Η αλήθεια πονάει…

  

Δεν θα γράψω μια ιστορία διαφθοράς, αν και ξέρω αρκετές, απλώς θέλω να κάνω μια παρατήρηση για την υποκριτική και ψευτοπερήφανη κοινωνία μας. Χωρίς να είναι κάποιος στατιστικολόγος εύκολα αντιλαμβάνεται οτι η πλειοψηφία του κόσμου δεν συμμερίζεται το »μαζί τα φάγαμε». Κάθε μέρα βγαίνει στη φόρα τουλάχιστον μια υπόθεση διαφθοράς δημοσίων λειτουργών συνήθως σε »αγαστή» συνεργασία με απλούς πολίτες, αποκαλύφθηκε οτι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες(!!) συμπολιτών μας εισπράτουν μαιμού συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα, όλοι ξέρουμε πως έμπαιναν οι νέοι στα stage, όλοι ξέρουμε οτι η πλειοψηφία του κόσμου φοροδιαφεύγει, πολλοί συμπολίτες μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους που δεν τους βολεύουν (βλέπε Κερατέα, πανεπιστήμια), πάρα πάρα πολλοί ζητούσαν διορισμούς στο δημόσιο (και δυστυχώς το πετύχαιναν) και απορώ πως γίνεται να μην βλεπουμε οτι φταίμε ΟΛΟΙ.

Ακόμα κι’αν κάποιοι δεν έχουν κάνει κάτι απο τα παραπάνω ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρουν περιπτώσεις, αλλά δεν έχουν καταγγείλει τίποτα στις αρχές. Τις προάλλες μια συγγενής μου φώναζε οτι είναι άδικο όλο αυτό που γίνεται, κι’οτι αυτή δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει τις ατασθαλίες των άλλων, ξεχνώντας μάλλον οτι δεν χρειάστηκε να δουλέψει ποτέ γιατί ο σύζυγος της , όντας υπάλληλος σε ΔΕΚΟ, αμοιβόταν με 2800 ευρώ το μήνα και οτι είχε βάλει 5-6 βύσματα οταν ο γιός της ήταν φαντάρος, για να μην φύγει 20 χιλιόμετρα απ΄το σπίτι.

Διαδωσέ το...
Posted in Εφορία - Φοροδιαφυγή
One comment on “Η αλήθεια πονάει…
  1. Ο/Η Νικος λέει:

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΥΓΕ !

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια