Βεβαιώσεις Αποδοχών από Ανώνυμες Εταιρίες και Τράπεζες

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Κατ” ελάχιστο ανακριβείς Βεβαιώσεις Αποδοχών παρέχουν στο προσωπικό τους ακόμα και σήμερα, σειρά Ανωνύμων Εταιριών με προεξάρχουσες τις Τράπεζες. Ο έλεγχος ανύπαρκτος και η διασταύρωση των στοιχείων ανεπαρκής. Το κλειδί που λύνει το γόρδιο δεσμό ονομάζεται «Έξοδα Περιποίησης Πελατείας». Εκεί κρύβονται οι μικροαπάτες της συλλογικής υποκρισίας του κλάδου. Τα «μαύρα» του κλάδου.

Το κορυφαίο όλων πάντως αφορά Τράπεζα, οι υπάλληλοι της οποίας απολαμβάνουν Βεβαιώσεις Αποδοχών από τις οποίες έχει αφαιρεθεί το σύνολο των καταβολών για Στεγαστικά δάνεια. Έτσι λοιπόν υπάλληλος με αποδοχές 55.000 λαμβάνει βεβαίωση 32.000 Ως εκ τούτου το Υπουργείο Οικονομικών πληρώνει μέσω των φορολογικών δηλώσεων των ενδιαφερομένων, την αποπληρωμή των Στεγαστικών τους δανείων. Συλλογική απάτη κατά του Δημοσίου 2.000 εργαζομένων από κοινού με την διοίκησή τους.

Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Αμοιβές - Συντάξεις - Επιδόματα - Υπερωρίες

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια