Σχόλιο στο βιβλίο, πόσα και πώς

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Θα συμφωνήσω μαζί σας πως δεν δημιουργήθηκαν τα ελλείμματα του κράτους απο τα χρήματα που κάποιοι «έφαγαν» στις κρατικές προμήθειες, αλλά μήπως αυξήθηκαν κατα πολύ οι δαπάνες του κράτους επειδή κάποιοι έπρεπε να συντηρούνται τρώγοντας; Και για να το πω με παράδειγμα; Σαφώς και δεν λέιπουν τόσο απο τον κρατικό προϋπολογισμό τα «ψωροεκατομυρια» που τσεπωσε ο Ακης για προμήθειες. Μήπως αυτή όμως η προμήθεια διεύρυνε τεχνηεντως τις ανάγκες για εξοπλισμούς, την υπερτιμολόγησή τους και την παραλαβή τελικά αχρήστων προϊόντων; Γιατί τότε το αδίκημα της ευθύνης δεν είναι η κατάχρηση εξουσίας και η δώρο λήψεις αλλά το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας προς την πατρίδα, έγκλημα που επισέιρει άλλες ποινές.

Διαδωσέ το...
Posted in 5 Πόσα και πώς
One comment on “Σχόλιο στο βιβλίο, πόσα και πώς
  1. Ο/Η Μίλτος Σινιόσογλου λέει:

    Ισως. Αυτό όμως νομικά δεν αποδεικνύεται. Τη ζημιά την έκαναν οι 1,1 εκ. κοπρίτες, που ένα τεράστιο μέρος των αμοιβών τους, ήταν αφορολόγητο (επιδόματα, μη αναγραφή τους κλπ. κόλπα της νεμενκλατούρας).

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια