μαζι τα φάγαΤε

  

Καλησπέρα, διάλεξα την κατηγορία Υγεία, διότι το θέμα είναι ότι χρειάζεστε. όλοι οι πολιτικοί, θεραπεία…( να πάτε σε κρατικό νοσοκομείο….)

Τι έγινε, ξεμείναμε απο καύσιμα ? Γιατι δεν βάζεις τα φιλαράκια και γνωστούς σου, να σου γράψουν ιστορίες για διαφθορές δισεκατομμυρίων???

Φοβάσαι ότι θα αρνηθούν ??? Δε σε πιστεύω……..σοβαρά?
Ψάχνεις για συνενόχους ???
Αυτό το site αλήθεια, πόσο μας κόστησε ???????

Διαδωσέ το...
Posted in Υγεία - Νοσοκομεία
38 comments on “μαζι τα φάγαΤε
  1. Ο/Η marai λέει:

    Ο συνταξιούχος μαιμού δεν τα έφαγε, ο υπάλληλος που παίρνει άδεια από τη σημαία δεν τα έφαγε, ο εκπαιδευτικός δημοσίου που είναι αποτελεσματικός μόνο στα ιδιαίτερα δεν τα έφαγε, ο εργολάβος δημοσίου που υπερκοστόλογησε το έργο του δεν τα έφαγε, ο εφοριακός, πολεοδόμος κλπ που πήρε μίζα δεν τα έφαγε, αυτός που δεν έκοψε απόδειξη δεν τα έφαγε, ο ιδιοκτήτης που απέκρυψε το ενοίκιο δεν τα έφαγε, ο πελάτης που δε ζήτησε απόδειξη δε συνετέλεσε στο λάθος, και φυσικά οι πολιτικοι, τα κόμματα (δες επιχορηγήσεις προς τα κόμματα στα ΦΕΚ) και φυσικά οι πολίτες που ψήφιζαν και ανεχόντουσαν την κατάσταση ???? Το θέμα είναι να σταματήσει τώρα αυτή η κατάσταση και να αποκατασταθεί η τάξη. Αμήν

    • Ο/Η ioannis λέει:

      Όχι κύριοι…ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…υπάρχοει η πλειοψηφία τίμιων πολιτών που αγωνίζονται για ό,τι έχουν βάλει στόχο, για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν έχουν ζητήσει τίποτα από κανένα…Οι γενικεύσεις είναι φασιστικής νοοτροπίας εμπνεύσεις…

      • Ο/Η Mingus λέει:

        Einai aplo, mhn to kourazoume.
        Opoioi lene «mazi ta fagame» exoune faei…

      • Ο/Η ego λέει:

        Εσύ αγόρι όμως μπορείς να απαντήσεις με πλήρη ειλικρίνεια ότι ανήκεις στην χιλιοακουγόμενη ομάδα αυτών των ολίγων; Ή στρατευόμαστε όλοι (ειδικά στους συνδικαλιστές αναφέρομαι) επειδή μας βολεύει με αυτούς που σε πολλές περιπτώσεις και για άσχετους με μας λόγους επέλεξαν τον τίμιο, έντιμο και υπεύθυνο (την έχω σιχαθεί την έννοια από τότε που την ακούω στους πολιτικούς και εσχάτως στην πρ. εκστρατεία του Σαμαρά) δρόμο. Συμφωνό απόλυτα με όσα λες και έχεις κάθε δικαίωμα όμως αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι είναι τόσο λίγοι σε σχέση με τους υπολοίπους αλλά και με την χυδαιότητα της πράξης (σε καλώ να την αρνηθείς) που μπορεί να στέκει επάξια η φράση του κ. Πάγκαλου. Κι όμως, χωρίς να υπονοώ ότι δεν πρέπει να καταδικαστούν γι” αυτό, αρκετοί πολιτικοί και οι πράξεις τους ήταν απόρροια των υστερόβουλων και εθελοτυφλούντων ψηφοφόρων τους και όσοι στο πολιτικό στερέωμα προσπαθούσαν και προσπαθούν να κρατηθούν αδιάφθοροι επισκιάστηκαν από την σαπίλα του και υπονομεύθηκαν από την αδιαφορία των εξίσου ανεύθυνων πολιτών. Γι” αυτό αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά πρέπει πρώτα-πρώτα να υποστηρίξουμε και να συνδράμουμε την προσπάθεια των έντιμων πχ δικαστών που προσπαθούν ενάντια στο σύστημα να παραμείνουν αδέκαστοι αλλά και των έντιμων βουλευτών (ναι, υπήρξαν όσο κι αν δεν το χωνεύουμε) που λόγω ίσως της οικονομικής τους αυτάρκειας (χωρίς να παίρνω αβασάνιστα το μέρος του κ. Πάγκαλου) μπόρεσαν να κρατηθούν αγνοί ή όσο τέτοιος μπορεί να παραμείνει κάποιος στη ζούγκλα της κοινωνίας. Για να γυρίσουμε σελίδα πρέπει πρώτα-πρώτα να καταδικάσουμε όπως πολύ σωστά ειπώθηκε κάθε είδους αντιδημοκρατικές μαζοποιήσεις, να τιμωρήσουμε, υποστηρίζοντας το δικαστικό σύστημα, αρμόδιο για αυτό το έργο, στυγνά τους υπαίτιους αλλά και όσους άλλους βάσει στοιχείων -ενίοτε και τους ίδιους τους εαυτούς μας, πρέπει κάποτε να κάνουμε αυτοκριτική- διέπραξαν αξιόποινες πράξεις και με τρόπο που όμως πάντα θα ευνοεί την Ελλάδα (χρήματα από φοροφυγάδες στα ελληνικά ταμεία που τα στερήθηκαν) και να στρατευτούμε ψυχή τε και σώματι με κάθε ριζοσπαστική κίνηση στο σωστό δρόμο (να λείπουν οι μεμψιμοιρίες και οι τύπου «αυτά θα έπρεπε να γίνουν εδώ και 20 χρόνια» δηλώσεις) ώστε να δούμε κάποτε τον ήλιο μιας νέας αυτάρκους παραγωγικής Ελλάδας να ανατέλλει στην οποία θα βασιλεύουν η αλληλοεμπιστοσύνη και ο αλληλοσεβασμός. Ειναι οι κινήσεις που μας υποδεικνύει με το τρόπο που ευνόεί τα συμφέροντά της η τρόικα πια (ναι, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει και απραγματοποίητες μεταρρυθμίσεις), και οι οποίες δεν νπρέπει να μείνουν στα λόγια, όμως πρέπει να αντιληφθούμε κάποτε επιτέλους ότι σε μια δημακρατική χώρα δεν βασιλεύουν ούτε οι ισχυροί, ούτε οι Γερμανοεβραίοι, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τα UFO αλλά ο ενωμένος και όχι άλλο πια διχασμένος από μύρια παραπλανητικά ζητήματα (μεταναστευτικό κ.α) ζητήματα και έτοιμος να κοιτάξει καταματα την παγκόσμια κρίση Ελληνικός λαός της.

      • Ο/Η ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ λέει:

        Ναι καλά, εσύ Ιωάννη μου φαίνεται πως ζεις σ” άλλη χώρα, ή έχεις μαύρα μεσάνυχτα.

  2. Ο/Η Γιωργος λέει:

    ΌΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.
    Όλος ο πολιτικός κόσμος ΟΛΟΣ ανεξάρτητα απο κόμματα δωροδόκησε με θέσεις επιδόματα και οτι άλλο μπορούσε για να εξαγοράσει την ψήφο, του κάθε πολίτη.
    Ο πολίτης πριν απο 20 χρόνια, αυτός ο πολίτης κ Πάγκαλε ο απλός και «αγράμματος» όπως θα λέγατε και εσείς, ( μου είναι αρκετά δύσκολο να σας μιλάω στον πληθυντικό και να σας αποκαλώ κύριο, αφού δεν τρέφω κανένα απολύτως σεβασμό για το άτομό σας ) έπαιρνε τα δώρα που του δίνατε και έβαζε τον σταυρό του στο ψηφοδέλτιο Πόσους βολέψατε εσείς κ. Πάγκαλε; Πόσοι σας ψήφισαν επειδή δέχτηκαν το δωράκι σας;
    Πόσοι σας είπαν ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ… Για τόσα χρόνια δίνατε την καραμέλα στο μωρό και το κατηγορείτε επειδή την πήρε και την έφαγε.
    Έβγαλες, συγνώμη. Βγάλατε κ βιβλίο για να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο, το μόνο που κάνετε είναι, για μια ακόμα φορά, να μας λέτε, ναι τα έφαγα και έδωσα και σε σας τα ψίχουλα… Τώρα δώστε πίσω τα ψίχουλα και αυτά που ΕΦΑΓΑ. Τέλος κ. Πάγκαλε εγώ είμαι 1,90 ύψος και 74 κιλά εσύ από ότι σε βλέπω δεν μπορεί κάτι παραπάνω από εμένα θα έφαγες……..

    • Ο/Η ego λέει:

      Ο πολίτης αποτελεί δηλαδή για σας όπως κατάλαβα ένα ανεύθυνο άβουλο πολιτικό πιόνι που δεν ευνοήθηκε από την τραγική αυτή κατάσταση και πόσο περίσσοτερο κατά το ελάχιστο δεν την ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ. Ας το χωνέψουμε επιτέλους ότι στη δημοκρατία είναι οι πολίτες που ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις, που δημιουργούν και εξαλείφουν κατά το δοκούν καταστάσεις. Με συγχωρείτε που σε μια τέτοια κοινωνία είμαι υπέρμαχος της δημοκρατίας, που προσπαθώ να αποδόσω στον κοσμάκη την εξουσία που δικαιούται και του αναλογεί!

      • Ο/Η Κ.Α. λέει:

        Το σχόλιο θα ήταν σωστό εάν υπήρχε δημοκρατία. Η ευθύνη τότε θα ανήκε σε όλους. Υπήρχε όμως; Υπάρχει τώρα; Και μην ξεχνάμε: τα κόματα που έβγαιναν στην εξουσία έβγαιναν με συνθήματα του τύπου πάταξη της διαφθοράς κλπ. ΄και όχι ελάτε να σας κάνω τη δουλειά.

        • Ο/Η Πέτρος λέει:

          > Και μην ξεχνάμε: τα κόματα που έβγαιναν στην εξουσία έβγαιναν με συνθήματα του τύπου πάταξη της διαφθοράς κλπ. ΄και όχι ελάτε να σας κάνω τη δουλειά.

          Όχι, κάνεις λάθος. Τα κόμματα που έμπαιναν στην βουλή πάντα υπόσχονταν περισσότερες παροχές. Ποτέ κανένα δεν υποσχέθηκε μείωση μισθών και απολύσεις. Και σε προσωπικό επίπεδο με τους υποψήφιους βουλευτές υπήρχε η σχέση του «ελάτε να σας κάνω τη δουλειά». Όταν υπόσχονταν ότι θα κρατήσουν τα κακώς κείμενα, οποιαδήποτε άλλη γενική εξαγγελία περί διαφάνειας (ή επανίδρυσης του κράτους) δεν θα είχε αποτέλεσμα και το ήξεραν όλοι.

          • Ο/Η Κ.Α. λέει:

            Νομίζω ότι έχουμε διαστρεβλωσεί εντελώς το τι σημαίνει ηθική επιλογή πολιτικά. Από πότε οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών αποτελούν την ηθική επιλογή μιας πολιτικής; Η πολιτική εάν δεν απατώμαι υπάρχει ως έκφραση μιας οργανωμένης πολιτείας για την καλύτερη οργάνωση της κοινωνίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών της. Αυτή είναι ανάγκη που μας οδηγησε στη δημιουργία της οργανωμένης κοινωνίας δε μας κάνουν χάρη. Και εσύ και εγώ είμαστε πολιτικοί που αυτοί τη στιγμή προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες όλων. Εάν νομίζεις ότι η πολιτική έχει να κάνει με την εκδίκηση τότε μάλλον πρόκειται για διαστρλεβλωση της πολιτικής που δεν έχεισχέση με τις ανάγκες μας αλλά τις ανάγκες κάποιων μόνο. Μια οργανωμένη πολιτεία επομένως θα έπρεπε να δημιουργεί επαρκείς και ανθρώπινες συνθήκες όπου όλοι οι πολίτες της θα έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους έστω και οριακά. Η ελληνική πολιτεία όμως λόγω προχειρότητας και ανικανότητας το λιγότερο δεν δημιούργησε ποτέ τις συνθήκες για κάτι τέτοιο. Ή μαλλον προσπάθησε να καλύψει την ανικανότητά της να δημιουργήσει συνθήκες με το να προσλαμβάνει αβέρτα στο δημόσιο. Η δουλειά είναι ανθρώπινο δικαίωμα αγαπητέ μου όχι πολυτέλεια που μας κάνει κάποιος τη χάρη είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Εάν ένα κράτος δεν το κατανοεί αυτό είναι στη ουσία ξεκομμένο από την πραγματικότητα.
            Όσο για το πώς ψήφιζαν οι έλληνες σαφώς και έχεις δίκιο ότι πολλοί χρησιμοποιούσαν το μέσο τους αλλά δε συμφωνώ ότι όλοι μα όλοι ακολουθούσαν την ίδια τακτική. Γιατί υπάρχουν τότε φτωχοί στην ελλάδα; και γιατί υπήρχε εναλλαγή στα κόμματα εξουσίας; Εάν πραγματικά όλοι ψήφιζαν με το προσωπικό συμφέρον δε θα άλλαζε ποτέ η κυβέρνηση. Γιατί εφόσον βόλευε τους ψηφοφόρους της γιατί να ψηφίσουν κάποιον άλλον; Γιατί πχ βγήκε το πασοκ το 81; Αλλά ακόμα και εάν έχεις απόλυτο δίκιο πες μου πόσο αλλάζει αυτό την ανθρώπινη ανάγκη για εργασία; Σε ένα κράτος που δεν δημιουργεί προϋποθέσεις που θα βρει ο πολίτης να εργασθεί; Να σου θυμίσω ότι και στον ιδιωτικό τομέα ύπάρχουν πολλές φορές ανυπερβλητα εμπόδια για να δημιουργήσεις την δική σου επιχείρηση και πολλές φορές χρειάζεται και εκεί μέσο για να προχωρήσεις. Μάλιστα οι ημέτεροι χαίρουν σκανδαλώδης μεταχείρισης που βγάζει μάτι. Με απλά λόγια το δημόσιο ήταν ένα ασφαλές καταφύγιο για να επιβιώσεις σε ένα ανίκανο κράτος.
            Άκουσα τον κο Πάγκαλο σε αυτό εδώ το μπλογκ, στην πρώτη σελίδα του, να μιλάει στη βουλή και να αναγγέλει τοπερίφημο τα φάγμαε όλοι μαζί. Και αμέσως παρακάτω διατίνεται ότι ένας από τους ρόλους του πολιτικού είναι να μάθει τους πολίτες να σκέφτονται σωστά, να τους εκπαιδευσει. Απορώ πώς δεν καταλαβαίνει ότι με αυτή του τη δήλωση ακυρώνει επί της ουσίας το μαζί τα φάγαμε. Γιατί περιγράφει την πρωταρχική ευθύνη του πολιτικού να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από αυτούς που τον ψηφίζουν. Η κατάσταση αρχίζει να μην βγάζει νόημα πια. Και νομίζω ότι σκοπίμως ο κος Πάγκαλος θολώνει τα νερά. Ελπίζω να βρούμε εμείς τη λύση και όχι ο κοσ Πάγκαλος. Άλλωστε απέδειξε στα 30 χρόνια του στην εξουσία ότι δεν μπορεί. Και μάλλον δεν ήθελε ποτέ.

    • Ο/Η ego λέει:

      Το άλλο… Αν δεν πηγαιναν οι πολίτες στους πολιτικούς, θα γινόταν αυτό το κακό; Θα πρέπει να κατρανοήσουμε τουλάχιστον (βλ. και «Η ΔΗΛΩΣΗ») ποιοι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ζητούσαν και ποιοι έδιναν. Το κακό είναι να διαιωνίζεται αυτή η συμπεριφορά (γιατί έτσι σίγουρα ΔΕ σωνόμαστε), για πολύ απλά πράγματα μιλάμε, ότι όποιος έχει συγγενική ή φιλική σχέση με κάποιον βουλευτή πρέπει αυτονόητα να αποκομίσει οφέλη από αυτήν και ότι όποιος δεν το κάνει είναι τουλάχιστον ηλίθιος. Ας πιάσουμε έναν έναν τους Έλληνες πολίτες και να ρωτήσουμε πολύ απλά αν ήταν πχ ανίψια ή κουμπάροι ενός τέτοιας ισχύος προσώπου αν θα προέβαιναν σε αυτού του είδους την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ πράξη. Και μόνο αυτό για μένα θα ήταν με βάση την πανάρχαια αρχή της συνευθύνης στα δημοκρατικά καθεστώτα άξιο απαγχονισμού. Γιατί είμαι ίσως απ” τους μόνους που μπορώ ελαφρα τη καρδία να ανακράξω στις λιγδωμένες από την ανηθικότητα φάτσες σας «ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ».

  3. Ο/Η Ζήσης λέει:

    Ναι ρε φίλοι μου, τοσες παρανομες συντάξεις και παράνομα προνοιακά επιδόματα που έπαιρναν οι κλεφταράδες δεν ήταν πολιτικοί ήταν απλοί πολίτες, γείτονές μας, φίλοι και συγγενείς μας. Αλλά δεν μιλούσατε γιατί θέλετε να φάτε κι εσείς…ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    • Ο/Η Κ.Α. λέει:

      Και εσύ που το λες; Εάν εσύ δεν συμμετείχες δεν καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν ισχύει το “τα φαγαμε όλοι μαζί” ;

  4. Πρί δούμε ποιοί ακριβώς τα έγαγαν ας κάνουν τον κόπο να μας πουνε ποιές κυβερνήσεις πήραν τα δάνεια και που τα διέθεσαν.Από εδώ θα προκύψει και αν πράγματι πρόκειται για τοκογλυφία και ποιοί τα παίρνουν από τους τοκογλύφους.
    Και λίγη ντροπή εκ μέρους των πολιτικών.

  5. Πρίν δούμε ποιοί ακριβώς τα έφαγαν ας κάνουν τον κόπο να μας πουνε ποιές κυβερνήσεις πήραν τα δάνεια και που τα διέθεσαν.Από εδώ θα προκύψει και αν πράγματι πρόκειται για τοκογλυφία και ποιοί τα παίρνουν από τους τοκογλύφους.
    Και λίγη ντροπή εκ μέρους των πολιτικών.

  6. Ο/Η Σωτηρόπουλος λέει:

    Όχι κύριε Πάγκαλε, αρνούμαι ότι τα φάγαμε μαζί…. Υπηρέτησα, κυριολεκτικά υπηρέτησα, το έλληνα πολίτη, ώς δικαστικός υπάλληλος για 39 χρόνια.. Σε όλη την περίοδο της εξαντλητικής εργασίας μου, δεν πήραούτε μια δεκάρα «δωράκι»..αντίθετα, έδινα από το υστέρημά μουσε κάποιους πολίτες που δεν είχαν να πληρώσουν μεγαρόσημα κ.λ.π.Παράλληλα, πλήρωνα από το πενιχρό μισθό μου, τις κρατήσεις μου στα Ταμεία, το Φόρο και εν γένει όλες μου τις υποχρεώσεις… Και τώρα, που έφυγα με σύνταξη, εισπράττω περικοπές, αλλά και τη χλεύη σας..

  7. Ο/Η πανπαν λέει:

    Εσένα ρε Πάγκαλε και όλο το πολιτικό σου σινάφι με την αριστερίζουσα υποτίθεται ιδεολογία σε εξέλεγε ο λαός γιατί υποτίθεται είχες πέντε δράμια παραπάνω μυαλό από μένα και ήθος ανεπίληπτο ώστε να διδάξεις και μένα τον ανήθικο.Χώρια που σε χαρακτήριζε υποτίθεται η ανιδιοτέλεια και η λιτή ζωή ενώ εμένα η ιδιοτέλεια και η κραιπάλη.
    Πού είναι ρε ο διαπαιδαγωγικός σας ρόλος;

  8. Ο/Η ΠΑΝ λέει:

    Καλά, αυτοί όλοι που τη πέφτουν στο Πάγκαλο, οι και καλά… θιγμένοι, δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη, δεν έχουν μάθει ότι ο Πάγκαλος στη δήλωσή του, περιελάμβανε όλους αυτούς που ευνοήθηκαν από τη κομματοκρατία και το πελατεικό καθεστώς. Μιλάει για μια άθλθια συναλλαγή όπου ο λαός πούλαγε τη ψήφο του για να διοριστεί στο δημόσιο. Προφανώς και δεν εννοεί ούτε όσους μπήκαν αξιοκρατικά στο δημόσιο ούτε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Γιατί πολλοί από αυτούς πέφτουν στη λούμπα και αναμασάνε τις φαιδρότητες των κρατικοδίαιτων κηφίνων?
    Το ότι το δημόσιο μπορούσε να λειτουργεί με το 1/3 αυτών που λειτουργεί σήμερα δεν είναι επιβάρυνση του κράτους? Το ότι διπλασσιάστηκε το κόστος μισθοδωσίας τα τελευταία 10 χρόνια δεν είναι φαγοπότι τρελό? Το ότι επιβαρύνονταν 800 εκατ. το χρόνο για παράνομες συντάξεις δεν είναι φαγοπότι. Για να μη πιάσουμε τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή. Οσοι αντιδρούν σε αυτή τη δήλωση που ψάχνουν τα αίτια της χρεοκωπίας της χώρας?
    Στους κακούς πλούσιους. μόνο έτσι μπορούν να αναπαράγουν τη ταξική έχθρα που έχει ριζωθεί στη συνειδησή τους. Το διπλανό τους δε μπορούν να το κατηγορήσουν.Και έτσι θα μπορεί να συντηρούνται τα αριστερά στερεότυπα.
    Στους κακούς ξένους που θέλουν να ξεπουληθούμε και να μας υποδουλώσουν. Μόνο έτσι συντηρούνται τα πατριωτικά στερεότυπα που θέλουν όλους τους άλλους να μας φθονούν.
    Και η επαφή με τη πραγματικότητα και η λογική πάνε περίπατο.

  9. Ο/Η +1 λέει:

    Δηλαδή να αρχίσουμε να κυνηγάμε τους χρήστες και όχι τους εμπόρους ναρκωτικών. Αυτό μας λέτε.

    Ή στην ιστορία του Γκαίτε, «Faust» ο Μεφιστοφελής είναι τελικά καλός και αθώος, και όχι ο δέμονας που έκάνε τα συμβόλαια πώλησης ψυχών.

    Δείτε το και διαφορετικά, σε μία ιδιωτική εταιρία, όλοι θα ήθελαν μια άυξηση. Εαν όλα τα αιτήμματα αυξήσεων γινότανε δεκτά, τότε θα δημιουργούντανε μία κουλτούρα ανέχειας, οπού ο καθένας θα ζητούσε συνεχώς και χωρίς μέτρο μεγαλύτερες απολαβές. Μέχρι την στιγμή που η εταιρία δεν θα μπορεί να συντηρηθεί και θα υπάρξουνε μεγάλα lay-offs κτλ.

    Κοιτάξτε 3 ωραία παραδειγματάκια που δείχουνε πως ο τελικός τελεστής και ένοχος ήτανε πάντα οι άνθρωποι στις θέσεις εξουσίας.

    Ο Γκλέτσιος στην Λαμία/Στυλίδα, γιατί επιτέθηκε δηλαδη σε έναν εργολάβο όταν ο δεύτερος του ζήτησε μίζα?
    Θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τα αιτήμματα του εργολάβου και να κερδίσει και έναν υποστηρικτή! Είχε αξιοπρέπεια όμως.

    Από την άλλη ο Πολύδωρας, εκτέλεσε για μία ημέρα μόνο πρόεδρος της βουλής, και κατάφερε και βόλεψε την κόρη του.

    Δηλαδή τι μας λέτε, οτι οπλισμένοι και με απειλές πήγαιναν οι πολίτες να ζητήσουν χάρες? Οτι ο πολιτικός ήθελε αλλά δεν μπορούσε να πει όχι, γιατι κινδίνευε η ζωή του?

    Ναι, θα κατηγορήσω τους πολιτικούς που με την ανέχεια τους δημιούργησαν τέτοιους ανθρώπους και συμπεριφορές, και που ακόμη και σήμερα που η πλειοψηφία των νέων είναι άνεργοι, έχουν ακόμα το θράσος να διαπράτουν τέτοια εγκλήματα.

    Περιμένω πως και πως την ημέρα που κάποιος κακομοιρης πριν αυτοκτονήσει αποφασίσει να πάρει και μερικούς «ενόχους» στον τάφο μαζί του. Ίσως τότε να σφίξουν οι γραβάτες κάποιων. Το σίγουρο είναι πως ο λαός θα θρηνήσει πιο πολύ για αυτόν παρα για τα θύμματα του.

  10. Ο/Η βασιλης λέει:

    Λογική Πάγκαλου: «Επειδή ΕΓΩ δεν εκανα τη δουλεια μου αν και καλοπληρωνόμουνα και ειχα ορκιστεί , δηλ. ψηφιζα 30 χρονια ελλειματα πριν ανακαλυψω τι κακό είναι το χρέος, διόριζα ανίκανα κομματόσκυλα, πέταγα λεφτά από το παράθυρο, π.χ. ολυμπιακους καί ακόμα καί μεσα στην κρίση … τζαμί! και δεν εκανα τίποτε για τη δημοσια διοικηση καί τη φοροδιαφυγή, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ καί ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ». Μια καταπλητική λογική, να την εφαρμοσει και ο μηχανικός όταν δεν βάζει σιδερα στις κολωνες καί πεφτει το σπίτι η γιατρός αμα λογω δικων του λαθων πεθανει ο ασθενής. Καπάκι με τη λογική Σημίτη «οποιος εχει στοιχεια πάει στον εισαγγελέα», δηλ. ο πολίτης με δικό του χρόνο, χρήμα καί ρίσκο να κυνηγήσει τα λαμόγια καί οχι αυτος που καί πληρώνεται γι’αυτο καί εχει ορκιστεί να προστατευει το κρατος καί εχει και νομική καί φυσική προστασία. Συνεπώς μαζί τα φαγαΤΕ. Και ο μόνος λόγος που το 99% οσων φηφιζαν ΠΑΣΟΚ τους φήφιζαν ήταν «για να μη βγεί η ΝΔ» (και αντίστροφα για τη ΝΔ). Καί επειδή ήταν το ντέρμπυ των κατεστραμμένων με δυο πραγματικά ισοδύναμα ανίκανων καί καταστροφικών ομάδων, δεν αδικώ ούτε τυς μεν ουτε τους δε.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια