ΕΝΑΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ
ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ & ΠΕΛΑΤΕΣ

Το Crowdhackathon είναι μία δράση ανοιχτής καινοτομίας. Συμμμετέχουν νέοι, προγραμματιστές, designers, αναλυτές και κάθε ενδιαφερόμενος που έχει ιδέες και προτάσεις για να λύσει πρακτικά προβλήματα ή να φτιάξει ένα πιλοτικό καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία.

  • Lorem
  • Ipsum
  • Dolor

BoC hackathon #fintech 2.0

Η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει τον 2ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών γύρω από καινοτόμες τεχνολογίες του χρηματοπιστωτικού κλάδου (Fintech) στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία. Το boc hackathon #fintech 2.0 διοργανώνεται με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της εταιρείας καινοτομίας Crowdpolicy. Πρόκειται για το δεύτερο Fintech Hackathon στα Κυπριακά δρώμενα.
Oι εγγραφές θα είναι σύντομα διαθέσιμες! stay tuned!

Περισσότερα:
https://www.facebook.com/events/621068318250809/
http://bochackathon.com/

ΜΠΕΣ ΣΤΟ BoC hackathon #fintech 2.0 ΕΓΓΡΑΦΗ

City Challenge Crowdhackathon #smartcity 2

Σε συνέχεια του επιτυχημένου City Challenge Crowdhackathon #smartcity η ΚΕΔΕ διοργανώνει το 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon #smartcity 2. Το City Challenge crowdhackathon #smartcity 2 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο Μαραθώνιο θα αναπτυχθούν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου θα διοργανωθούν ειδικές δράσεις όπως ο μαθητικός διαγωνισμός καινοτομίας και τοπικά εργαστήρια citylabs σε 16 πόλεις της Ελλάδας.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ #smartcity2

Cyta smartcity crowdhackathon

Ο 1ος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών για τις έξυπνες πόλεις έφτασε στην Κύπρο. Στις 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου διοργανώνεται το Cyta Smartcity Crowdhackathon, με την υποστήριξη της Cyta. To Cyta Smartcity Crowdhackathon είναι ένας Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών στον οποίο θα αναπτυχθούν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. Mπορούν να συμμετέχουν ενεργά στελέχη των δήμων, νέοι επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, φοιτητές και γενικότερα οποιοσδήποτε έχει μια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με λύσεις για έξυπνες πόλεις και ενδιαφέρεται να την αναπτύξει και να την παρουσιάσει σε ολοκληρωμένη πιλοτική εφαρμογή στο διαδίκτυο ή/και σε κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα στο πλαίσιο του Cyta Smartcity Crowdhackathon διοργανώνεται Open day για συζήτηση σχετικά με καλές πρακτικές και λύσεις έξυπνων πόλεων. Δηλώστε συμμετοχή εδώ https://www.eventora.com/el/Events/cy-smartcity-openday. Στο Cyta Smartcity Crowdhackathon θα συμμετέχουν σημαντικοί φορείς της οικονομίας, των Δήμων και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ο μαραθώνιος διοργανώνεται σύμφωνα με το πλαίσιο των Crowdhackathon.

Περισσότερα:
www.facebook.com/events/190731768167096/ http://crowdhackathon.com/cysmartcity/

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ Cyta #smartcity ΜΠΕΣ ΣΤΟ CYTA SMARTCITY OPEN DAY

Hackathon cy #insurtech

Στις 26,27 και 28 Ιανουρίου 2018 διοργανώνεται ο πρώτος μαραθώνιος καινοτομίας Cy #insurtech με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products - MVP) και την επιχειρησιακή καινοτομία στον τομέα της ασφάλισης(#insurtech).
To hackathon cy #insurtech διοργανώνεται από την KPMG με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της εταιρείας καινοτομίας Crowdpolicy και με την συμμετοχή σημαντικών φορέων της οικονομίας και της κοινωνίας στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας crowdhackathon.com

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ #insurtech

Crowdhackathon #insurance 2.0

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου διοργανώνεται στο INNOVATHENS – Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, ο δεύτερος διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας Crowdhackathon #Ιnsurance 2.0 με θέμα την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών (Minimum Viable Products – MVP) στον ευρύτερο κλάδο της ασφάλισης (#insurtech) Το Crowdhackathon #Insurance 2.0 διοργανώνεται από την εταιρία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy και την Ethos media SA, με την υποστήριξη του insuranceworld.gr, στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon.com.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ CROWDHACKATHON INSURANCE2 

NGB i-bank #fintech2 crowdhackathon

Στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου διοργανώνεται ο δεύτερος μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών στις τεχνολογίες των οικονομικών συναλλαγών (#fintech).Το NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon διοργανώνεται από την Εθνική Τράπεζα, με την υποστήριξη της Crowdpolicy (www.crowdpolicy.com), στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της Τράπεζας για την ανάπτυξη συνεργασιών με νέες, καινοτόμες και δημιουργικές εταιρίες και ομάδες στο χώρο του fintech.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ   ΜΠΕΣ ΣΤΟ #fintech2

BοC hackathon #fintech

Η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει τον 1ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών γύρω από καινοτόμες τεχνολογίες του χρηματοπιστωτικού κλάδου (Fintech) στις 9, 10 και 11 Ιουνίου 2017 στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία. Πρόκειται για το πρώτο Fintech Ηackathon στα Κυπριακά δρώμενα.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΠΕΣ ΣΤΟ BοC hackathon #fintech 

Συμμετοχικό εργαστήριο - crowdhackathon idea #agora

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, μέσα από την υλοποίηση του έργου “Μελέτη για το σχεδιασμό και ανάπτυξη πλατφόρμας αναζήτησης και διαχείρισης πόρων επιχειρηματικής καινοτομίας” στοχεύει στην υλοποίηση ψηφιακής πλατφόρμας και διαδικασιών που θα υποστηρίξουν ενεργά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους ευρύτερους κλάδους της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, καθώς και στον κλάδο των ΤΠΕ.

Φωτογραφιες & Video απο το idea #agora.  Μπες στην πλατφορμα ideation Post-it. 

crowdhackathon #smartcity

To CITY CHALLENGE – crowdhackathon #smartcity είναι ένας Τριήμερος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών στον οποίο θα αναπτυχθούν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. Στο CITY CHALLENGE – crowdhackathon #smartcity μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στελέχη των δήμων, νέοι επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, φοιτητές και γενικότερα οποιοσδήποτε έχει μια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση και ενδιαφέρεται να την αναπτύξει και να την παρουσιάσει σε ολοκληρωμένη πιλοτική εφαρμογή στο διαδίκτυο ή/και σε κινητά τηλέφωνα.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ   ΜΠΕΣ ΣΤΟ #smartcity   ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

crowdhackathon #insurance

Στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2016 διοργανώνεται στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS, ο διήμερος διαγωνισμός καινοτομίας Crowdhackathon #Ιnsurance με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products - MVP) και την επιχειρησιακή καινοτομία στον τομέα της ασφάλισης. Το Crowdhackathon #Insurance 2016 διοργανώνεται από την Crowdpolicy, την Ethosmedia και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων INNOVATHENS, στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon. Καλούμε νέους επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον ασφαλιστικό & χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, μαθητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο Crowdhackathon #Insurance και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία μέσα από τον κρίσιμο και σημαντικό κλάδο των ασφαλειών.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ   ΜΠΕΣ ΣΤΟ #INSURANCE

Open Data Cyprus crowdhackathon #ODC #opendatacy

Ο 1ος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Εφαρμογών στην Κύπρο για Ανοικτά Δημόσια Δεδομένα (Open Data Cyprus Crowdhackathon #ODC #opendatacy) είναι γεγονός. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016 στη Λευκωσία, στο IDEA, Λυκούργου 36, Τ.Κ: 1011. Στο Open Data Cyprus Crowdhackathon καλούνται να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, ειδικοί στην επικοινωνία και το marketing, μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες, και γενικότερα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετέχει και να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών σε οποιοδήποτε τομέα, με την αξιοποίηση των Ανοικτών Δημόσιων Δεδομένων. To Open Data Cyprus Crowdhackathon αποτελεί την τελική και μεγαλύτερη δράση του Έργου «Υποστήριξη των φορέων του Δημόσιου Τομέα στην Υλοποίηση της Αναθεωρημένης Οδηγίας 2013/37/ΕΕ και Προώθηση της Περαιτέρω Χρήσης των Πληροφοριών του Δημόσιου Τομέα», το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ   ΜΠΕΣ ΣΤΟ #ODC

NBG i-bank #fintech crowdhackathon

Στις 23 και 24 Απριλίου 2016 οργανώνουμε το διήμερο NBG i-bank #fintech crowdhackathon με θέμα την ανάπτυξη εφαρμογών (Minimum Viable Products - MVPs) και την επιχειρησιακή καινοτομία στις οικονομικές συναλλαγές (fintech). Καλούμε νέους επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing & εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο NBG i-bank #fintech crowdhackathon και να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών, συστημάτων και μεθοδολογιών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία. Γραφτείτε στη σελίδα του event NBG i-bank #fintech crowdhackathon στο facebook για συνεχή ενημέρωση!

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ   ΜΠΕΣ ΣΤΟ #fintech

SETE Tourism crowdhackathon

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) www.sete.gr στο πλαίσιο της αποστολής του για συνεχή ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου του τουρισμού στην ελληνική οικονομία διοργανώνει τον πρώτο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών με θέμα τον Τουρισμό “SETE Tourism Crowdhackathon, Innovating with Opendata” στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων. To SETE Tourism Crowdhackathon θα διεξαχθεί κατά τα πρότυπα της πρωτοβουλίας ανοιχτής καινοτομίας Crowdhackathon Innovating with Opendata και υλοποιείται από την εταιρία ανοιχτής καινοτομίας Crowdpolicy.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ   ΜΠΕΣ ΣΤΟ #tourism

crowdhackathon #transport

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2015, οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Ομιλος ΟΑΣΑ), η εταιρεία καινοτομίας Crowdpolicy και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας “INNOVATHENS” της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων οργανώνουν διήμερο Μαραθώνιο Προγραμματισμού (Hackathon) για πρώτη φορά με θέμα την υλοποίηση εφαρμογών αξιοποιώντας ανοικτά δεδομένα (Οpen Data). Η δράση αποτελεί την έναρξη της πρωτοβουλίας “CROWDHACKATHON I INNOVATING WITH OPENDATA” που θα εφαρμοστεί σταδιακά σε τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας! Βασικοί υποστηρικτές του Crowdhackathon είναι η Google και η VISA. Το #Crowdhackathon διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού (Τομέας Μεταφορών & Δικτύων).

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ   ΜΠΕΣ ΣΤΟ #transport

crowdhackathon #apodeiksi

Στις 13 και 14 Ιουνίου η Crowdpolicy σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της “INNOVATHENS” της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων οργανώνουν διήμερο Crowdhackathon με θέμα την υλοποίηση πρότυπης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (mobile app) για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από τις καταναλωτικές συναλλαγές. Οι διοργανωτές καλούν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, οικονομολόγους, business consultants, επαγγελματίες, φοιτητές ή οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και μπορεί να συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση της εφαρμογής, κάθε ηλικίας άνω των 18, να συμμετέχουν στη διήμερη οργάνωση. Οι καλύτερες ομάδες θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα και υπηρεσίες σε είδος. Θα δοθούν 3 χρηματικά βραβεία στους 3 βασικούς νικητές, τα οποία προσφέρει ο διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και mobile εφαρμογών, η GLOBO, ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης.

ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ   ΜΠΕΣ ΣΤΟ #apodeiksi