Τι μας καίει περισσότερο τελικά… ?

  

Θέλω ο καθένας από εμάς να σκεφτεί κάτι πολύ σοβαρά.

Τι τον εξοργίζει πραγματικά? Το οτι οι άλλοι έκλεψαν και δεν τιμωρήθηκαν, ή το οτι οι άλλοι τα φάγανε και αυτός τίποτα ?
Τελικά τι είναι αυτό που μας καίει ? Η ατιμωρισία, το γεγονός ότι ήμασταν έξω από το φαγοπότι, ή οτι φάγαμε ρέγκα ενώ στο δίπλα τραπέζι ετρώγαν αστακό ?

Διαδωσέ το...
Posted in Εκπαίδευση - Παιδεία
3 comments on “Τι μας καίει περισσότερο τελικά… ?
 1. Ο/Η tsiralex λέει:

  Στο εξωτερικό – Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία – οι Έλληνες είναι πάνω από τον μέσο όρο όσο αφορά την παραβατικότητα. Λίγοι τολμούν να «φάνε». Άραγε γιατί?

  Μέσα η έξω από το φαγοπότι δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι η ψήφιση αυστηρών νόμων (χωρίς παραθυράκια) και η απόλυτη εφαρμογή τους. Γι’αυτό κατηγορώ στην Ελλάδα την πολιτική και τους πολιτικούς.

 2. Ο/Η Νίκος λέει:

  Εμένα ένα πράγμα μου τη δίνει μόνο, το ότι βγάζουμε την ουρά μας απέξω και δείχνουμε τους άλλους. Διότι νομίζω ότι σε συντριπτικό ποσοστό δεν έφαγε αύτός που δεν μπόρεσε όχι αυτός που δεν ήθελε.
  και δεν έχει σχέση με το πόσο, όσο μπορούσε ο καθένας. Από μια βυσματική μετάθεση έως οτιδήποτε.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

 • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
 • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια