Μάλιστα όπως είπαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα, «σε μία από τις περιπτώσεις που είδαν στάθμευσε το αυτοκίνητο του σ” ένα χώρο μήκους 4,5 μέτρων τη στιγμή που το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει μήκος 4,1 μέτρα»!


Όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος κατηγορείται ότι εισέπραττε δύο επιδόματα, το συνολικό ύψος των οποίων ανέρχονταν σε 760 ευρώ το μήνα. Το ένα από το ΙΚΑ και το άλλο από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τα μέσα Ιουλίου του 2007 έως σήμερα εισέπραξε παράνομα το ποσό των 26.000 ευρώ.


Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα, Λάμπρο Τσόγκα, ο οποίος άσκησε βάρος του ποινική δίωξη για απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και ηθική αυτουργία σε χορήγηση ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού. Ακολούθως παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.Δικογραφία όμως για ψευδή βεβαίωση σχηματίζεται και εις βάρος γιατρού του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» ο οποίος φέρεται ότι γνωμοδότησε, ώστε να δοθεί το επίδομα τυφλού στο συγκεκριμένο άτομο.
Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Αμοιβές - Συντάξεις - Επιδόματα - Υπερωρίες, Από τον τύπο
2 comments on “Θεσσαλονίκη: »Τυφλός» με δεξιοτεχνία στο παρκάρισμα – Πήρε 26.000 ευρώ από το δημόσιο
  1. Ο/Η Πετρος λέει:

    Μήπως ήταν τύφλα στο μεθύσι όταν τον εξέτασε ο γιατρός?

  2. Ο/Η Tamtakos λέει:

    Σας διαβεβαιώ ότι μαζί σας δεν έφαγα τίποτα, αντίθετα με κυνηγάτε να μου πάρετε αυτά που κέρδισα εργαζόμενος σκληρά 12-14 ώρες την ημέρα.Για να δούμε όμως ποιοι τα έφαγαν.(1) Οι δημόσιοι υπάλληλοι που εσείς διορίσατε με αμοιβές μεγαλύτερες αυτών του ιδιωτικού τομέα που στο κάτω κάτω παράγουν κάτι.(2) Οι περισσότεροι των αναγκών του κράτους βο(υ)λευτές (150-180 και πολλοί είναι).(3)Οι δικαστικοί που κατά παράβαση κάθε λογικής και νομιμότητας έχουν καταφέρει να προσαρμόζουν το μισθό τους σύμφωνα με αυτόν των βουλευτών.Οι κάθε λογής συνδικαλιστές που κάθονται και εισπράττουν από διοικητικά συμβούλια στα οποία είναι διορισμένοι, από επιχορηγήσεις των συνδικαλιστικών οργάνων, από λαμογιές κλπ (4)Οι στρατιωτικοί που είναι πιο πολλοί από τους στρατιώτες (5)Οι αγρότες που χωρίς να παράγουν το ανάλογο έτρωγαν τις επιδοτήσεις της ΕΕ (πως γέμισαν οι αγροτικές περιοχές πολυκατοικίες) δηλώνοντας δένδρα και καλλιέργειες που δεν υπήρχαν. Και χιλίαδες άλλοι. Με αυτή την έννοια μαζί τα φάγατε.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια