«Ιδιώνυμο» για τους δημοσίους υπαλλήλους τα «μαϊμού» επιδόματα

  

Νομοσχέδιο με το οποίο θεσπίζεται ως «ιδιώνυμο έγκλημα» η εμπλοκή δημοσίων υπαλλήλων σε υποθέσεις χορήγησης συντάξεων, επιδομάτων και άλλων παροχών σε ασφαλισμένους-μαϊμού αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή, εντός της εβδομάδας, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, η απόλυση του υπαλλήλου που θα διαπιστωθεί ότι εμπλέκεται σε ανάλογες υποθέσεις θα συνοδεύεται και με ποινή φυλάκισης ως και πέντε έτη. Επίσης, γίνεται αυστηρότερο το πλαίσιο και για τους εμπλεκόμενους γιατρούς.

Στο νομοσχέδιο προβλέπεται η άμεση αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων από υπαλλήλους των Ταμείων, καθώς μέχρι τώρα μεσολαβούσε μεγάλο διάστημα έως ότου δοθεί οριστική λύση. Βάσει του νομοσχεδίου που προωθείται, σε λιγότερο από έναν μήνα πρέπει να έχει διαταχθεί και ολοκληρωθεί η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

Διαδωσέ το...
Posted in Αμοιβές - Συντάξεις - Επιδόματα - Υπερωρίες, Από τον τύπο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια