Υγεία – κατάχρηση στη συνταγογράφιση φαρμάκων

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Γιατροί του τμήματος Ακτινοβιλιών γνωστού περιφερειακού πανεπιστημιακού νοσοκομείου, συνταγογραφούν πανάκριβα παραφαρμκευτικά σκευάσματα, άχρηστα στην πλειονότητά τους. Σε ερώτησή μου για ποιό λόγο γράφτηκαν σκευάσματα αξίας 800 ευρώ για 10 μόνο ακτινοβολίες, η απάντηση ήταν “τι σας πειράζει αφού το ΙΚΑ τα πληρώνει’. Το φαινόμενο είναι γνωστό γιατί όταν το γνωστοποίησα σε γιατρούς παρεμφερούς τμήματος-ογκολόγους-δήλωσα ότι δυστυχώς το γνωρίζουν!!! και προτρέπουν να δώσουμε τα φάρμακα σε άλλους ασθενείς.
Περισσότερα στοιχεία στη διάθεση όποιου ενδιαφερθεί.

Διαδωσέ το...
Tagged with: , ,
Posted in Υγεία - Νοσοκομεία
2 comments on “Υγεία – κατάχρηση στη συνταγογράφιση φαρμάκων
  1. Ο/Η Μίλτος Σινιόσογλου λέει:

    Δεν υπήρξα ποτέ ψηφοφόρους του ή του κόμματός του. Όμως έχει δίκιο 100%. Οι φράσεις μαζί τα φάγαμε και ιδίως μαζί τα τρώμε μας έφεραν ως εδώ.

  2. Στην υγεία. Μετά την εποχή της τρόικας.
    Υπήρξε το εξής μυστικό σχέδιο πλιατσικολογήσεις από τους ανθρώπους της εξουσίας. Οι ασθενείς που φτάνουν στα δημόσια θεραπευτήρια να στέλνονται για εξετάσεις και περίθαλψη στα ιδιωτικά ιδρύματα. {Φυσικά για όσους από αυτούς έχουν δόντι, τα έξοδα επιβαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία}. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: τα ήδη κολοβωμένα από το κούρεμα αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων να έχουν πλέον κυριολεκτικά αφανισθεί.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια