Παύση στους 3 υπαλλήλους του ΣΔΟΕ

  

Απόφαση αναστολής άσκησης των καθηκόντων έλαβε το υπουργείο Οικονομικών για τον πρώην προϊστάμενο και δύο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ Δυτ. Ελλάδας, οι οποίοι καταγγέλθηκαν για εκβίαση. Η υπόθεση φαίνεται να έχει αρκετά σκοτεινά σημεία. Στην Πάτρα ακούγονται πολλά. Διαμαρτύρεται ο κλάδος των εφοριακών, που τείνει να ενοχοποιείται συχνά.

Προς το παρόν, βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα που κάνει κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων, όπως γίνεται συνήθως στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, προκειμένου να εξετάσει αν υπάρχει και σε ποιο βαθμό εμπλοκή του περιφερειακού διευθυντή της υπηρεσίας, ο οποίος κατηγορήθηκε, αλλά δεν αναγνωρίστηκε από τον καταγγέλλοντα.

Απευθυνόμενη η «Π» στο γραφείο του αχαιού υφυπουργού Γ. Μαυραγάνη έλαβε την εξής δήλωση:

«Το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη πάρει απόφαση αναστολής άσκησης των καθηκόντων των τριών και πολύ σύντομα αναμένεται να συνεδριάσει υπηρεσιακό συμβούλιο για να αποφασίσει την παύση των καθηκόντων τους».

Προς το παρόν, χρέη περιφερειακού διευθυντή στο ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας θα εκτελεί, προσωρινά, ο τελωνειακός Αγγελος Γεωργακόπουλος, πρώην αντινομάρχης.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος

Διαδωσέ το...
Posted in Από τον τύπο, Διαφθορά, Εφορία - Φοροδιαφυγή
One comment on “Παύση στους 3 υπαλλήλους του ΣΔΟΕ
  1. Ο/Η Στράτος λέει:

    Μέχρι αποδείξεως του εναντίου πρέπει να υποτίθεται ότι κάθε Έλληνας ευφοριακός έιναι διευθαρμένος.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια