Λεφτά υπάρχουν, ιδανικά απουσιάζουν

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Τα ιδανικά είναι τα κινητρα που ωθούν τον άανθρωπο να αγωνιστεί γιά την πρόοδο στη ζωή του.’Ομως και τα ιδανικά πρέπει να έχουν στηρίγματα, για να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη μέσα στον αγώνα της ζωής.Ένα ιδανικό πρέπει να ξεπηδάει μέσα από το είναι του ατόμου η του λαού.Μόνο τότε θα εκφράζει τις πραγματικές επιθυμίες, τις αγωνίες, τις επιδιώξεις , τους στόχους και θα συνεπαίρνει τα άτομα για την πραγμάτωση τους..
Άρα πρέπει να προσδιοριστούν τα αναγκαία στοιχεία ,πάνω στα οποία στηριγμένη η δημιουργία ιδανικών, θα οδηγεί το άτομο και τον προδωμένο (απο τους πολιτικούς) λαό μπροστά..Άν ο ηγεμόνας διαθέτει και ανθρωπισμό όχι μόνο για τους μεγιστάνες φίλους του, αλλά και για τον αγρότη τον εργάτη την νοσοκόμα και την καθαρίστρια.
Η ύπαρξη του ανθρωπισμού αποτελεί προϋπόθεση για να είναι ένας κυβερνήτης πραγματικά ελεύθερος απο φατρίες και συντεχνίες.
Στην νεώτερη ιστορία μας είχαμε μόνο τρείς Καποδίστριας,Βενιζέλος,Πλαστήρας..τίμιους κυβερνήτες, όλοι οι άλλοι ήσαν Αρβανιτόβλαχοι κερματοσυλλέκτες προς ίδιον όφελος.
Να εξοριστούν απο την χώρα οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί και μεγιστάνες ασ πά;ρουν μαζί τους και το βρώμικο χρήμα τους, Η Ελλάς σε ένα χρόνο θα είναι λαϊκή δημοκρατία φτωχή αλλά τίμια.

[email protected]

Διαδωσέ το...
Posted in Γενική άποψη - γνώμη

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια