ακόμα τα τρώμε ΙΘ Αθηνων

  

Μετά από όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας…και μυαλό δεν βάζουμε!

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, 07.45 το πρωί, πήγα στην εφορία ΙΘ Αθηνών για να δηλώσω αλλαγή διεύθυνσης για την φορολογική μου δήλωση.

Για την ουρά δεν θα συζητήσω εφόσον όλοι μας, λίγο ή πολύ, έχουμε την εμπειρία αυτής της ταλαιπωρίας.

Στον 3ο όροφο λοιπόν όπου βρίσκεται το αρχείο καταφέρνω να πάρω το νούμερο 57 από τα 100 νούμερα τα οποία δίνονται κάθε μέρα σε πολίτες. Δηλαδή το αρχείο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πάνω από 100 άτομα τη μέρα.

Περιμένω και εγώ λοιπόν, υπομονετικά, όπως οι υπόλοιποι ταλαίπωροι συμπολίτες μας. Τα καθίσματα ελάχιστα και δίνω τη θέση μου σε μια ηλικιωμένη κυρία και περιμένω όρθιος.

Οφείλω να πω οτι οι τρείς υπάλληλοι που εξυπηρετούσαν, δούλευαν πυρετωδώς πίσω από το γκισέ. Ε

Ενώ ήμουν όρθιος και περίμενα, παρατήρησα οτι υπήρχαν άλλοι δύο υπάλληλοι οι οποίοι δεν βοηθούσαν τους υπόλοιπους τρείς ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος συντομότερα.

Πείρα το θάρρος και κοίταξα από κοντά στο γκισέ νούμερο 1 Γραφείο ΚΘΣ, η υπάλληλος άκουγε μουσική και διάβαζε το βιβλίο της ενώ δίπλα της είχε ενα φλυτζάνι καφέ και παρά δίπλα της ένα θερμός. Φαντάζομαι για να συμπληρώνει το φλυτζάνι της όταν άδειαζε. Ώραία! Σκέφτηκα. Αντί να βοηθάει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος αράζει με το καφεδάκι της.

Κοιτάω στο γκισέ νούμερο 3 Γραφείο ΚΘΣ, ο άλλος υπάλληλος έχει ανοίξει διάπλατα την εφημερίδα του και διαβάζει. Μόλις με βλέπει οτι τον κοιτάω, κρύβει την εφημερίδα και τάχα μου βγάζει κάποια χαρτιά, προσποιούμενος οτι δουλεύει.

Όπως καταλαβαίνετε, βλέποντας αυτά, ο θυμὀς μου είχε φτάσει στο 100 ενώ το νούμερο αναμονής μου στο 12! Πηγαίνω να βρώ τον προιστάμενο και να του αναφέρω αυτά που είχα δει.

Και τώρα είναι το καλύτερο σημείο της ιστορίας…ο προιστάμενος μου είπε οτι η υπάλληλος στο γκισέ 1 έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν εργάζεται κανονικά, απλά τη έχουν εκεί και κάθεται όλη μέρα διαβάζοντας και ακούγοντας μουσική, πληρώνεται όμως κανονικά, και πληρώνεται από εμάς τους υπόλοιπους, από τους φόρους μας!

Για τον υπάλληλο στο γραφείο 3, έχω να συμπληρώσω οτι τελικά τον έβγαλα φωτογραφία να διαβάζει εφημερίδα και την έδειξα στον προιστάμενο οποίος του τηλεφώνησε και του έκανε παρατήρηση ώστα να κρύψει την εφημερίδα. Με την σειρά του ο υπάλληλος έκανε παρατήρηση σε εμένα επειδή τον τράβηξα φωτογραφία και την έδειξα στον προιστάμνο του. Εκεί έφτασε το θράσσος του!

Αυτοί οι δύο υπάλληλοι πληρώνονται κανονικά από τους φορολογούμενους πολίτες, εσάς, εμάς! Εμείς φταίμε!

Διαδωσέ το...
Posted in Εφορία - Φοροδιαφυγή

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια