Ηθικολόγοι

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Kώστας

Ο αναμάρτητος πρώτος τη λίθω βαλέττω.

Έφυγα στα 18 απο αυτή την χώρα γιατι απο τότε βρώμαγε. Γύρισα, πήγα στρατό. Και ξαναέφυγα.

Όσο περνάει ο καιρός αηδιάζω όλο και περισσότερο με την νοοτροπεία του νεοέλληνα. Μαζί τα φάγαμε, και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και ψέμματα. Ο καθένας νομίζει οτι είναι πιο ηθικός απο τον άλλον. Ανώριμοι και αλαζόνες.

Ολο λόγια και γκρίνια, και δουλειά τίποτα.

Σας είδα να «αγωνίσεστε» να συντηρήσετε τα «κεκτημένα», για να πάτε για καφέ. Μόνο όλη αυτή την ενέργεια να την βάζατε να αλλάξει η πατρίδα, θα ήμασταν αλλού.
«Κεκτημένα» που τα περισσότερα κτήθηκαν με τον γνωστό πελατειακό/ψηφοθηρικό τρόπο.

Πρέπει να αλλάξουμε μυαλά. Η πατρίδα είμαστε εμείς. Προσωπικά δεν με νοιάζει αν δεν «πληρώσει» ή τιμωρηθεί κανένας για όσα γίναν μέχρι σήμερα. Το που θα πάμε με νοιάζει, και με τρομάζει. Άμα περάσει η τρυκιμία, βλέπουμε. Γιατι στην τρυκιμία, αμα καθεσε και βρίζεις τον καπετάνιο, παλι θα πνιγείς.

Ας δώσουμε όλοι ότι μπορούμε στην πατρίδα. Γιατι η πατρίδα είμαστε εμείς. Είναι ευκολο και δεν μιλάω για χρήματα. Να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, τον συνάνθρωπο. Να βρούμε την χαμένη μας ελπίδα. Να δείξουμε οτι μπορούμε και αλλιώς. Ναι, λίθο λίθο, χαμόγελο χαμόγελο.

Και ασε τους να μαλλιοτραβιούνται. Ενώμενοι, με ελπίδα και δουλεία μόνο μπορουμε να πούμε αντίο σε αυτό το σάπιο συστημα. Αλλίως θα παραμείνουμε κομμάτι του και θα πεθάνουμε μαζι του.

Καλή δύναμη σε όλους.

Διαδωσέ το...
Tagged with: , ,
Posted in Γενική άποψη - γνώμη

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια