Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κτιρίων – φωτοβολταϊκά

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Ανώνυμος

Για να γίνει κανείς Ενεργειακός επιθεωρητής απαιτείται σχετικό πτυχίο, παρακολούθηση μαθημάτων για το θέμα, εξετάσεις ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ στον ίδιο τομέα; Και που στα κομμάτια θα τη βρει; Με τέτοια ανεργεία ποιός προσλαμβάνει νέους μηχανικούς για αυτό το σκοπό; Ουσιαστικά κλείνετε το επάγγελμα σε όλους τους νέους.

Ανεστάλεισαν οι άδειες για φωτοβολταϊκά. Δώσαμε στους αγρότες δικαίωμα να καταναλώσουν έφορη γη για να βάλουν ΦΒ και να κάθονται εισπράτοντας τα γκαφρά αφού τους καταστρέψαμε με τις επιδοτήσεις και την γενικότερη αγροτική πολιτική αντί το νομοθετικό πλαίσιο να φροντίσει να μπει ένα ΦΒ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΡΑΤΣΑ πολυκατοικίας στις μεγάλες πόλεις που έχουν και μεγάλη κατανάλωση ενέργειας. Φροντίζοντας η νομοθεσία έτσι ώστε να μην πλακώνονται οι διάφοροι ιδιοκτήτες για το ποιος και πως. Πχ να συνδεθεί στο ρολόι των κοινοχρήστων και να μοιράζονται τα έσοδα με κάποια φόρμουλα, ποσοστό συμμετοχής, χιλιοστά ή ό,τι άλλο.

Οπότε τώρα που ανεστάλεισαν οι άδειες οι σχετικές εταιρίες πάνε για φούντο, οι εργαζόμενοι σε αυτές, ακόμα και τα ελληνικά εργοστάσια παραγωγής ΦΒ. Πραγματικά ήθελα να ήξερα ποιος τα σκέφτεται αυτά.

Διαδωσέ το...
Tagged with: ,
Posted in Επενδύσεις - Επιχειρήσεις

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

  • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
  • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια