Τμήμα ηλεκτρολόγων δήμου Ξ

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Δούλεψα με σύμβαση την προηγούμενη 10ετία και ξέρω.
Έχουμε και λέμε: 16 άτομα με μισθούς 1600 – 1800 που τα 12 μπήκαν από ρουσφέτι και που μερικοί δεν είναι καν ηλεκτρολόγοι και μερικοί ούτε να αλλάξουν πρίζα στο σπίτι τους δεν ξέρουν. Το πολύ στη <> να αλλάξουν μια λάμπα την ημέρα και αυτήν ο ένας την αλλάζει ο άλλος κρατάει τη σκάλα και ο τρίτος κοιτάει. Στη <> είναι από καφενείο σε καφενείο ή σε βόλτες με τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας για να περάσει το 6ωρο που <>. Αν δεν τους ξέρεις μπορεί να τους περάσεις για εφοπλιστές με τις αμαξάρες τους, τα εξοχικά τους και τα σκάφη τους. Είναι γνωστή η ιστορία στην πόλη μας όπου σε έναν από αυτούς ανατέθηκε να τραβήξει ρεύμα για ένα ξύλινο σπιτάκι στην κεντρική πλατεία και αυτός μετά από άκαρπες προσπάθειες… πλήρωσε ηλεκτρολόγο/ελεύθερο επαγγελματία για να το κάνει!!!

Τα άτομα δεν υπάρχουν από την καλοπέραση. Θυμάμαι μια μέρα που δεν είχαμε κάνει ΤΙΠΟΤΕ γυρνώντας από το καφενείο (εν ώρα <> ) βλέπουμε κάτι καινουρια φωτιστικά και αρχίζει ο μόνιμος που ήταν μαζί μου να ξεφυσάει αγανακτισμένος… -Τι έπαθες; του λέω. Λέει -Ε ρε γμτ. Όλα αυτά τα φωτιστικά που βάζουν μετά ποιος θα τα συντηρήσει ρε γμτ!
Ακόμα γελάω όταν το σκέφτομαι.

Για το ηλεκτρολογικό υλικό δεν γίνεται ούτε διαγωνισμός ούτε τίποτε. Απλά είναι 3 εταιρίες που κάθε χρόνο εναλλάσσονται και πουλάνε 20-30% πιο ακριβά από ότι κανονικά. Μιλάμε για αρκετά λεφτά.
Για αναθέσεις έργων είχα ακούσει πολλά… Από ότι κατάλαβα από παντού κάποιος προϊστάμενος/αντιδήμαρχος τα έπερνε.
Κατά τη γνώμη μου δε χρειάζονται πάνω από 5 άτομα αντί για 15 και πάλι το πολύ κανα 4ωρο να χρειαζόταν να δουλεύουν ακόμη κι αν οι 2 είχαν άδεια. Ούτε δικαιολογούνται αυτοί οι μισθοί φυσικά (τότε).
Αν όλα ήταν σωστά θα είχαμε γλιτώσει 2-3.000.000 ευρώ τις τελευταίες 10ετίες μόνο από αυτά.

Διαδωσέ το...
Tagged with:
Posted in Δημόσια Διοίκηση - Τοπική Αυτοδιοίκηση
One comment on “Τμήμα ηλεκτρολόγων δήμου Ξ
  1. Ο/Η TS λέει:

    Όπου είναι η λέξη δουλειά.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια