Λαδωμα και πάλι λαδωμα – Οργανισμός εργατικής κατοικίας

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: ΣΤΑΘΗΣ Γ.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. 1994. Κάνω αίτηση για δάνειο αποπεράτωσης πρώτης κατοικίας την οποία είχα αγοράσει ένα χρόνο νωρίτερα.
Γίνεται αυτοψία της κατοικίας απο την αρμόδια του γραφείου της Εργ. Κατ. στην Κέρκυρα.
Υποβάλλω 13 δικαιολογητικά. Ενημερώνομαι με επιστολή οτι δάνειο εγκρίνεται και πάω στο αρμόδιο γραφειο για να παραλάβω την επιταγή. Ο αρμόδιος υπάλληλος (το όνομα διαθέσιμο) με στήνει να περιμένω περίπου 1 ώρα. Κατάλαβα οτι στο βάθος μύριζε λάδωμα. ¨Εκανα υπομονή και περίμενα αφού τον ρώτησα 2-3 φορές και πήρα στην σχετική απάντηση οτι δεν ήρθε η σειρά μου (αν και δεν υπήρχε κανενας άλλος στο γραφείο).
Τελικά το μυστήριο λύθηκε.
Ο υπάλληλος μάλλον θα σκέφτηκε οτι «δεν καταλάβαινα» τίποτα και έστειλε τρίτο άτομο να με ενημερώσει οτι » με 50000 δρχ θα έπερνα την επιταγή των 1800000 δρχ σε πέντε λεπτά. Σε πέντε λεπτά πήρα την επιταγή χωρίς να δώσω δραχμη αφού πήγα στο γραφείο του και απαίτησα την επιταγή άμεσα λέγοντας οτι θα τηλεφωνούσα στο νούμερο που αναγραφόνταν στην επιστολή που είχα πάρει για να διαπιστώσω αν έπρεπε να καταβάλλω πλέον του χαρτοσήμου και άλλα 50000 δρχ.

Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Δημόσια Διοίκηση - Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια