Οι Αλλαγές στην Κοινωνία μας είναι απόλυτα αναγκαίες .

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Δημοσθένης Μπόγδης

Κάθε μήνα, βδομάδα  και μέρα που περνάει γίνεται ορατή και δια γυμνού  οφθαλμού η μεταστροφή ατόμων,παρατάξεων και ομάδων στην πληροφόρηση για τηνΟι πορεία της οικονομικοπολιτικης μας κατάστασης όπως διαμορφώνεται ,η χειροτερεύει.

Απο πλευράς Κυβέρνησης ειναι λογικό και σύμφωνο με την κατασταση και τις ελάχιστες ικανότητες της  να περιορίζεται στην προσπάθεια περισυλλογής των φόρων και του ΦΠΑ, για βουλωματα τρυπων στα δημοσιονομικα μας ανεπιτυχώς.

Αυτα τα μέτρα  ήσαν μεν  μέλημα των προηγούμενων Κυβερνήσεων αλλα όχι και τα μοναδικά .

Ακόμη και αυτή η προσωρινή του Λουκά Παπαδήμα εκτός του κουρέματος του χρέους μας προχώρησε την προσπάθεια  εφαρογής των  Αλλαγών  που είχαν νομοθετηθει απο την προηγούμενη του Παπανδρέου.

Έτσι υπήρχε η ελπίδα να σώσουμε την παρτίδα και την Πατρίδα μας με πρόοδο  στην  Ελληνικη Κοινωνία. Αντι να δεχθούμε ένα ψάρι που μας χάρισαν ,να μάθουμε να ψαρεύουμε  μόνοι μας για να πιάνουμε όσα μας χρειάζονται για να επιζησουμε ….

Να αλλάξουμε την Παιδεία,να ανοίξουμε τα κλειστά επαγγέλματα, να θεσπισουμε έναν διαρκή και Δίκαιο φορολογικό Νομο, να καταρτησουμε μια Ισχυρή Αστυνομία, εναντίον των οικονομικών αδικημάτων που θα δικάζονταν απο αδέκαστους και πατριώτες Δικαστές ……

Τα παραπάνω, όπως και η εφαρμογη ενός δίκαιου πιο αντιπροσωπευτικού Εκλογικού Νόμου με μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες παντού, που θα ξέφευγε απο τα σαγόνια της εν Ελλάδι Διαπλοκής του υπάρχοντος συστήματος μας, έμειναν ανάμνηση μιας τίμιας και ειλικρινής προσπάθειας που πρόδωσαν Σαμαράς,Βενιζέλος και Τσίπρας .

Οι πρωθυπουργικές βλακωδεις βλέψεις τους ειναι ακατόρθωτες για το πολιτικό τους μπόϊ και τα ΜΜΕ  που διακωμωδούσαν την κίνηση  Παπακωνσταντίνου για την πίστη εφαρμογη των αποδείξεων ακόμη και απο τους εστιατορες,κάνουν γαργαρα τα όσα έλεγαν και έγραφαν τότε.

Στερνή μου γνώση να σ´ειχα πρώτα ;

Διαδωσέ το...
Posted in Γενική άποψη - γνώμη

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια