Πως έγινε η ρεμούλα στην υγεία και όλοι οι εισαγγελείς κανουν την παπια. Γιατί;

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Κάποιος «έξυπνος» υπουργός υγείας έβαλε κάποτε πλαφόν στις τιμές των υλικών με αποτέλεσμα, βίδα που στοίχιζε 15€ να έχει πλαφόν ανώτερης τιμής 980€. Ο μάγκας που είχε την εταιρεία φυσικά την πουλούσε 980€ αφού του έδινε το δικαίωμα το ΦΕΚ και ο πιο μάγκας γιατρός έπερνε μίζα περίπου 30% μαύρα απο το εκάστοτε χειρουργείο. Το τραγικό αποτέλεσμα δεν είναι μόνο τα λεφτά που φαγωθήκανε, αλλά στο ότι ψάχνανε θύματα ( ασθενείς ) που με τη παραμικρή ενόχληση τους παραπέμπανε σε χειρουργείο. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν φυτεμένες βίδες στην σπονδυλική στήλη που δεν θα έπρεπε να είχαν και αυτή τη στιγμή πολοί απο αυτούς αντιμετωπίζουν πολύ χειρότερα προβλήματα απο αυτά που είχαν πριν το χειρουργείο.

Κύριοι Γιατροί στο ΚΑΤ, ΝΙΚΑΙΑ, ΘΡΙΑΣΕΙΟ, ΒΟΥΛΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ, κλπ κλπ κλπ πως μπορείτε και κυκολφορείται ακόμα στους διαδρόμους? Τετράκις ισόβια θα έπρεπε να σας είχαν δικάσει… Μαζί με τους διοικητές των νοσοκομείων σας που σας αφήνανε ανενόχλητα να χρεώνετε το Ελληνικό δημόσιο για να αγοράζεται βίλες και κότερα.

Πως ξαφνικά και σταματήσατε να βάζετε βίδες????? Κάνατε γερή μπάζα και τώρα τα απολαμβάνεται???

 

Διαδωσέ το...
Posted in Υγεία - Νοσοκομεία
2 comments on “Πως έγινε η ρεμούλα στην υγεία και όλοι οι εισαγγελείς κανουν την παπια. Γιατί;
  1. Ο/Η dikriskos λέει:

    Όντας γιατρός στο ΚΑΤ, έχω να επιβεβαιώσω στο 100% τα σχόλια του παραπάνω αναγνώστη. Η απάντηση στο τελευταίο ερώτημα του είναι ότι μετά τα τελευταία σκάνδαλα και τις αποκαλύψεις για τις μίζες των εταιρειών, οι εταιρείες «έκοψαν» τις προμήθειες των γιατρών και έτσι έπαψε να υπάρχει το κίνητρο για χειρουργείο. Η ιατρική και ειδικά η ορθοπαιδική είναι μια πολύ «ελαστική» επιστήμη, οι ενδείξεις για χειρουργείο δεν είναι απόλυτες, κι έτσι πάντα υπάρχει νόμιμο «παραθυράκι» στην ιατρική δεοντολογία για να πραγματοποιήσεις ένα χειρουργείο. Η μόνη διαφωνία μου είναι ότι το μεγάλο φαγοπότι με τα φακελάκια και τις μίζες των εταιρειών έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 30 χρόνια από τους σημερινούς «60ρηδες» γιατρούς, οι οποίοι τα τελευταία 30 χρόνια λυμαίνονται τα ταμεία εις βάρος του ελληνικού δημοσίου, πολλοί δε από αυτούς με 6ψήφιο μηνιαίο εισόδημα. Πρόκειται για τους σημερινούς διευθυντές των κλινικών του ΕΣΥ, οι οποίοι φυσικά έχουν αρκετά υψηλές διασυνδέσεις ώστε ακόμα και να προκύψει καταγγελία σε βάρος τους να τη βγάλουν καθαρή, καθώς ακόμα και το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου απαρτίζεται από όμορους διευθυντές του ΕΣΥ που φυσικά θα βγάλουν «λάδι» τους συναδέλφους τους. Υπάρχουν όμως και πολλοί νέοι γιατροί ηλικίας κάτω των 40, οι οποίοι δουλεύουν σε απάνθρωπα ωράρια, ως και 100 ώρες την εβδομάδα, απλήρωτοι, οι οποίοι στην ουσία είναι αυτοί που στηρίζουν τη λειτουργία του ΕΣΥ για να μπορούν οι διευθυντές ανενόχλητοι να λειτουργούν το δημόσιο νοσοκομείο σαν ιδιωτικό ιατρείο θησαυρίζοντας εις βάρος του ελληνικού δημοσίου.

  2. Ο/Η Φαράντος Χαράλαμπος λέει:

    Γιατρός επίσης. Το πρόβλημα όμως ξεκινά από τους Υπουργούς που έβγαζαν τα ΦΕΚ με τις υπερτιμολογήσεις των υλικών, έπερναν οι ίδιοι μίζες όπως και τα κόμματά τους (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) και φύσικα και οι αλήτες «γιατροί» οι οποίοι είναι επίσης σχεδόν όλοι μέλη των ανωτέρω βρομοκομμάτων. Και φυσικά συνένοχος και ο Πάγκαλος, ο οποίος ως μέλος του υπουργικού συμβουλίου ήξερε τα περί ΦΕΚ κλπ, αλλά έκανε την πάπια και όπως δήλωσε και ο ίδιος έφαγε κι όλας μαζί με τον κομματικό του συρφετό. Με αυτό το σκυλολόι τα έφαγε μαζί ο ξετσίπωτος Πάγκαλος, που τολμά να προσβάλει αρκετούς έντιμους ανθρώπους αυτής της χώρας (μεταξύ αυτών και αφελείς ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ)

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια