Ψάρεψαν φοροδιαφυγή

  

Όργιο φοροδιαφυγής εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές του Σώματος Ορκωτών Λογιστών στις Ιχθυόσκαλες Κερατσινίου και Μηχανιώνας.

Στην πρώτη οι ορκωτοί λογιστές εντόπισαν ότι για την τριετία 2008-2010 λείπουν 1.000.000 παραστατικά και ως εκ τούτου δεν μπορούν να υπολογίσουν τα ποσά που αναγράφονταν σε αυτά, αλλά και τις απώλειες του ελληνικού Δημοσίου.

Ακόμα χειρότερα είναι η κατάσταση στη δεύτερη μεγαλύτερη ιχθυόσκαλα της χώρας, στη Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης, όπου οι ελεγκτές δεν κατάφεραν να αντιληφθούν καν τι συμβαίνει καθώς οι συναλλαγές φαίνεται πως γίνονταν με απλές λίστες και δεν υπήρχαν ούτε σφραγίδες.

Πηγή: http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27370&subid=2&pubid=30150812

Διαδωσέ το...
Posted in Από τον τύπο, Εφορία - Φοροδιαφυγή
One comment on “Ψάρεψαν φοροδιαφυγή
  1. Ο/Η Μορφέας λέει:

    Τώρα γαργάρα για την φοροδιαφυγη. Μάλλον διάβασαται το πόρισμα του ΣΟΛ (μετά το δημοσίευμα φυσικά που το αναφέρεται). Θα τα βγάλεται στον αέρα για την αποκατάσταση της αλήθειας ή θα το θάψεται και αυτό. Συμβουλή όταν ανακοινώνεται κάτι πρώτα ας το ψάνχεται.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια