Δεν τα φάγαμε μαζί

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Ημουνα υπάλληλος του ΕΟΤ επί 12 έτη ως ΔΥΑ και ΠΥΑ (Ψάξτε τι σημαίνουν τα αρχικά). Εφυγα το 2000 για την ακρίβεια με έδιωξαν χωρίς αποζημίωση παρ’όλο πού είχα ζητήσει επανειλημμένως μετάταξη μήπως και ησυχάσω από την βρωμιά πού την οσμιζόμουνα από μέσα.

Αν τα έτρωγα κ, Πάγκαλε αυτή τη στιγμή θα είχα 2 πολυκατοικίες δικές μου, εξοχικό, αυτοκίνητο και δεν ξέρω τι άλλο. Απεναντίας αυτή τη στιγμή είμαι χρεωμένος με 200.000 € στις τράπεζες γιατί στην προσπάθειά μου μετά την επιτυχημένη πορεία μου στον ΕΟΤ προσπάθησα να κάνω δική μου επιχείρηση αλλά δυστυχώς έκανα λάθος επιλογή συνεργάτη και βρέθηκα χωρίς να μπορώ να προσφέρω ούτε τα απαραίτητα στην οικογένειά μου. Μπορώ να τα αποδείξω όλα αυτά με ονόματα και στοιχεία γιά το τι συνέβαινε στις Μονάδες του ΕΟΤ επί πολλά χρόνια.

ΔΕΝ δέχτηκα ποτέ μου ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ως προμήθεια γιά διάφορα »έργα» που θα γινόντουσαν στις Μονάδες πού υπηρετούσα και το αποτέλεσμα ήταν να εκδιωχθώ και να μην με αφήσουν τα κυκλώματα (με απειλές) ούτε μέσω δικαστηρίου να διεκδικήσω τουλάχιστον τα δεδουλευμένα. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ κ. ΠΑΓΚΑΛΕ?

Καί μην μού πείτε γιά τις αποδείξεις πού δεν παίρναμε κατά καιρούς γιά τις αγορές μας. ΕΣΕΙΣ μας καταντήσατε σε αυτό το σημείο και ειδικά τούς ελεύθερους επαγγελματίες πού δηλώνανε τα δέοντα στις εφορίες και οι τελευταίες ΠΟΤΕ δεν τα αποδεχόντουσαν με αποτέλεσμα να τούς ζητάνε υπέρογκα ποσά γιά να κλείσουν διετίες, πενταετίες κλπ. Και το ξέρω από πρώτο χέρι από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου ο οποίος δήλωνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ότι τού έμενε το έδινε ξανά στην εφορία υπό μορφή προστίμων. Ομως δεν το “εβαλε ποτέ κάτω και με σπούδασε και με δίδαξε να πορεύομαι ΠΑΝΤΑ με τον Σταυρό στο χέρι.

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ κ. ΠΑΓΚΑΛΕ? Γιατί αυτό έκανα και δεχόμουνα την χλεύη των συναδέλφων μου στον ΕΟΤ πού ήμουνα τόσο τυπικός. Τώρα όμως με έχουν κάνει να το έχω μετανοιώσει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα συμμετείχα στις ρεμούλες των ιθυνόντων γιά να προσφέρω κι’εγώ μιά άνετη ζωή στην οικογένειά μου. ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ. Οτι μού έχει μείνει αυτή τη στιγμή είναι μισό σπίτι κι’αυτό υποθηκευμένο.

Κάποια στιγμή θα δώσω τέλος στη ζωή μου αλλά υπόσχομαι πως όταν γίνει αυτό θα πάρω και κάποιον μαζί μου από ΕΣΑΣ πού μας φτάσατε ως εδώ και μας κάνατε να χάσουμε την αξιοπρέπειά μας. Αν το έκαναν αυτό όσοι αυτοκτόνησαν μέχρι τώρα από οικονομικά προβλήματα θα είχαμε ξεβρωμίσει. Τουλάχιστον όσοι νέοι μπούν στη Βουλή να έχουν συνείδηση και όραμα γιά την χώρα και τούς συμπολίτες τους και όχι για την τσέπη του. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.

Διαδωσέ το...
Posted in Γενική άποψη - γνώμη
One comment on “Δεν τα φάγαμε μαζί
  1. Ο/Η georgesarl λέει:

    Νομίζω κ. Πάγκαλε, με όλον τον σεβασμό ότι δεν τα φάγαμε μαζί. Έως σήμερα δεν έχει αναδειχτεί στον τύπο ή γενικά στα ΜΜΕ καμμία ιστορία εις βάρος σας, για κάποιο λ.χ. βολεματάκι δικού σας ανθρώπου, για κάποια εξυπηρέτηση σε πολυπλόκαμα συμφέροντα κττ. Ούτε εσείς άλλωστε έχετε ομολογήσει, αποκαλύψει, εξιστορήσει κάποια συγκεκριμένη περίπτωση που να είχατε προβεί σε ενέργεια που οδηγούσε σε αθέμιτη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ή σε πέραν των προβλεπομένων νόμιμων κριτηρίων τοποθέτηση κάποιου σε θέση δημόσιας ευθύνης. Επομένως, αν θέλουμε να αναγνωρίσουμε αυτή την πραγματικότητα θα έπρεπε ή να πείτε «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ», εννοώντας τους πολίτες με όλους τους άλλους πολιτικούς πέραν από εσάς, ή «ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ» εννοώντας κάθε φορά το ένα μέρος από αυτή τη σχέση, αν το άλλο δεν είχε συμμετοχή. Άρα, τώρα ή ΦΑΓΑΤΕ και εσείς ο ίδιος, όπως συνάγεται από τη γενική σας θέση, ή ΦΑΓΑΜΕ μόνο εμείς, αφού δεν έχει αποδειχθεί κάτι εναντίον σας. Τελικά τί ισχύει; Μήπως τα ΦΑΓΑΜΕ μόνοι μας;

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια