Δυο μισθοί στο Δημόσιο

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, στέλεχος κρατικής τράπεζας εκλέγεται και διορίζεται Καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Παραβιάζοντας κατάφορα τη σχετική νομοθεσία σύμφωνα με την οποία ι) δεν μπορεί κάποιος να απασχολείται σε δυο θέσεις στο Δημόσιο και ΙΙ) πρωτοδιοριζομενος σε ΑΕΙ υποχρεούται σε αποκλειστική απασχόληση τουλάχιστον για μια τριετία, ο εν λόγω ´κυριος´ κρατούσε και τις δυο θέσεις (Πανεπιστήμιο και Τράπεζα) επί αρκετούς μήνες. Κάποτε βέβαια τον πήρανε χαμπάρι και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του στη Τράπεζα. Εξυπακούεται ότι δεν υπέστη κάποια πειθαρχική κύρωση και δεν επέστρεψε τα χρήματα που παράνομα και καταχρηστικά εισέπραξε.

Αγαπητέ κε Πάγκαλε,

Ο ένα λόγω συμπολίτης μας, ακραιφνές στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα βρίζει τους πολιτικούς των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα και τους καταλογίζει αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση που ζούμε. Δεν τα φάγαμε μαζί κε Πάγκαλε. Αυτά που έφαγαν ορισμένοι επίορκοι πολιτικοί είναι ψίχουλα σε σχέση με αυτά που έφαγαν (και ακόμα τρώνε) πάρα πολλοί ´ευηπόληπτοί και αγανακτισμένοι ´πολιτες´.

Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Αμοιβές - Συντάξεις - Επιδόματα - Υπερωρίες

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια