Έρευνα ΣΔΟΕ για το πετρέλαιο στο ΑΠΘ

  

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκεται ανώνυμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ποσότητες πετρελαίου που προορίζονταν για το ΑΠΘ κατέληγαν στις δεξαμενές των σπιτιών καθηγητών του Ιδρύματος.

Στην καταγγελία, που διαβιβάστηκε στις εισαγγελικές αρχές και κατόπιν παραγγέλθηκε στο ΣΔΟΕ η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, δεν αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα πανεπιστημιακών, αλλά διευθύνσεις κατοικιών όπου κατέληγε το πετρέλαιο.

Η καταγγελία αφορά στο διάστημα 2004-2008, περίοδο κατά την οποία διεκόπη η προμήθεια πετρελαίου για τη θέρμανση του Πανεπιστημίου, λόγω της χρήσης φυσικού αερίου. Η υπόθεση συνδέεται με το σκάνδαλο υπεξαίρεσης πετρελαίου στο ΑΠΘ -το διάστημα 1999 μέχρι 2004- για το οποίο παραπέμφθηκαν σε δίκη υπάλληλοι του Πανεπιστημίου και εκπρόσωποι εταιρειών διανομής πετρελαίου. Η υπόθεση εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=231835

Διαδωσέ το...
Posted in Από τον τύπο, Προμήθειες - Δημόσια έργα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια