Η Kαμόρα θα ήταν πιο διακριτική από τους φαρμακοποιούς

  

Δημοσιεύθηκε από τον/την: Νονός

Στο άρθρο 33/2-9-1993 του, εγκεκριμένου μάλιστα και από την ελληνική δικαιοσύνη, “ ΚΏΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΊΑΣ” διαβάζουμε:

Σχέσεις φαρμακοποιού με βοηθούς φαρμακείων, άλλους φαρμακοποιούς κλπ.
Κείμενο Άρθρου 33
1. Οι φαρμακοποιοί οφείλουν να μην προτρέπουν τους βοηθούς άλλων συναδέλφων τους όπως εγκαταλείψουν αυτούς για να τους προσλάβουν οι ίδιοι.
2. Σε περίπτωση που εργαζόμενος βοηθός φαρμακείου εκφράσει την επιθυμία να εργασθεί σε άλλο φαρμακείο, τότε ο φαρμακοποιός στον οποίο ο βοηθός επιθυμεί να εργασθεί, πρέπει να ενημερώσει τον συνάδελφό του, στον οποίο υπηρετεί ο βοηθός, για την πρόθεσή του αυτή.
Κάθε διαφορά που θα προκύψει ενδεικνύεται να αχθεί προς επίλυση στο φαρμακευτικό σύλλογο.
….
Αντιλαμβάνεσθε με τι καθεστώς δουλείας αντιμετωπίζουν τους υπαλλήλους τους.
Βάσει του κώδικα …δεοντολογίας υποχρεούνται (οι καημένοι) οι φαρμακοποιοί να “ρουφιανεύουν” μεταξύ τους , τους υπαλλήλους τους που δικαιωματικά και θεμιτά επιθυμούν και προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας, αμοιβής, εξέλιξης κλπ.
Πλήρης κατάργηση του ελεύθερου ανταγωνισμού και του δικαιώματος της ελεύθερης επιλογής εργασίας, ενδεχομένως (ας μιλήσουν και οι νομικοί) και προσβολή προσωπικότητας , η και παράβαση νόμου περί προσωπικών δεδομένων κλπ

Διαδωσέ το...
Posted in Κλειστά επαγγέλματα
2 comments on “Η Kαμόρα θα ήταν πιο διακριτική από τους φαρμακοποιούς
 1. Ο/Η Κώστας Βάσης λέει:

  Οι φαρμακοποιοί το 2011 έκαναν απεργία για να μην ανοίξει… το κλειστό τους επάγγελμα και καταργηθούν χουντικά προνόμια όπως πληθυσμιακοί/γεωγραφικοί περιορισμοί, κληρονομκότητα και «μαύρη» εμπορία κρατικών αδειών λειτουργίας φαρμακείων και άφηναν χρόνια πάσχοντες από σοβαρά νοσήματα χωρίς φάρμακα, για τα εργασιακά των υπαλλήλων τους θα ενδιαφερθούν;
  Πάρτυ… με τις αγοραπωλησίες κρατικών αδειών (εως και 500.00 ευρώ), πάρτυ… και με τις συνταγές παρέα με τους γιατρούς (άλλα μπουμπούκια… αυτοί).

  • Ο/Η Κώστας Βάσης λέει:

   Πάρτυ… με τις αγοραπωλησίες κρατικών αδειών (εως και 500.000 ευρώ), πάρτυ… και με τις συνταγές παρέα με τους γιατρούς (άλλα μπουμπούκια… αυτοί).

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Η γνώμη σας

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο.

 • Συμφωνώ (81%, 558 Votes)
 • Διαφωνώ (19%, 135 Votes)

Total Voters: 693

Loading ... Loading ...
Πρόσφατα σχόλια