- Crowdpolicy Blog - https://archives.crowdpolicy.com/blog -

YourGreekOliveoil.com

Posted By admin On Μαΐου 4, 2015 @ 12:22 μμ In Δελτίο Τύπου,Εκδηλώσεις,Εταιρικά Νέα | No Comments

YGOO [1]

Την Πέμπτη 7/5/2015 και ώρα 18:00 στο Orange Grove [2] ,τον επιχειρηματικό Πορτοκαλεώνα της πρωτεύουσας, θα λάβει χώρα η εκδήλωση του YourGreekOliveoil.com [3] με αφορμή την έναρξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας  στη διεθνή αγορά.

Το YourGreekOliveOil αποτελεί ένα νέο ελληνικό startup που επικεντρώθηκε στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου εξαγωγών όσο αφορά το Ελληνικό Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο. Μέσα σε λίγους μήνες από το ξεκίνημα της προσπάθειας ο ιδρυτής Ασλάνης Γιάννης [4] και η ομάδα του κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καινοτόμα πλατφόρμα μέσω της οποίας οι διεθνείς επιχειρήσεις τροφίμων μπορούν να επιλέγουν τον παραγωγό της προτίμησης τους και έπειτα μέσα από μια διαδικασία επιλογών να δημιουργήσουν το προϊόν σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους και αυτό να εμφιαλωθεί υπό την ιδιωτική τους ετικέτα στην Ελλάδα υπό την επιμέλεια της ομάδας και του δικτύου της πλατφόρμας.

Με αυτό το νέο μοντέλο το YourGreekOliveOil  αποσκοπεί στο να αυξήσει τις πωλήσεις εμφιαλωμένου ελαιολάδου και  την διεισδυτικότητα του εθνικού μας θησαυρού στις διεθνείς αγορές. Το YourGreekOliveOil  κατάφερε να ενώσει ένα ευρύ οικοσύστημα επιχειρήσεων και οργανισμών υπό την σκεπή του και μέσα σε μόνο 5 μήνες η ομάδα κατάφερε να σημειώσει τις πρώτες εξαγωγές σε Ινδία, Αυστραλία, Γερμανία και Η.Π.Α. Το ελληνικό λάδι τοποθετήθηκε ήδη σε καταστήματα από τη Βομβάη μέχρι το Σηάτλ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο της πλατφόρμας και εν συνεχεία θα παρουσιαστούν οι  στρατηγικοί συνεργάτες  μέσω χαιρετισμών των ανωτέρων στελεχών τους. Η εκδήλωση θα κλείσει με την ανακοίνωση των νέων στρατηγικών συμφωνιών της εταιρείας.

Σχετικά αρχεία:

YGOO Invitation Greek [5]

YGOO Event Agenda [6]


Article printed from Crowdpolicy Blog: https://archives.crowdpolicy.com/blog

URL to article: https://archives.crowdpolicy.com/blog/2015/05/yourgreekoliveoil-com/

URLs in this post:

[1] Image: http://archives.crowdpolicy.com/blog/wp-content/uploads/2015/05/YGOO-e1430742114991.png

[2] Orange Grove: http://www.orangegrove.biz/

[3] YourGreekOliveoil.com: http://www.yourgreekoliveoil.com/

[4] Ασλάνης Γιάννης: https://www.facebook.com/john.aslanis.3

[5] YGOO Invitation Greek: http://archives.crowdpolicy.com/blog/wp-content/uploads/2015/05/YGOO-Invitation-Greek.pdf

[6] YGOO Event Agenda: http://archives.crowdpolicy.com/blog/wp-content/uploads/2015/05/YGOO-Event-Agenda.pdf

Copyright © 2014 Crowdpolicy Blog. All rights reserved.