Μοσχάτο – Ταύρος Ανθρώπινη πόλη

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου

Συνδυασμός «Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος»

head
Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου

aefthimiou200ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου: Γεννήθηκε το 1958. Η οικογένειά του κατοικεί στο Μοσχάτο από το 1926. Είναι παντρεμένος, με δύο γιους φοιτητές. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στις τηλεπικοινωνίες και στον αυτοματισμό και διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» στο Ε.Μ.Π.. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγητής μέχρι την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής Μοσχάτου-Ταύρου ενώ εργαζόταν στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Μοσχάτου εκλέγεται από το 1987.Στην πορεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος έχει εκλεγεί πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί σειρά ετών, ενώ έχει θητεύσει ως πρόεδρος ή μέλος Δ.Σ. σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου. Επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει το Δήμο από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και ως Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Είναι εκλεγμένος στο εποπτικό συμβούλιο της ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής).Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εκλέγεται Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, αναλαμβάνοντας το δύσκολο εγχείρημα της συνένωσης των δύο πρώην Δήμων, σε έναν νέο, ενιαίο και ισχυρό σύγχρονο Δήμο. Με καθημερινή δουλειά, με πρόγραμμα και θέληση, όχι μόνο καταφέρνει να κερδίσει «το στοίχημα» της συνένωσης, αλλά πραγματοποιεί σημαντικές αλλαγές θέτοντας γερές βάσεις για έναν σύγχρονο και ισχυρό Δήμο.
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, φέρνει στο Δήμο μεγάλα έργα υποδομής, διαχειρίζεται συνετά τα οικονομικά του προκειμένου να καλύψει τις οφειλές περασμένων ετών, δημιουργεί μία ισχυρή ομπρέλα κοινωνικής προστασίας των πολιτών, βρίσκεται μπροστά στις διεκδικήσεις και στους αγώνες με τους πολίτες και αγωνίζεται για να δημιουργήσει ένα Δήμο πρότυπο, με κοινωνική συνοχή, ικανό να προσφέρει την ποιότητα ζωής που αξίζουν οι κάτοικοί του.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Μοσχάτου

vlaxou_aliferi200ΑΛΕΙΦΕΡΗ – ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Συνταξιούχος Γυμνασιάρχης: Γεννήθηκε το 1948 και μεγάλωσα στο Μοσχάτο. Μετά την αποφοίτησή της από την Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών εργάστηκε για οκτώ χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση μέχρι και τον διορισμό της στη δημόσια το 1979. Αρχικά υπηρέτησε σε σχολεία της επαρχίας και του Πειραιά. Από το 1982 άσκησε τα καθήκοντα της ως φιλόλογος στο 2ο Λύκειο Μοσχάτο μέχρι και το 2002 όπου της ανατέθηκε η διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Μοσχάτου. Υπηρέτησε ως Διευθύντρια του Γυμνασίου έως το 2007 όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Μετά την συνταξιοδότηση της ασχολήθηκε με μαθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης στο φροντιστήριο του Δήμου και στην «Κιβωτό του Κόσμου». Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά 32 και 35 ετών.
antonakakis_anton200ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΑΚΗΣ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Μηχανικός συγκολλήσεων & Επιθεωρητής Μη Καταστροφικών Ελέγχων στο Κέντρο Ερευνών Δοκιμών Προτύπων ΔΕΗ: Γεννήθηκε το 1958 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Παντρεμένος με την Μαρία Καλμπουρτζή, έχουν τρία παιδιά. Εργάζεται Αν. Τομεάρχης στη ΔΕΗ/ΚΔΕΠ/ΤΜΜΔΕ και ως υπεύθυνος στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής. Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ με περαιτέρω πτυχία στους Μη Καταστρεπτικούς Ελέγχους και με σχετικές δημοσιεύσεις σε Διεθνή Συνέδρια. Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΕΜΚΕ και ενεργό μέλος σε πολλούς συλλόγους και οργανισμούς(WGI, EΕΤΕΜ κ.α) , έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΤΟΕ/ΚΔΕΠ/ΓΕΝΟΠ.
georgaki-bourousi_amalia200ΓΕΩΡΓΑΚΗ – ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΑΜΑΛΙΑ (ΑΙΜΥ) του ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, Οικιακά: Γεννήθηκε στο Σύδνεϋ Αυστραλίας το 1972. Κατοικεί στο Μοσχάτο τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Μπουρούση και έχουν δύο παιδιά, την Αναστασία (15 ετών) και τον Χρήστο (12 ετών), που φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου. Είναι απόφοιτη σχολής Τουριστικών Επιχειρήσεων και διατηρεί μικρή τουριστική μονάδα στη Λευκάδα. Από το 2006 προσφέρει τις υπηρεσίες της σχολικής τροχονόμου στο 4ο-5ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων με αποκορύφωμα την επιτυχή συμμετοχή της στο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
gougoulouli_stamatia200ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΛΗ – ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Δασκάλα – Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου: Γεννήθηκε στην Τσαριτσάνη Λάρισας. Είναι δασκάλα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Πολύμερο, Αξιωματικό του Π.Σ. και έχει δυο παιδιά. Τον Δημήτρη, φοιτητή Ε.Μ.Π. και τη Μάρω, μαθήτρια Λυκείου. Διδάσκει ελληνικό παραδοσιακό χορό. Πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου και της Ραλλείου Π.Α. με εξομοίωση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Π.Α. Μέλος στον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας. Πρώην μέλος στο Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου. Πρόεδρος στο ΣΕΜ. Αντιπρόεδρος Δευτ/μιας Σχολικής Επιτροπής και Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα πρόληψης και προαγωγής υγείας.
deiksimos_akis200ΔΕΙΞΙΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (ΑΚΗΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ, Τραγουδιστής: Γεννήθηκε το 1977 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Σπούδασε και ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Τα πρώτα βήματα έγιναν στο Μοσχάτο με την πολύ γνωστή παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Επαγγελματίας συνθέτης και τραγουδιστής, έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.
dimitrakis_stathis200ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Γεωπόνος – πρώην Διευθυντής Περιβάλλοντος Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου: Γεννήθηκε το 1958 στην Άρτα. Είναι παντρεμένος με την Συμβολαιογράφο Έφη Χατζηδούκα και έχουν 2 παιδιά. Πτυχιούχος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (ΑΓΣΑ), κάτοχος πτυχίου Master. Εργάστηκε 2 χρόνια στον ΟΓΑ και από το έτος 1987 προσλήφθηκε με την ειδικότητα του Γεωπόνου στο Δήμο Μοσχάτου όπου εργάστηκε συνεχώς μέχρι το τέλος του 2013 που συνταξιοδοτήθηκε. Διετέλεσε Προϊστάμενος και κατόπιν Διευθυντής Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
dimitriou_aris200ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Συνταξιούχος μηχανικός αεροσκαφών: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Πτυχιούχος Μηχανικός Α/φών,μέλος του Τ.Ε.Ε. Εργάσθηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) σαν Επιθεωρητής Ποιοτικού Ελέγχου και Προϊστάμενος Συνεργείων Επίγειων Μέσων Α/φών. Υπήρξε αθλητής του Εθνικού Πειραιά, του Α.Ο Μοσχάτου και της ΕλευθερίαςΜοσχάτου. Διετέλεσε Διαιτητής Ποδοσφαίρου, Αντιπρόεδρος της Ελευθερίας Μοσχάτου και Πρόεδρος της Ένωσης Προώθησης Εργασιακού Αθλητισμού. Μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Σωματίου Μηχ. Α/φών, Μέλος του Ε. Κ. Θήβας και του Πανελληνίου Συλλόγου Μηχ. Α/φών. Εθελοντής αιμοδότης στο Παίδων Αγ. Σοφία και Εθελοντής Εκπαιδευτής Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου μας.
dimitriou_petros200ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος πρώην Δήμου Μοσχάτου: Γεννήθηκε στις Ροβιές Ευβοίας. Παντρεμένος με την Αρχοντούλα Φραντζή και έχει έναν γιό 28 ετών. Εργάσθηκε επί 30 χρόνια στον Δήμο Μοσχάτου, τα τελευταία χρόνια ως προϊστάμενος στα ΚΕΠ και στην καθαριότητα. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος πρώτη φορά το 2010 και ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου από την 1/1/2011 έως και σήμερα.
kazalas_xristos200ΚΑΖΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ασφαλιστικός πράκτορας: Γεννήθηκε, κατοικεί και εργάζεται στο Μοσχάτο. Απόφοιτος Γυμνασίου και Λυκείου Μοσχάτου. Απόφοιτος Ανωτάτης Σχολής Πολεμικού Ναυτικού. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Μοσχάτου σε θέματα δημοτικής αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Συγκοινωνίας, Κ.Ε.Π. και γραφείου ενημέρωσης. Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής επιτροπής και Δ.Σ. ΚΑΠΗ. Πρόεδρος σχολ. Επιτροπής 2ου Λυκείου. Το 2000 επί Αντιδημαρχίας του ιδρύθη ο ΟΝΑ και το 2005 και 2006 Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και διετέλεσε το 2011 και 2012 Πρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.
kalogeropoulos200ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ, Επιχειρηματίας: Γεννήθηκε στην Αταλάντη Φθιώτιδας το 1970. Ήρθε στον Μοσχάτο το 1987 όπου διαμένει μόνιμα από τότε. Σπούδασε ψυκτικός στη Σιβιτανίδειο σχολή. Δραστηριοποιείται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο Μοσχάτο από το 1998, σε κατάστημα μαζικής εστίασης. Έχει διατελέσει μέλος, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος από το 2004 έως 2008 στην ΕΒΕΜ (Επαγγελματική Βιοτεχνική Ένωση Μοσχάτου). Σήμερα είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, από όπου συνεχίζει τη συνδικαλιστική του δράση. Είναι παντρεμένος με την Άννα Σιάνου. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί τον Ιούνιο. Διεκδικεί την εκλογή του στον Δήμο σαν Δημ. Σύμβουλος, για πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου «Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος».
karavaselas_stathis200ΚΑΡΑΒΑΣΕΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Δάσκαλος: Γεννήθηκε στο Λιανού Αρκαδίας. Είναι παντρεμένος με την επίσης δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου Σουζάνα Σπηλιώτη και έχουν δύο κόρες την Ιωάννα και την Γεωργία-Ανδριάνα. Σπούδασε παιδαγωγικά: Στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και στην παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης. Μεταπτυχιακές σπουδές: Στο τμήμα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: «Η προστασία του περιβάλλοντος μέσω της διδασκαλίας στο σχολείο». Συμμετείχε σε συλλόγους και σωματεία, πρόεδρος δασκάλων, αντιπρόσωπος ΔΟΕ, ΑΔΕΔΥ. Σήμερα είναι: Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Επίσης είναι Υποδιευθυντής του 2ου Δημοτικού σχολείου Μοσχάτου και εθελοντής αιμοδότης στο δήμο μας.
karavia_vasiliki200ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΗΛΙΑ, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων: Γεννήθηκε και κατοικεί στο Μοσχάτο. Έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή JEANNE D” ARC. Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιά Μιλά άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά. Εκλέχθηκε Δημ. Σύμβουλος το 2006 στο δήμο Μοσχάτου και το 2010 στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου. Διετέλεσε 2008-10 Πρόεδρος Ο.Ν.Α. – Οργαν. Νεολαίας – Άθλησης. 2006-10 Πρόεδρος 6ης Σχολ. Επιτροπής, 4ο & 5ο δημοτικά. 2011-2014 Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, Αντιδήμαρχος Ταύρου, Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου.
kollias_dimitris200ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, Οικονομολόγος: Γεννήθηκε στο ΜΟΣΧΑΤΟ το 1959 όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Παντρεμένος με την Αλεξάνδρα από το 1989 με δύο παιδιά την Σοφία και τον Σπύρο. Πτυχιούχος οικονομικών (ΑΣΟΕΕ). Μέλος του ΔΣ της ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ως υπεύθυνος ακαδημιών τα τελευταία 10 χρόνια. Μέλος του ΔΣ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μοσχάτου ως Γενικός Γραμματέας.
kotzampasakis_vagelis200ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Καθηγητής φυσικής αγωγής: Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Το 1982 αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, το 1987 μετατέθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου όπου εργάζεται ως σήμερα. Από το 1992 είναι εθελοντής προπονητής στα πρόγραμματα των Special Olympics Ελλάς (για άτομα με διανοητική αναπηρία) πήρε μέρος σε επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα αποκτώντας πλήθος μεταλλίων. Βραβευμένος το 2005 από τη Βουλή των Ελλήνων για τη προσφορά και το έργο του. Με την ενασχόλησή του στον εκπαιδευτικό χώρο, τη φροντίδα των παιδιών με ειδικές ικανότητες και το ενδιαφέρον του για τα κοινά της πόλης στην οποία ζει και εργάζεται, συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
kritharis200ΚΡΙΘΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ, Χειρούργος Οδοντίατρος: Γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Λιλή. Τελείωσε την Οδοντιατρική Σχολή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Υπήρξε τακτικό μέλος στο Διοιηκητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών τα έτη 1999-2003, τακτικό μέλος Γενικής Συνέλευσης Τμήματος στην Οδοντιατρική Σχολή τα έτη 2000-2002 και αναπληρωματικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο Οδοντιατρικής Σχολής τα έτη 2000-2002. Έκανε μεταπτυχιακό στη Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ιδιωτικό ιατρείο στο Μοσχάτο. Έχει τιμητική διάκριση από το Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου για την εθελοντική δράση, συμμετοχή και προσφορά του στο κοινωνικό έργο του δήμου και της τοπικής κοινωνίας.
loukaki_ntenia200ΛΟΥΚΑΚΗ – ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΝΤΕΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια ΚΕΔΕ: Γεννήθηκε και κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή Σωτήρη Κουτσούκο και έχουν δύο κόρες. Απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτιστική Διοίκηση. Εργάζεται στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος από το 1998. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών από το 2003 έως το 2010. Από το 2010 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και των Κ.Α.Π.Η.
loukopoulos_antonis200ΛΟΥΚΟΥΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Δημοσιογράφος: Είναι μόνιμος κάτοικος Μοσχάτου από το 1969. Προέρχεται από οικογένεια με μακρόχρονη κοινωνική προσφορά στον τόπο μας. Ο πατέρας του Γεώργιος διετέλεσε επί μακρόν Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου. Η μητέρα του Ειρήνη προσέφερε και στήριξε ιδιαίτερα τη συλλογική προσπάθεια των συμπολιτών μας για την ανέγερση και λειτουργία του Γηροκομείου Μοσχάτου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ινστιτούτο MS INTERNATIONAL στον τομέα της Εμπορικής και Ξενοδοχειακής Διαχείρισης (Commercial & Hotel Management) και της Προώθησης Προϊόντων (Marketing). Διετέλεσε διαχειριστής ΕΠΕ, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕ στον ξενοδοχειακό χώρο και εστίασης, των εκδόσεων και διαφήμισης. Δραστηριοποιείται στη διαχείριση και ανάπτυξη εμπορικών και τουριστικών επιχειρήσεων, τον σχεδιασμό και την προώθηση εξειδικευμένων εντύπων περιοδικού τύπου – οδηγών, αρθρογραφώντας ως δημοσιογράφος στην αντίστοιχη θεματολογία.
mavrogenidou200ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, Μουσικός σολίστ: Γεννήθηκε στο Μπρνο της Τσεχίας και ασχολείται με τη μουσική από επτά ετών. Έχει διεθνή καριέρα σαν μουσικός σολίστ και σημαντική πορεία στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Η δισκογραφική της δουλειά είναι πλούσια. Διδάσκει φλάουτο, πιάνο και μουσική δωματίου στο Ωδείο Τέχνης Γ. Β. Φακανάς στο Μοσχάτο.
merikas_giorgos200ΜΕΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού ε.α.: Γεννήθηκε στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας. Κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι Αξιωματικός Π.Ν. ε.α. Δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης αυτών. Κατέχει Δίπλωμα Εκκλησιαστικής (Βυζαντινής) Μουσικής και συμμετέχει σε Χορωδιακά σχήματα. Παντρεμένος με την δασκάλα Νατάσα Στασινοπούλου, έχει δύο γιούς τον Αντώνη που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και το Γιάννη μαθητή Β” Λυκείου.
missas_kost200ΜΙΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ, Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρίας: Γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Μοσχάτο από το 1992. Παντρεμένος με την Δήμητρα Πιερρινάκου, έχουν δύο γιούς, τον Λεωνίδα-φοιτητή ΤΕΦΑΑ και τον Ιωάννη-μαθητή Γυμνασίου. Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών με παράλληλες σπουδές σε Χρηματοοικονομικά και Ασφαλιστικά. Αθλητής μπάσκετ επί 17 έτη σε Α” και Β” Εθνική κατηγορία, διαθέτει πτυχίο προπονητού Μπάσκετ. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, μέλος ΔΣ του ΕΑΚΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ και μέλος ΔΣ της ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ. Σήμερα εργάζεται ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Εργασιών στον Όμιλο Σφακιανάκη.
mixalopoulos_xristos200ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ, Ηλεκτρολόγος – Ιδιωτικός Υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1963 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος (τεχνικός προϊστάμενος – ηλεκτρολόγος). Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου (Ιανουάριος 2011 έως Απρίλιος 2014), καθώς επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μοσχάτου (2001-2003) και Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.
mpoutsis_antonis200ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, Τραπεζικός υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1968 στο Μοσχάτο, όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Παναγιωτοπούλου, με την οποία έχουν δύο κοριτσάκια. Εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική τράπεζα από το 1995, στον τομέα των πιστοδοτήσεων. Δημοτικός σύμβουλος από το 1990 και επενεκλεγείς το 1994, το 2006 και το 2010. Από το 2011 πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου.
palieraki200ΠΑΛΙΕΡΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Μηχανικός Προγραμματισμού Τεχνικών Έργων: Γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου και είναι κάτοικος Μοσχάτου εδώ και 33 χρονια. Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο Κρήτης και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Σχεδιασμό και Κατασκευή Υπόγειων Έργων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχει συνεργαστεί ως Μηχανικός Χρονικού και Οικονομικού Προγραμματισμού με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου και έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων με τον «Αθήνα 2004″. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι άνεργη και δραστηριοποιείται ανεξάρτητα, διατηρώντας προσωπικό ιστολόγιο μαγειρικής και ραπτικής. Συμμετέχει στη χορωδία ενηλίκων του Δήμου, στο τμήμα Κοπτικής – Ραπτικής του Δήμου και σε πειραματική θεατρική ομάδα. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν πολιτιστικές, αθλητικές, παιδαγωγικές και λοιπές δραστηριότητες εμψύχωσης, βελτίωσης και ενημέρωσης παιδιών και ενηλίκων, όπως και σε θέματα που αφορούν στα κατοικίδια ζώα.
pantis_dionisis200ΠΑΝΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ, Δικηγόρος: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, απόφοιτος της Νομικής Σχολής, του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου, μεταπτυχιακού διπλώματος στο «Ευρωπαϊκό και Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο» στην Αγγλία. Διετέλεσε εκλεγμένος σύμβουλος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ) και είναι μέλος της επιτροπής μητρώου του ΔΣΑ. Συμμετέχει σε σωματεία με εθνικούς, πολιτιστικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς σκοπούς. Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ Μοσχάτου. Έχει οργανώσει και συνδιοργανώσει εκδηλώσεις, συζητήσεις, ημερίδες με εθνικό (Κυπριακό, οριοθέτηση ΑΟΖ κ.α.) και επιστημονικό περιεχόμενο. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Καζάζη (φιλόλογο, ηθοποιό και καθηγήτρια δραματικής τέχνης) και έχει δύο παιδιά σήμερα δυόμιση και ενάμιση ετών, τον Άλκη και την Πέλλυ.
papadopoulos_thanasis200ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Έμπορος: Μηχανολόγος-έμπορος. Γεννήθηκε στο Μοσχάτο και είναι παντρεμένος με την Γεωργία Περπερίδου και έχουν ενα παίδι. Μέλος Ν.Π.Δ.Δ. Προτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μοσχάτου Ταύρου. Μέλος Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Προπονητής ποδοσφαίρου και μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου. Μέλος Πανελλήνιου Συνδέσμου Υπαλλήλων Ναυτικών Πρακτορείων. Αθλητής στον Α.Ο. ΜΟΣΧΑΤΟΥ, στον Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μοσχάτου, στον Ατρόμητο Πειραιά, στον Μαύρο Αετό από 1974-1990. Μέλος της Διοίκησης Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μοσχάτου 1988-1990. Εθελοντής αιμοδότης στην τράπεζα αίματος του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
partheniadis200ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Επιχειρηματίας: Γεννήθηκε το 1956 στο Μοσχάτο, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Χατζηϊωαννίδου και έχουν δύο παιδιά, τον Γιώργο, απόφοιτο Παντείου και τον Παναγιώτη απόφοιτο μηχανικό βιοϊατρικής τεχνολογίας. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Μοσχάτου και έχει σπουδάσει λογιστική. Δραστηριοποιείται στο Μοσχάτο σαν επιχειρηματίας από το 1986.
patsi_valenia200ΠΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ, Απόφοιτος Κοινωνικής Θεολογίας: Γεννήθηκε το 1988 και κατοικεί στο Μοσχάτο. Πτυχιούχος Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενεργό μέλος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Η Αγάπη Υπάρχει».
pefanis_gerasimos200ΠΕΦΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Χημικός – Ιδιωτικός Υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1974 στο Μοσχάτο. Είναι πτυχιούχος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Διασφάλιση Ποιότητας από το ΕΑΠ. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Τσιράκη Φιλόλογο και έχουν δύο αγόρια. Η οικογένεια του πατέρα του κατοικεί στο Μοσχάτο από το 1929. Έχει έντονη πολιτική δράση από τα φοιτητικά του χρόνια. Είναι μέλος των επιτροπών διαβούλευσης, του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Έργαζεται στον ιδιωτικό τομέα δώδεκα χρόνια. Έχει απασχοληθεί σε βιομηχανίες τροφίμων και σε φαρμακευτικές εταιρείες. Είναι μέλος της ένωσης Ελλήνων Χημικών.
roulaki_evaggelia200ΡΟΥΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, Επίτιμη Δικηγόρος Αθηνών: Γεννήθηκε και ζει στο Μοσχάτο. Μαχόμενη δικηγόρος επί πολλά χρόνια. Ήδη επίτιμη δικηγόρος Αθηνών. Έχει δύο παιδιά.
savvas_giannis200ΣΑΒΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ, Τεχνικός ΔΕΗ: Γεννήθηκε και μένει στο Μοσχάτο από το 1965. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Ματσάγγου και έχει τρεις κόρες. Σπούδασε Ηλεκτρολογία στη Σιβιτανίδειο Σχολή και εργάζεται ως τεχνικός στη ΔΕΗ. Για πολλά χρόνια προσέφερε στους συλλόγους γονέων ως Πρόεδρος της Ένωσης Μοσχάτου. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος για πρώτη φορά το 2010 και μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, δίνοντας έμφαση στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.
apostolos_siokas200ΣΙΩΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΤΟΛΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Οικονομολόγος – Msc in Logistics: Γεννήθηκε και μένει στο Μοσχάτο από το 1983, με καταγωγή από την Καρδίτσα. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με ειδίκευση στα Logistics. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου και του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου. Πιστεύει στην Κοινωνία των Πολιτών και είναι ο «εμπνευστής» του Κοινωνικού Πανεπιστημίου.
spanos_vasilis200ΣΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος: Γεννήθηκε και ζει στο Μοσχάτο. Έχει απασχοληθεί επί 8 χρόνια σε εκδοτικούς οίκους της Αθήνας. Ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο Φωστήρα Ταύρου, στην Ελευθερία Μοσχάτου και στον Α.Ο Μοσχάτου.
stathi_eleni200ΣΤΑΘΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Γεωπόνος: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένη και ζει στο Μοσχάτο. Εργάζεται σε Ιδιωτική Πολυεθνική Εταιρία.
syndouka200ΣΥΝΔΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πολυτεχνείου: Γεννήθηκε στην Κοζάνη και κατοικεί στο Μοσχάτο.Εργάστηκε ως μηχανικός παραγωγής στην ΔΕΗ και στην βιομηχανία ενδυμάτων Raxevsky. Εργάστηκε ως καθηγήτρια τεχνικών μαθημάτων στις σχολές Διπλάρειος και Σιβιτανίδειος. Επί 18 έτη εργάστηκε ως υψηλόβαθμο στέλεχος στην πολυεθνική εταιρεία Legrand. Εργάστηκε στην αλυσίδα καταστημάτων ΣΕΗΛΕ ως υπεύθυνη οργάνωσης – διοίκησης. Σήμερα εργάζεται στην εταιρεία ΚΑΠΑ Reserch. Εχει έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά, είναι μέλος πολλών επαγγελματικών συλλόγων και ενώσεων.
tseliou_maria200ΤΣΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, Μηχανικός Ορυκτών Πόρων: Γεννήθηκε το 1986 στο Μοσχάτο, όπου και κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά της. Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης με Μεταπτυχιακές σπουδές στη «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Στις εκλογές του 2010 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου, προσφέροντας στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου Νέας Γενιάς, Λειτουργίας Ανοικτού Πανεπιστημίου, Βιώσιμης Κινητικότητας και Εξοικονόμησης Ενέργειας καθώς και από τη θέση της Αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
tsirikos_lazaros200ΤΣΙΡΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Ελεύθερος Επαγγελματίας: Γεννήθηκε το 1985. Μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Πήγε σχολείο στο 2ο Δημοτικό Μοσχάτου και στο 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου. Αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Ίδρυμα ΤΕΕ, τμήμα Μηχανολογίας και είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Κρήτης. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.
fellas_giorgos200ΦΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1961 στη Νίκαια. Από το 1984 κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Μεξάκη και έχει δύο παιδιά το Στράτο και τη Βαρβάρα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Στις προηγούμενες εκλογές, εκλέχτηκε σαν Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου με τον Συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου.
xatziantoniou200ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Διευθυντής ΕΛΤΑ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Διετέλεσε πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας Λυκείου Μοσχάτου την περίοδο 1976-77. Διατηρούσε εργαστήριο χρυσοχοΐας στην οδό Ελευθερίας στο Μοσχάτο από το 1984 έως και το 2001. Σήμερα είναι Διευθυντής ομάδας καταστημάτων ΕΛΤΑ με έδρα το κατάστημα Μοσχάτου. Εκλέγεται από το 2006 και έχει προσφέρει στους τομείς Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Πρόνοιας.
xatzipanagioutou200ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΩΤΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ, Επιχειρηματίας: Γεννήθηκε στην Νίκαια και κατοικεί στο Μοσχάτο από τα παιδικά του χρόνια. Ολοκλήρωσε τις πρώτες βαθμίδες εκπαίδευσης στην πόλη μας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στην Κρήτη. Εργάζεται χρόνια στο Μοσχάτο ως κατασκευαστής κτιρίων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με επιχειρήσεις εστίασης και διατηρεί δύο εμπορικά καταστήματα στο Μοσχάτο. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, μιας κόρης οκτώ ετών και ενός γιου επτά ετών. Ερασιτεχνικά ασχολείται με τον αθλητισμό.
xatzipavli_afroditi200ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Φοιτήτρια: Είναι 22 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Μοσχάτο. Γονείς της είναι ο Αναστάσιος Χατζηπαυλής και η Μαριάνθη Χαλκιά. Φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Μοσχάτου και λόγω των αθλητικών επιδόσεών της αποφοίτησε από το αθλητικό Λύκειο Πειραιά. Σπουδάζει στο Τμήμα Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι ενεργή αθλήτρια πετοσφαίρισης. Έχει πλούσια δράση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και έχει εργαστή στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες». Λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της περιβαλλοντικής συνείδησης που έχει αναπτύξει μέσα από τις σπουδές της, μπορεί να συνεσφέρει με φρέσκες ιδέες στην καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.
xatzopoulos200ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Επιχειρηματίας: Γεννήθηκε το 1962. «Γένημα θρέμμα» Μοσχατιώτης, αποφοίτησε από το 4ο δημοτικό σχολείο Μοσχάτου, το γυμνάσιο και το λύκειο αρρένων Μοσχάτου (παραλίας). Παίκτης μπάσκετ του Πεϊραίκού Συνδέσμου επί σειρά ετών. Πτυχιούχος διαιτητής και πτυχιούχος προπονητής του μπάσκετ, όπου εργάσθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου, Γ.Α.Σ. Ελευσίνας, Α.Ο. Ωροπού, Σύλλογο Αποφοίτων Saint Paul και Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Σήμερα είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μπουλινάκη και έχουν έναν γιό, τον Γιάννη, δέκα χρονών. Από το 1987 ασχολείται με τον επιχειρηματικό κλάδο διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία με την επιχείρηση του SPORTSMATE πού εξειδικεύεται στον αθλητικό χώρο.
xerouveim200ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ – ΜΥΛΩΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Μέλος Δ.Σ. Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου: Γεννήθηκε στο Μοσχάτο, όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Αντώνιο Χερουβείμ και έχει τρία αγόρια. Διετέλεσε πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Μοσχάτου. Έχει βραβευτεί από τον Ελλ. Ερυθρό Σταυρό και τον Αντικαρκινικό αγώνα για τους εράνους. Είναι Μέλος του Δ.Σ. Πνευματικής Εστίας Μοσχάτου, έφορος Πολιτιστικών εκδηλώσεων. Είναι μέλος του Δ.Σ. Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Ταύρου

venakis_sifis200ΒΕΝΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ (ΣΗΦΗΣ) του ΑΝΔΡΕΑ, Προπονητής του Φωστήρα: Γεννήθηκε το 1985. Η οικογένεια του κατοικεί στον Ταύρο απο το 1957. Είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου και εργάζεται στην ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡΑΣ από το 2012 ως προπονητής. Είναι απόφοιτος του γενικού λυκείου, με άριστες γνώσεις αγγλικών και Η/Υ.
vivliodeti_maria200ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, Πτυχιούχος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Πειραιά: Γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στον Ταύρο.Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Φούρλαρη και έχει μια κόρη δύο ετών τη Μυρτώ. Είναι κόρη του αείμνηστου Δημοτικού Συμβούλου Τάκη Βιβλιοδέτη. Αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ταύρου.Απόφοιτη Του Πανεπιστημιου Πειραιώς Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Γνωρίζει δύο γλώσσες και είναι μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου Αθηνών.Έχει άδεια ασφαλιστικού συμβούλου και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως ασφαλιστικός υπάλληλος σε ιδιωτική εταιρεία. Στόχος της να αναλάβει το έργο του πατέρα της που έμεινε ημιτελές,να συνεχίσει και να φέρει εις πέρας στόχους και ιδέες που έμειναν ανεκπλήρωτα.
gavala_zampia200ΓΑΒΑΛΑ – ΠΙΠΕΡΙΔΗ ΖΑΜΠΙΑ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Έμπορος: Κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης και είναι κάτοικος Ταύρου. Ασχολείται με τα κοινά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο της γυναίκας. Το 2006 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ταύρου. Διατελεί Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρητών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.
groumpas200ΓΡΟΥΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός & Πτυχιούς Σχολής Κινηματογράφου: Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός και της Σχολής Κινηματογράφου. Εργάστηκε επί 22 χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του πρ. Δήμου Ταύρου το 2006 – 2010. Τακτικό μέλος Δημαρχειακής Επιτροπής και Νομικών Προσώπων. Προπονητής τερματοφυλάκων σε ακαδημία ποδοσφαίρου και εθελοντής φιλοζωικών οργανώσεων.
damilakos_giorgos200ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ, Σύμβουλος επιχειρήσεων: Γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στον Ταύρο. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Ταύρου και στο Εσπερινό Λύκειο Καλλιθέας. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί σε πολλές εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα ως στέλεχος Διοίκησης. Είναι παντρεμένος με την Νέλλη Φλώκου και έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Πέτρο 28 ετών και τον Παναγιώτη 26 ετών. Από το 1990 διατέλεσε Διευθυντής στο Αυτοτελές Γραφείο Δημάρχου Αμαρουσίου και από το 2000 έως το 2006 ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου και υπεύθυνος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Αμαρουσίου. Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης, Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας στο Δήμο Ταύρου την περίοδο 2007-2008. Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον ενιαίο πλέον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και μέχρι σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.
diamantopoulos200ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, Έμπορος: Γεννήθηκε στον Ταύρο από γονείς πρόσφυγες. Είναι αρχιτέκτων – μηχανικός και παράλληλα ασχολείται με το εμπόριο. Ειναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά, την Ηλιάννα και τον Στράτο. Συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου – Ταύρου με το συνδυασμό του Ανδρέα Γ. Ευθυμίου με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσα και ζει. Για να γίνει ο τόπος μας ένα μέρος ομορφότερο, ένα μέρος με λιγότερα προβλήματα, με περισσότερες παροχές για τους κατοίκους του. Μία «Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος» όπως το οραματιζόμαστε ολοι, πλάι στον Ανδρέα Ευθυμίου και σε ανθρώπους με όραμα, αξίες και όρεξη.
theodoridou_marianna200ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ιδιωτικός υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1970 στον Ταύρο Αττικής, όπου και κατοικεί μόνιμα. Η οικογένειά της κατοικεί στον Ταύρο από το 1935. Διαζευγμένη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Δημοσιογραφικό Σπουδαστήρι. Επί σειρά ετών είναι πρόεδρος στο σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου όπου μαζί με όλα τα μέλη του συλλόγου Γονέων είναι δίπλα στους μαθητές και τους γονείς του σχολείου.
kapetanaki200ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957, μητέρα 2 ενήλικων παιδιών. Κάτοχος ΕCPE του Michigan University. Εργάσθηκε 30 χρόνια ως Management Assistant σε μεγάλη ελληνική βιομηχανία. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, ενεργό μέλος Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ταύρου (1997 – 2003), ενεργό μέλος από το 2000 της χορευτικής ομάδας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «ΤΑΥΡΙΩΝΕΣ», Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου European Management Assistants-EU.M.A (2006-2010). Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εκπαίδευσης και Συντονισμού Σχολικών Επιτροπών, Γραφείου Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων, Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου, Κ.Ε.Π., Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου και Μοσχάτου τη διετία 2011-2012, μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου 2013-2014.
karastamatis_mathaios200ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΘΙΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Υπάλληλος ΕΥΔΑΠ – μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά στο τμήμα Λογιστικής & Επιχειρήσεων. Εργάζεται στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. από το 1997. Διετέλεσε εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Ταύρου για τέσσερις τετραετίες από 1998. Έχει θητεύσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Από τον Απρίλιο είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον ενιαίο πλέον Δήμο Μοσχάτου –Ταύρου. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Μίνιου
kelesidis200ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Πολιτικός Μηχανικός Τεχνολογικών Εφαρμογών: Τρίτης γενιάς Ταυριώτης, μεγάλωσε και κατοικεί στον Ταύρο με την οικογένειά του. Είναι 25 χρονών και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στο Α.Τ.Ε.Ι Πειραιά, αποφοιτώντας τον περασμένο Οκτώβρη. Σαν γνήσιος κάτοικος της περιοχής ασχολείται με τον Φωστήρα. Θέλει να βοηθήσει την πόλη του και να εκφράσει την νέα γενιά.Η αστική ανάπλαση γειτονιών του Ταύρου και η νεανική επιχειρηματικότητα είναι στις προτεραιότητές του.
kiriakakis200ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ, Μηχανολόγος: Γεννήθηκε το 1977 και είναι κάτοικος Ταύρου. Είναι απόφοιτος Μηχανολόγος Βιομηχανικής Παραγωγής και Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και απόφοιτος Μηχανικός Μοτοσυκλετών και Μοτοποδηλάτων από το ΙΕΚ Σιβιτανίδειος. Διατηρεί συνεργείο μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων, ενώ έχει απασχοληθεί ως ελεγκτής ΚΤΕΟ, σε τουριστικά επαγγέλματα και ως ιδιωτικός υπάλληλος.
kyriakopoulos_stratos200ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ, Εκτελωνιστής: Γεννήθηκε το 1959 στον Ταύρο όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ασημίνα Σαρηγεωργίου και έχουνε δύο αγόρια 22 και 18 ετών τον Σάββα και τον Βασίλη. Αποφοίτησε από το Μικτό Λύκειο Ταύρου και στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο Εκτελωνιστή. Εργάζεται από το 1993 ως Διευθυντής Τελωνειακών Διαδικασιών σε μεγάλη εταιρεία διεθνών και εθνικών μεταφορών και logistics.Από το 2010 συμμετέχει ενεργά στα κοινά ως μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΟΠΑΚΑ).
mantadakis200ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων: Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ Γερμανίας το 1967. Επαναπατρίστηκε στον Ταύρο το 1975 όπου διαμένει μόνιμα από τότε. Σπούδασε λογιστική στο ΤΕΙ Χαλκίδας και εργάζεται από το 1992 έως σήμερα, σαν διευθυντής ομάδας ασφαλιστικών συμβούλων στην Εθνική Ασφαλιστική. Παντρεμένος και έχει ένα κοριτσάκι 9 ετών. Εν ενεργεία γραμματέας στον Πολιστικό Σύλλογο Μυριοκεφαλιτών – Μαρουλιωτών Ρεθύμνου Κρήτης.
mavrogiannakis200ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Επιχειρηματίας: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ταύρο. Είναι 33 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί. Σπούδασε Τουριστικές Επιχειρήσεις και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού τα τελευταία 12 χρόνια διατηρώντας τη δική του επιχείρηση στον Ταύρο.
pantazopoulou200ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Γυμνάστρια: Eίναι 23 ετών και απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Ειδική Φυσική Αγωγή. Εργάζεται σε γυμναστήριο ως personal trainer και κατά διαστήματα συμμετέχει σε εθελοντικά προγράμματα με άτομα διαφορετικών ηλικιών και δεξιοτήτων. Όραμά της είναι ο αθλητισμός να γίνει τρόπος ζωής και να ενσωματωθεί μέσα στην καθημερινότητα όλων μας.
pylostomos200ΠΥΛΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Συνταξιούχος Μηχανικός Αεροσκαφών: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Κατοικεί στον Ταύρο από το 1968. Είναι απόφοιτος σχολής Εργοδηγών Μηχανικών Αεροσκαφών. Εργάστηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία από το 1980 έως το 2010 σαν μηχανικός και επιθεωρητής αεροκινητήρων. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Πάντσου, έχει μια κόρη την Δήμητρα.
pyrrakis200ΠΥΡΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Ελεύθερος επαγγελματίας: Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1949. Είναι παντρεμένος με την Σουζάνα Παπαϊωσήφ και έχει 4 κόρες, την Αγγελική, την Χαρίκλεια, την Λευκοθέα και την Μαρία-Βαρβάρα. Κατοικεί μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Ταύρο. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου. Είναι κάτοχος διπλώματος μηχανοτεχνικού και πτυχιούχος Εργοδηγός – Μηχανολόγος (Προμηθέας). Διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής στην Ελληνογαλλική εταιρία αλουμινίου TECHNAL HELLAS για 10 συναπτά έτη. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των κατασκευών σιδήρου και αλουμινίου για 32 συναπτά έτη με έδρα τον Ταύρο.Έχει διατελέσει Πρόεδρος Συνοικιακού Συμβουλίου Εσταυρωμένου Ταύρου. Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου – Ταύρου, υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και Αντιπρόεδρος ΚΑΠΗ Ταύρου. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΦΩΣΤΗΡΑ, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡ και υπεύθυνος ασφαλείας αυτής.
samara_despoina200ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Νοσηλεύτρια: Γεννήθηκε το 1983. Από το 2000 είναι μόνιμη κάτοικος στον Ταύρο μαζί με την οικογένεια της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Νοσηλευτικής του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πατρών. Εργάσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και από το 2012 έως και σήμερα εργάζεται σε εταιρεία παροχής ιατρικών υπηρεσιών. Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε από το Φοιτητικό Σύλλογο του ΑΤΕΙ Πάτρας και συνεχίζει μέχρι και σήμερα ως ενεργός πολίτης. Προσφέρει εθελοντικά στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος από τo 2009, ενώ τα καλοκαίρια έχει αναλάβει σε αθλητικές εγκαταστάσεις, ως νοσηλεύτρια, την εκπαίδευση μικρότερων παιδιών.
soutos_dimitris200ΣΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Ιατρός: Δώδεκα χρόνια Δήμαρχος Ταύρου. Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονιστής Διευθυντής Γαστρεντερολογικής κλινικής Νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού. Αργυρό μετάλλιο με χρυσή κεφαλή από Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία. Πάνω από 250 επιστημονικές δημοσιεύσεις – ανακοινώσεις με διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μέλος Ιατρικών Εταιρειών και Ιατρών Συγγραφέων (VEMS). Συγγραφέας βιβλίων τοπικής ιστορίας και ιστορίας Δήμου Ταύρου.
tsesmeli200ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Οικονομολόγος με δικό της λογιστικό γραφείο: Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από Μυτιλήνη και Κρήτη. Ζει και εργάζεται στον Ταύρο από το 1978. Το 1981 παντρεύτηκε το Θεόδωρο Μακρή, βιοτέχνη και κάτοικο Ταύρου και απέκτησαν δύο παιδιά την Ευριδίκη και τον Μάριο. Είναι οικονομολόγος με δικό της λογιστικό γραφείο στον Ταύρο από το 1993. Δημοτική Σύμβουλος το 2006, διετέλεσε Πρόεδρος στην κοινωνική υπηρεσία (ΚΕ.Φ.Ο.) του Δήμου Ταύρου το 2007 και 2008. Εκλεγμένη από το 2010 στον ενιαίο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου με τον Ανδρέα Ευθυμίου. Είναι εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα αιμοδοσίας.
fousteri_sofia200ΦΟΥΣΤΕΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ, Απόφοιτος Λογιστικής: Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ταύρο και έχει μια κόρη. Έχει σπουδάσει Λογιστική. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ταύρου και Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Ασχολείται με τα κοινά από το 1983 και εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2011. Είναι γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Από το 2006 είναι μέλος του θεατρικού εργαστηρίου «Εν Δράσει» του δήμου μας.
xronopoulos200ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Συνταξιούχος Υπουργείου Οικονομικών: Γεννήθηκε και κατοικεί στον Ταύρο. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Υπουργείου Οικονομικών. Εκλέγεται συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος στον Ταύρο από το 1990 διατελώντας Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ταύρου. Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Ενιαίο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου. Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος σε θέματα πολεοδομίας και περιβάλλοντος του Δήμου μας.
xrysogelou_maria200ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Οικιακά: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και μεγάλωσε στον Ταύρο. Είναι κόρη της Άννας και του Παναγιώτη Χρυσόγελου. Αποφοίτησε από το ΤΕΕ Ταύρου, με ειδικότητα την Υποστήριξη Συστημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, του Τομέα Πληροφορικής και Δικτύων. Είναι ιδιωτική υπάλληλος στην Alfa Bank τράπεζα. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών, 2 κοριτσιών που φοιτούν στο 2ο Γυμνασίο Ταύρου και στο 4ο Δημοτικό σχολείο και ενός αγοριού, που φοιτά στο 4ο νηπιαγωγείο Ταύρου. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ταύρου.
xomatas200ΧΩΜΑΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Χημικός – Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μαζική Εστίαση: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι πτυχιούχος Χημικός του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε τεχνική εταιρία ως υπεύθυνος έργων και εν συνεχεία επί σειρά ετών στην κορυφαία ελληνική εταιρία διαχείρισης αποβλήτων ως Τεχνικός Διευθυντής. Έχει εργαστεί ως ανεξάρτητος σε διεθνές επίπεδο για τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) ως υπεύθυνος έργων σε κορυφαία διεθνή προγράμματα διαχείρισης αποβλήτων και για τον οργανισμό για την ασφάλεια και την συνεργασία στην Ευρώπη (Ο.S.C.E), ως σύμβουλος σε θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Ταύρο στόν χώρο της μαζικής εστίασης.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου

aggelopoulos_spyros200ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Αστυνομικός: Γεννήθηκε στις 10/11/1971 στην Αμαλιάδα Ηλείας. Διαμένει μόνιμα στο Μοσχάτο από το 1993. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία από το 1993. Στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής τα τελευταία 3 χρόνια.
axladi200ΑΧΛΑΔΗ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, Συνταξιούχος νομικός – Προσωπάρχης & Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων του ΣΕΓΑΣ: Γεννήθηκε το 1958 στους Φούρνους Ικαρίας και είναι μόνιμος κάτοικος Μοσχάτου από το 1975. Είναι έγγαμος με το Δρ. Ν. Παπανδρέου, Ορθοπεδικό Χειρουργό στο Ν. Παίδων και μητέρα 2 παιδιών. Εργάστηκε αρχικά σαν δικηγόρος και αργότερα ως Υπεύθυνη Διεθνών σχέσεων και Προσωπάρχης στον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), από όπου και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Με την ιδιότητα της αυτή έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε αποστολές Εθνικών ομάδων στίβου σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε αθλητικά συνέδρια της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου, σε οργανωτικές επιτροπές διεθνών αγώνων και στο CAS με εμπειρία περίπου τριάντα χρόνων σε θέματα του κλασικού αθλητισμού. Μιλάει άπταιστα αγγλικά (Ανώτερο πτυχίο –Βusiness English), μετεκπαιδευθείσα στο Bath University of England καθώς και άπταιστα Γαλλικά (Sorbonne Deux- επάρκεια από το Υπουργείο Παιδείας για την διδασκαλία αυτής).
vlaxos_panag200ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Άνεργος: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο όπου το 2006 άνοιξε καφετέρια την οποία διατήρησε μέχρι το 2011. Παντρεμένος με την Θεοδώρα Τζίκα και εχει 2 παιδιά. Εχει τελειώσει Multimedia στο ΙΕΚ Κορέλκο το 2000. Το 2002 δούλεψε για 4 χρόνια στην Νάπολη της Ιταλίας στην Alfa Romeo. Το 2013 τελείωσε την Le Monde σαν chef και τώρα είναι άνεργος.
kapele_eleni200ΚΑΠΕΛΕ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Οικιακά: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Γνωρίζει Αγγλικά και εργάστηκε ως γραμματέας στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Renault την περίοδο 1977-1985 από όπου σταμάτησε, διότι παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Καπελέ, Αρχιμηχανικό του Εμπορικού Ναυτικού. Απέκτησε τρία παιδια, την Χαρά (οικονομολόγο), τον Τάσσο (οικονομολόγο) και την Νάγια (φοιτήτρια). Την περίοδο 1989-1992, ήταν μέλος στο Συμβούλιο του νηπιαγωγείου της Μέριμνας Μοσχάτου. Απο το 1991 και επι σειρά ετων συμμετείχε στα σχολικά συμβούλια, ήταν μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου και Πρόεδρος στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο. Πλέον, ασχολείται με τα οικιακά και τους θερινούς μήνες με την οικογενειακή τουριστική επιχείρηση.
kilitsoglou200ΚΙΛΙΤΣΟΓΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) του ΙΩΑΝΝΗ, Απόφοιτος Τμήματος Φυσικής & Κάτοχος Μεταπτυχιακού: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Είναι κάτοχος πτυχίου φυσικής και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Περιβαλλοντολογία. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει, ως επιστημονικός συνεργάτης, σε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης υλικών.
kontopoulos200ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Επιχειρηματίας: Γεννήθηκε το 1975 στο Μοσχάτο. Είναι τρίτης γενιάς Μοσχατιώτης. Πτυχιούχρος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Για πολλά χρόνια έχει εργαστεί ως στέλεχος επισιτιστικών επαγγελμάτων. Τα τελευταία πέντε χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ως σύμβουλος.
kounelis200ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Επιχειρηματίας: Γεννήθηκε το 1958 στο Μοσχάτο όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι πτυχιούχος Φυσικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και διπλωματούχος Δομικών Έργων. Ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης επί δεκαπενταετία και παράλληλα κατασκευαστής πολυκατοικιών. Από το 1997 μέχρι σήμερα διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθυντής στα ΔΙΕΚ Περάματος και 1ο Πειραιά και Διευθυντής στα ΔΙΕΚ Κορυδαλλού. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης.
maglogiannis_panagiΜΑΓΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, Συνταξιούχος ΔΕΗ: Γεννήθηκε το 1954 στην Αγίασσο Λέσβου από αγροτική οικογενεια. Από το 1965 κατοικεί στο Μοσχάτο και είναι παντρεμένος με την Αθηνά Μυλωνά, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Καθ” όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο ήταν μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ ταυτοχρόνων όντας εργαζόμενος στη ΔΕΗ, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Με γνώμονα το ενδιαφέρον του για τον τόπο μας και τα κοινά, κατέρχεται σε αυτές τις εκλογές για να συνεχίσει από μία θέση προσφοράς και ευθύνης την προσπάθεά του για ανάπτυξη, πρόοδο και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας μας, ιδιαιτέρως στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας.
makedonopoulos200ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΘΩΜΑ, Στέλεχος Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας: Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Μοσχάτο. Είναι πτυχιούχος Αεροναυτικής Μηχανολογίας, πτυχιούχος Παιδαγωγικής σχολής ΠΑΕΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ, πτυχιούχος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Τμήματος Ε-ΜΒΑ Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων. Υπήρξε διαιτητής καλαθοσφαίρισης Εθνικών Κατηγοριών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών. Υπήρξε Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας. Υπήρξε αθλητής στίβου με αρκετές σημαντικές διακρίσεις. Έχει βραβευτεί από αρκετά αθλητικά σωματεία καλαθοσφαίρισης για την προσφορά του στο άθλημα. Είναι στέλεχος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.
ntatsiou200ΝΤΑΤΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, Ιδιωτική υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1983 και μένει στο Μοσχάτο. Οι γονείς της Σωτήριος και Κατερίνα κατάγονται απο το νομό Καρδίτσας. Φοίτησε στο 3ο Δημοτικό Μοσχάτου, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Μοσχάτου. Μετά την ολοκλήρωση της φοίτησης, εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία αμυντικού υλικού. Τα δυόμιση τελευταία έτη, εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία. Παράλληλα με την εργασία της παρακολούθησε με επιτύχια προγράμματα υπολογιστών και λογιστικής με απόκτηση πτυχίων. Της αρέσει ο αθλητισμός και διετέλεσαι αθλήτρια volley του Α.Ο.ΠΕ Μοσχάτου, Φοίνικα Πειραιά και Ίκαρου Καλλιθέας,όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.
papanikolaou_gm200ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΑΡΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ, Ιδιωτικός υπάλληλος – Πτυχιούχος Α.Ε.Ι.: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο το 1985. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τουρκικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε πάροχο τηλεπικοινωνιών. Είναι αναπληρωτής πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μοσχάτου και τακτικό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Ιδρυτικό μέλος της Δημιουργικής Κοινότητας Μοσχάτου-Ταύρου «Social Cafe» και μέλος της ομάδας του e-Stories.gr (12/2/14). Αρθρογραφεί τακτικά στο www.moschatotavros.gr.
terzidis_konst200ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ, Γυμναστής: Κατάγεται από την Καβάλα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική, όπου είχαν μεταναστεύσει οι γονείς του. Με τον επαναπατρισμό τους, εγκαταστάθηκε στο Μοσχάτο, όπου ζει τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι απόφοιτος Λυκείου και απόφοιτος Γυμναστής τις ιδιωτικής σχολής IAFFA.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου

graiou_megkou200ΓΡΑΙΟΥ – ΜΕΓΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ, Οικιακά: Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στον Ταύρο. Είναι παντρεμένη με τον Γραίο Σταύρο και έχουν 2 παιδιά, τον Γιώργο 14 ετών και τον Γιάννη 9 ετών. Αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΛ Αργυρούπολης με ειδικότητα Αρχιτεκτόνων & Πολιτικών Μηχανικών. Υπήρξε αθλήτρια του βόλεϊ. Επί σειρά ετών έχει εργαστεί ως στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα. Συμμετέχει ενεργά ως αρχηγός πληρώματος τα τελευταία 3 χρόνια στο καρναβάλι Μοσχάτου –Ταύρου. Το 2003-2004 ήταν εκπρόσωπος Γονέων στον παιδικό σταθμό και αντίστοιχα στο Δήμο. Από το 2003 εκλέγεται στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και από το 2010 έως σήμερα είναι Πρόεδρός του. Είναι μέλος στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου – Ταύρου. Είναι μέλος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Η ίδια λέει: «Αγωνίζομαι με το κεφάλι ψηλά για μια ωραιότερη πόλη για τα παιδιά μας!»
kaplanis_akis200 ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΚΗΣ) του ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ, Αρτοποιός: Ελεύθερος επαγγελματίας (Αρτοποιός). Διπλωματούχος Λογιστικής. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Συντεχνίας Αρτοποιών και μέλος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών. Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου από το 2004 έως και το 2010. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ταύρου από το 2006 έως το 2010. Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ταύρου, από το 2006 έως το 2010. Πρόεδρος ΚΕΦΟ (Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ταύρου) έως το 2010. Μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου από το 2011 έως και σήμερα. Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου από το 2013 έως και σήμερα. Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ταύρου. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ταύρου.
karamanoglou200ΚΑΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ, Ιδιωτικός Υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1972 και μένει μόνιμα στο Ταύρο. Απόφοιτος Τεχνικού επαγγελματικού λυκείου. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι μέλος στην επιτροπή αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
karafotias_petros200ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος: Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1954. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Γκοργκόλη και έχει δύο παιδιά, την Ιωάννα και τον Ευάγγελο – Χρήστο. Υπεύθυνος του Τομέα Ενεργών Πολιτών Ταύρου από το 2008-2010. Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου 2011-2014. Μέλος της εθελοντικής ομάδας RSF HELLAS και Μέλος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στις Πρώτες Βοήθειες και στις Φυσικές Καταστροφές.
kousouri_tzeni200ΚΟΥΣΟΥΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του ΙΩΑΝΝΗ, Ιατρική Επισκέπτρια επί σειρά ετών, νυν άνεργη: Γεννήθηκε το 1983 στο Ταύρο όπου και κατοικεί έως σήμερα. Ο πατέρας της ονομάζεται Ιωάννης Κουσουρής και η μητέρα της Δέσποινα Κουσουρή και έχει μια αδελφή την Έλενα Κουσουρή. Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο Ταύρου το 2001. Εργάστηκε επί χρόνια σε φαρμακευτική εταιρία ως ιατρικός επισκέπτης. Ήταν για χρόνια μέλος της χορευτικής ομάδας «ΤΑΥΡΙΩΝΕΣ». Είναι μέλος στην θεατρική ομάδα του δήμου «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ». Επίσης είναι μέλος στο συμβούλιο του Πνευματικού κέντρου.
bithimitris_kostas200ΜΠΙΘΥΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΛΟΥΙΖΟΥ, Ιδιωτικός Υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε Ηλεκτρονικός και ασχολείται επαγγελματικά με την τεχνολογία ως σύμβουλος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Εκλεγμένος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου, έχει συμμετάσχει στην διοργάνωση του Κοινωνικού Πανεπιστημίου και της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας του δήμου. Είναι ιδρυτικό στέλεχος της δημιουργικής κοινότητας νέων «Social Café Μοσχάτο-Ταύρος». Είναι παντρεμένος από το 2009 με την Άννα Μανιού, τραπεζική υπάλληλο.
poulaki200ΠΟΥΛΑΚΗ – ΣΙΜΙΤΖΗ ΖΗΝΟΒΙΑ – ΒΑΡΒΑΡΑ (ΤΖΕΝΗ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος: Γεννήθηκε το 1968 και είναι κάτοικος Ταύρου. Παντρεμένη με τον Αθανάσιο Σιμιτζή. Απόφοιτος σχολής Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Ταύρο από το 1986. Από το 2011 έως σήμερα είναι μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας του Ταύρου.
roumanas200ΡΟΥΜΑΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Φοιτητής Ναυτιλιακών Σπουδών: Γεννήθηκε στον Ταύρο το 1992 όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Τελειόφοιτος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς της Σχολής Βιομηχανίας και Ναυτιλίας, έχει έντονη συνδικαλιστική δράση, εκπροσωπώντας το φοιτητικό σύλλογο, όσον αφορά θέματα παιδείας και λειτουργίας του Πανεπιστημίου.
seitanidou200ΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος: Γεννήθηκε και κατοικεί στον Ταύρο, μητέρα 3 παιδιών. Εργάστηκε επί 25 χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος, απ όπου και έχει συνταξιοδοτηθεί. Έχει προσφέρει στα Συνοικιακά Συμβούλια του Ταύρου, καθώς και στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων (Νηπιαγωγείου- Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου) του Ταύρου. Είναι Κοινοτική Σύμβουλος στον Ταύρο από το 2010 έως σήμερα.
tatarakis_nikos200ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ, Εργαζόμενος στον ΟΑΣΑ: Παντρεμένος με την Οικονομίδου Μαίρη με την οποία έχουν δύο παιδιά, τη Λυδία & τον Γρηγόρη. Πτυχιούχος Μέσης Τεχνικής Σχολής. Υπάλληλος ΟΑΣΑ και μέλος του Σωματείου Τεχνικών ΟΑΣΑ. Εκλεγμένος Κοινοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Κοινότητας Ταύρου από το 2010 έως και σήμερα. Μέλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μοσχάτου -Ταυρου. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Μοσχάτου -Ταύρου, από το 2010 έως το 2014. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ταύρου Ταύρου.
tsanakou200ΤΣΑΝΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΟΥ, Ιδιωτική Υπάλληλος: Γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής. Έχει Μικρασιατικές ρίζες. Κατοικεί στον Ταύρο από το 1968. Είναι παντρεμένη με τον Κων/νο Δεβλέτογλου και έχει μια κόρη. Υπεύθυνη τμήματος διοίκησης σε πολυεθνική εταιρία.
tsoukali_sotiria200ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Απόφοιτος μέσης εκπαίδευσης: Γεννήθηκε το 1965 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και είναι κάτοικος Ταύρου τα τελευταία 20 χρόνια. Παντρεμένη με τον Ιωάννη Βασιλάκη και έχει δύο κόρες, τη Βανέσα και τη Στεφανία Βασιλάκη. Απόφοιτος μέσης εκπαίδευσης. Είναι μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Κοινοτικός Σύμβουλος Ταύρου.