Γρηγορόσημο σε περιφερειακή πολεοδομία της Αττικής

  

Πριν κάποια χρόνια καταθέσαμε με κάποιους συναδέλφους το φάκελο για μεγάλη αποθήκη logistics σε περιφερειακή πολεοδομία της Αττικής.
Ο – εκείνη την εποχή- ελεγκτής Στατικών (αργότερα έμαθα ότι έγινε Διευθυντής της Πολεοδομίας) είχε πάρει 5000€ με την αίτηση, 5000€ με τον έλεγχο των φακέλων και άλλα 5000€ με την έκδοση της άδειας ως γρηγορόσημο.
15.000€ για το τίποτα δηλαδή.
Γιατί τα δώσαμε; Επειδή το έργο ήταν πολύ μεγάλο και θα μπορούσαν να μας τρέχουν 3 και λίγο για οποιοδήποτε λόγο και να καθυστερήσουμε για την έκδοση της άδειας.

Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Πολεοδομία
2 comments on “Γρηγορόσημο σε περιφερειακή πολεοδομία της Αττικής
 1. Ο/Η Λόλα, να ένα μήλο λέει:

  Αυτός που τα δίνει έχει την ίδια ευθύνη με αυτόν που τα παίρνει, φίλε μου….

 2. Ο/Η leipzig λέει:

  Αυτοί οι «έξυπνοι» που τα δίνανε είναι υπαίτιοι για την κατάντια μας!
  Προσοχή! Δεν τα λέω ως κάποιος που δεν γνωρίζει το πραγματικό πρόσωπο της διαφθοράς! Ταλαιπωρούμαι ήδη 8 χρόνια – από πολεοδομία, εφορία και δασαρχείο – με μηνύσεις, πρόστιμα, κτλ. εξ” αιτίας αγοράς αυθαιρέτου από πλειστηριασμό!
  Στην περίπτωση αυτή, έχω δει πολλά. Φακέλλους και αποφάσεις να εξαφανίζονται προς όφελος του δικαιοπαρόχου μου – πολιτικού μηχανικού της περιοχής – που τον φοβούνται για τις παρανομίες που του επέτρεπαν έναντι αδρού λαδώματος!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

 • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
 • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια