Επιλογές
Κατασκευή Βιοκλιματικού Βρεφονηπιακού Σταθμού επί της Οδού Θερμοπυλών και Λεωνίδου – Κεραμεικός (3η Δημοτική Κοινότητα)

Κατασκευή Βιοκλιματικού Βρεφονηπιακού Σταθμού επί της Οδού Θερμοπυλών και Λεωνίδου – Κεραμεικός (3η Δημοτική Κοινότητα)

  • Τίτλος Έργου Κατασκευή Βιοκλιματικού Βρεφονηπιακού Σταθμού επί της Οδού Θερμοπυλών και Λεωνίδου – Κεραμεικός (3η Δημοτική Κοινότητα)
  • Φάση Υλοποίησης
  • Δημοτική Κοινότητα / Γειτονιά ,
  • Διεύθυνση Θερμοπυλών και Λεωνίδου, Κεραμεικός
  • Προϋπολογισμός 1,644,315.59 €

Κτίζεται νέος βρεφονηπιακός σταθμός ο οποίος βρίσκεται στην συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Λεωνίδου, στον Κεραμεικό, και θα φιλοξενεί 48 νήπια (ηλικίας 2,5 έως 4,5 χρονών)  και 24 βρέφη (ηλικίας μέχρι 2,5 χρονών), συνολικής δυναμικότητας 72 παιδιών.

Το οικόπεδο είναι γωνιακό, επίπεδο,  με δυνατότητα πρόσβασης και από τους δύο δρόμους και με υποχρεωτική στοά επίσης και στις δύο πλευρές.

Μια από τις πρωταρχικές επιδιώξεις του έργου είναι η καλή βιοκλιματική λειτουργία του συνόλου του , με στοιχεία που προκύπτουν από τον αρχικό σχεδιασμό. Στόχος εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, είναι η κατά το δυνατόν φυσικότερη διαβίωση στους χώρους του σταθμού όλο το χρόνο. Στο ισόγειο διημερεύουν τα νήπια. Ο χώρος του ισογείου διαμορφώνεται σε ένα επίπεδο χωρίς ανισοσταθμίες. Εκτός από τους βοηθητικούς χώρους και τους χώρους προσωπικού, περιλαμβάνει δύο αίθουσες απασχόλησης και  έναν χώρο ύπνου. Οι αίθουσες απασχόλησης και ο χώρος ύπνου χωρίζονται μεταξύ τους με κινητά χωρίσματα και μπορούν να ενοποιηθούν σε μια αίθουσα εκδηλώσεων.

 

« Eπιστροφή στα αποτελέσματα

Φωτογραφικό υλικό

Μοιραστείτε το