Ουρολόγοι – γυναικολόγοι θαυματοποιοί κάνουν κόμπους και μπίζνες

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Καλλιθέα, έτος 2000. Μετά από εξετάσεις που πιστοποίησαν ολιγοσπερμία, επισκέφτηκα Ουρολόγο γιατρό του ΤΕΒΕ. Μετά από εξέταση διέγνωσε ελαφρά κιρσοκήλη και συνέστησε εγχείρηση. Σημειωτέον πως στην ηλικία μου 35 ετών, δεν ενδεικνυόταν, και πως πλέον δεν χρησιμοποιείται καθόλου η εγχείρηση κιρσοκήλης, λόγω πενιχρών αποτελεσμάτων. Κανονίστηκε ημερομηνία και πριν την εγχείρηση, ο γιατρός με ενημέρωσε για το έχτρα κόστος, πέραν των καλύψεων του ΤΕΒΕ, 160.000 δρχ. Μου είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα βρω πουθενά φθηνότερα. Για τα 40.000 μου έδωσαν απόδειξη για «ειδικά ράμματα» ενώ τα υπόλοιπα μαύρα, τα μοιράστηκαν γιατρός και αναισθησιολόγος, οι οποίοι χωράτευαν με τις νοσηλεύτριες συνεχώς κατά την διάρκεια της εγχείρησης (φανερή ευδιαθεσία).

Το συμπέρασμα μου είναι πως με κίνητρο 60.000 δρχ ο συγκεκριμένος ουρολόγος με υπέβαλε σε μια άχρηστη εγχείρηση, δένοντας κόμπο μια κεντρική φλέβα που καταλήγει στην βουβωνική χώρα (υποτίθεται για να ζωηρέψουν οι μικρότερες φλέβες). Αν συναντούσα αρκετούς παρόμοιους γιατρούς, θα είχα περισσότερους κόμπους από τα πινακάκια των προσκόπων. Δεν ξέρω πόσο ανθηρή ήταν η επιχείρηση γιατρού-αναισθησιολόγου-κλινικής (η τελευταία δίπλα στον σταθμό ηλεκτρικού Καλλιθέας), αλλά η αυθαιρεσία – αναισθησία των «μετόχων» ήταν μνημειώδης.

Αμπελόκηποι 2005 – 2006. Σε συνέχεια της ιστορίας, και αφού πλέον ποθητή τεκνοποίηση, δεν ερχόταν, πραγματοποίησα με την γυναίκα μου 5 προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης στο χχχ. Ο γιατρός μας, ήταν πρωταθλητής στις εξωσωματικές, αφού αναλάμβανε 5 φορές περισσότερες από τους υπόλοιπους γιατρούς, και θεωρούνταν ο καλύτερος. Το κόστος χωρίς την συμμετοχή στα φάρμακα ανερχόταν στα 3000 ευρώ, και την κάθε φορά παίρναμε απόδειξη του νοσοκομείου μόνο για τα μισά. Προφανώς το νοσοκομείο έκοβε απόδειξη για το «νοίκι» που εισέπραττε από τον γιατρό, αλλά αυτός έπαιρνε μαύρα τα υπόλοιπα.

Στο μεσοδιάστημα επισκεφτήκαμε άλλους ουρολόγους που προσπάθησαν σε συνεργασία με μικροβιολογικά εργαστήρια, αρχικά με συνταγές αντιβιώσεων, και στην συνέχεια με μερικές σπερματεγχύσεις (τελείως αναποτελεσματική τεχνική), να κλέψουν ένα κομμάτι από την πίτα των χρηματικών δυνατοτήτων απελπισμένων ζευγαριών, καθυστερώντας την επίσκεψή τους σε κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης. Καθυστέρηση που σε οριακές ηλικίες μπορεί να είναι μοιραία, αφού καραδοκεί κλιμακτήριος.

Διαδωσέ το...
Tagged with: , ,
Posted in Υγεία - Νοσοκομεία
2 comments on “Ουρολόγοι – γυναικολόγοι θαυματοποιοί κάνουν κόμπους και μπίζνες
 1. Ο/Η +1+2+3+4 ΠΑΙΔΙΑ λέει:

  Αχάριστε… οι άνθρωποι τυροπιτακια φάγανε και πήγαν να σε γλυτώσουν από τα χειρότερα.
  Την πραγματική πίτα (μαζί με μπύρες κλπ) στην τρώνε μετά που κάνεις τα παιδιά, και φυσικά όχι μόνο οι γιατροί.
  (εύχομαι καλό αποτέλεσμα στις προσπάθειές σας)

 2. Ο/Η Β. Κ. λέει:

  Εμάς η εξωσωματική πέτυχε με την 4η. Τις 3 πρώτες μας έκοβε απόδειξη για 2100 αντί για 3100 που πληρώσαμε και μας έκανε 500Ε έκπτωση. Την 4η μας κράτησε 1500 μόνο και μας έδωσε απόδειξη για 1000. Δυστυχώς, όταν είναι ΛΕΠΤΟ ζήτημα, όπως η Υγεία τα πράγματα είναι δύσκολα. Δημιουργείται μία σχέση εξάρτησης, όπου δεν θέλεις με τίποτα να ρισκάρεις να μην κάνει το καλύτερο για σένα ο γιατρός. Νομίζω ότι, πρακτικά, δεν έχεις δυνατότητα να αποτρέψεις την φοροδιαφυγή του. Γι” αυτό, λοιπόν, πρέπει να γίνονται έλεγχοι από το ΣΔΟΕ και να ανοίγουν οι λογαριασμοί.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

 • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
 • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια