SUNLIGHT-Logo-ReliableBatterySolutions-L

Με νέα εταιρική ταυτότητα και ανανεωμένο website, η “Συστήματα Sunlight” (μέλος του ομίλου Olympia, του οποίου ηγείται ο Πάνος Γερμανός) φιλοδοξεί να ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή.

Η ανανεωμένη επικοινωνιακή ταυτότητα της εταιρείας αντανακλά τη στρατηγική της δέσμευση για ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση μπαταριών και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στην εξέλιξή της, προσαρμόζεται στα νέαδεδομένα, ενώ παράλληλα θέτει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες, όπως η έμφαση στον τομέα της βιομηχανικής μπαταρίας, με τις πωλήσεις των εν λόγω μπαταριών να συνεισφέρουν ποσοστό 91% στον κύκλοεργασιών το 2014 (έναντι 72% το 2010).

Στο πλαίσιο ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας, η SUNLIGHT επανασχεδίασε το λογότυπό της, συνοδεύοντάς το με το επικοινωνιακό μήνυμα “Reliable Battery Solutions”, το οποίο αποτυπώνει πλήρως το όραμά της να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη και την πρώτη επιλογή των πελατών της στον τομέα της μπαταρίας, λειτουργώντας με ακεραιότητα και παράγοντας αξία σε όλο το επιχειρησιακό οικοσύστημά της.

Ορόσημο στη νέα εταιρική ταυτότητα της SUNLIGHT είναι το νέο website της, το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο. Το ανανεωμένο website εστιάζει στους βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησής της, όπως οι μπαταρίες έλξης(για περονοφόρα οχήματα), εφεδρικής χρήσης (για τηλεπικοινωνίες, ανανεώσιμες πηγές, UPS κλπ), προηγμένης τεχνολογίας (για υποβρύχια, τορπίλες κλπ), αλλά και καταναλωτικές μπαταρίες TOSHIBA. Ο φιλικός σχεδιασμός του προσφέρει δυνατότητα εύκολης και γρήγορης πλοήγησης με βάση το προϊόν, την τεχνολογία της μπαταρίας ή την εφαρμογή / κλάδο δραστηριότητας (π.χ. logistics, τηλεπικοινωνίες, ups, ανανεώσιμες πηγές, επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, άμυνα κλπ). Επιπλέον, μέσω του corporate blog που φιλοξενεί, παρέχει σημαντικό πληροφοριακό υλικό και αρθρογραφία γύρω από την παγκόσμια αγορά της μπαταρίας, ενώ δίνει ταυτόχρονα την επιλογή στον επισκέπτη να έχει πρόσβαση στα social media της εταιρείας (Linkedin, Facebook, Twitter, Google Plus, Youtube κλπ).

Συνεργάτης στη διαδικασία επανασχεδίασης της εταιρικής ιστοσελίδας της SUNLIGHT ήταν η εταιρεία Crowdpolicy.